Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- gerner1
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
SharpSA
üzenetére
smc: Tavaly ilyenkor vettem Lenovo D330-at és egyáltalán nem volt lassú a fájlok másolása az eMMC miatt. Pedig egymás mellett használtam azt és az iPadet.
SharpSA: Ez a modell volt nekem is csak a 128 GB-os, SIM kártya nélküli verzió. Internetről rendeltem és egy hét múlva visszavittem mert (mint fentebb írtam is pár napja) az érintőképernyőre tervezett alkalmazások amiket megvásároltam az elmúlt néhány évben megszűntek (Cloud appok, Streaming appok, játékok stb.) Állítólag viszont a Microsoft most azt tervezi hogy Android alkalmazásokat lehessen telepíteni natívan Winre. Dög lassú? Én semmi ilyet nem vettem észre, sőt... Miután visszavittem, vettem egy (kizárólag a torrent és a Total Commander miatt) Lenovo Tab M10 FHD PLUS-t 4 GB/64 GB... de az a helyzet, hogy a két eszköz helyet szeretnék egyet, ami a fent leírtaknak megfelel.
Amennyiben te elégedetlen vagy vele, lehet hogy engem érdekelne a D330-ad...
Új hozzászólás Aktív témák
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th 11 gen. Air 6 7 , Ipad Pro Mini 7 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
- ZEBRA XPLORE iX125R1 12.5" ÜTÉS ÉS POR ÁLLÓ Windows TABLET ( i5-6200, 8G/256/LTE/GPS ) GARANCIÁVAL
- iPad Pro 11-inch M2 Wi-fi + Cellular 5G 128GB Silver
- Samsung Galaxy Tab S10 FE (SM-X520) 128 GB / 8 GB újszerű karcmentes állapot + Spigen tok
- ONYX BOOX note air2 plus + gyári tok + gyári billentyűzet
- Gyönyörű iPhone 13 128GB Fehér - 12 hónap JÓTÁLLÁS - Kártya független
- Dell Precision 7560 Workstation i7-11850H 32GB RAM 512GB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év garancia
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Újszerű Apple Macbook Air 13 - M2 - 8/256GB (MLY33MG/A) éjfekete - 141 Ciklus - 1+ év garancia - HUN
- Macbook Air M2 15" 8GB 256GB 100%
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest