Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gerner1
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás 2 – Kajás poénok
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- sziku69: Szólánc.
- Andras-G: #Kószagondolat - eMag tapasztalatok 2026-ban
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Divinity
őstag
válasz
tybsen
üzenetére
Csak vigyázz az iPad-el mert kapudrog
Egyébként én is hasonló kört jártam be anno, az S7+ volt még amivel szemeztem mert a DeX meg az, hogy tudok rajta futtatni Linuxot eléggé megnyerő, pláne, hogy akkor még ég pixel 4-em volt mellé és habár imádtam az akkor iMac-em akkor az volt a másodlagos gép. Végül a csak 6 GB RAM miatt elengedtem a Samut, mert hát oda azért az nem egy combos és maradt a döntés a két iPad között.
Jelenleg egy M1 MacBook át elsődleges gépem és két iPhoneom is van
nem azért mert szar az Android, imádom, viszont ahogy ezek együtt tudnak működni az valami álom -
Gzolo
senior tag
válasz
tybsen
üzenetére
Formátummal kapcsolatban:
Huawei Mediapad T5 10-et használtam az iPad Air3 előtt, most is megvan, feleségem használja. Múltkor valamiért az került a kezembe, és az iPad után borzasztó szűknek éreztem a 16:9-et, és kicsinek tűnt a kijelző. Hiába fut rajta teljes kijelzőn a videó, az iPad-en jobb érzés nézni.
Szummázva, elsőre idegen a 4:3, de ha használod, utána már soha nem kívánod vissza a 16:9-et.
Új hozzászólás Aktív témák
- HP EliteDesk 800 G3 (USDT), i5-6500T, 8GB DDR4,128GB SSD,WIN11
- 39999 FORINT MacBook Pro 17" i7 2.6 GHz 8GB RAM 8 ciklus az akkuban!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Plus 128GB Midnight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4472
- BESZÁMÍTÁS! Akár részletfizetés 0% THM ÚJ Intel LGA 1700 processzorok 3 év garanciával 27% áfaval
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3283
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest