Hirdetés
- MasterDeeJay: Ram gondolatok 2026 január - DDR3-as gép is lehet megoldás? Mi a minimum?
- sh4d0w: Nyitlocker
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
SharpSA
üzenetére
smc: Tavaly ilyenkor vettem Lenovo D330-at és egyáltalán nem volt lassú a fájlok másolása az eMMC miatt. Pedig egymás mellett használtam azt és az iPadet.
SharpSA: Ez a modell volt nekem is csak a 128 GB-os, SIM kártya nélküli verzió. Internetről rendeltem és egy hét múlva visszavittem mert (mint fentebb írtam is pár napja) az érintőképernyőre tervezett alkalmazások amiket megvásároltam az elmúlt néhány évben megszűntek (Cloud appok, Streaming appok, játékok stb.) Állítólag viszont a Microsoft most azt tervezi hogy Android alkalmazásokat lehessen telepíteni natívan Winre. Dög lassú? Én semmi ilyet nem vettem észre, sőt... Miután visszavittem, vettem egy (kizárólag a torrent és a Total Commander miatt) Lenovo Tab M10 FHD PLUS-t 4 GB/64 GB... de az a helyzet, hogy a két eszköz helyet szeretnék egyet, ami a fent leírtaknak megfelel.
Amennyiben te elégedetlen vagy vele, lehet hogy engem érdekelne a D330-ad...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- MasterDeeJay: Ram gondolatok 2026 január - DDR3-as gép is lehet megoldás? Mi a minimum?
- Óvodások homokozója
- Kegyvesztett lehet a Radeon termékskála középső tagja
- sh4d0w: Nyitlocker
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Androidos fejegységek
- Androidos tablet topic
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Gigantikus átalakulásra készül a Vulkan API
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Thinkpad X1 Fold ,16.3" 2.5K összehajtható OLED érintő, i5-1230U ,16GB, 512GB NVMe, aktív toll, gar
- ÚJ Bontatlan Samsung Galaxy Tab S10 Lite 128GB 6GB RAM ! 1ÉV Samsung Jótállás
- Apple Pencil USB C bontatlan
- Eladó Apple iPad Air 13 (7. gen) 128 GB, Wi-Fi, Asztroszürke Bontott nem használt.
- Új, bontatlan iPad 11 2025 Wifi, üzletből, apple gyártói garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4243, 100% Akksi
- Dell Precision 7550 i7-10850H 32GB 512GB Nvidia RTX3000 6GB 1 év garancia
- ÚJ Magic Keyboard billentyűzetek/ USB-C - Lighning/ 27% Áfás/ Ingyenes szállítás!
- ELADNÁD IPHONE KÉSZŰLÉKED? ADD EL A MOBILESHARKNAK GYORSAN ÉS BIZTONSÁGOSAN!
- új akku Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs