Hirdetés
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mindent a StreamSharkról!
- Digitális Állampolgárság Program
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MárkaLánc
- Szólánc.
-
LOGOUT.hu
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alex91
félisten
válasz B.Ricsike #22351 üzenetére
Mar mondtam, erdemes lenne egy olcsobb ipaddel kezdeni, akar hasznalttal is, hogy lasd te mire tudod hasznalni! Bele tudod helyezni az eletedbe, vagy nem...
Dicsõséges nagyurak, hát Hogy vagytok? Viszket-e ugy egy kicsit a Nyakatok? Uj divatu nyakravaló Készül most Számotokra... nem cifra, de Jó szoros.
-
moleculez
veterán
Most, hogy meghalt a laptopom, mindent az iPaddal kell csinálnom. Amíg gépelni nem kell addig király. Billentyűzet nélkül elég szívás egy hosszabb szöveg. Mondjuk a szojavaslat nagyon okos, sokat lehet spórolni. Várom a BT billt, sokat javíthat a helyzeten.
[ Szerkesztve ]
Még nincs kész, de már majdnem elkezdtük!
-
moleculez
veterán
válasz Szabikaa20 #22355 üzenetére
Mármint külsőt, vagy a szoftveres billt?
2 oldal képernyőn történő bepötyögése után nem kicsot elfáradtak az ujjaim.Még nincs kész, de már majdnem elkezdtük!
-
bendeguz76
aktív tag
Usa chicago külváros apple üzlet 71 dollár adót számolt még pluszban az uj ipad pro 11 wifi+4g modellre.a belvárosi apple store magasabb adósávba esik.sorbanállás volt kb negyed óra
bendeguz_HUN
-
moleculez
veterán
válasz bendeguz76 #22359 üzenetére
Rendesen sorban állnak érte... Itt meg megkérdőjelezik, hogy kinek-minek. Hát, látszik, hogy nem M.o. a célközönség.
-
tuki2200
senior tag
Ha valakinek iPad Pro-ja van, legyen mar szives megnezni nekem, hogy side by side modba megy-e a youtube bongeszes mellett? (Azt tudom hogy pip-be nem) Illetve annak is orulnek, hogy ugyan igy mkv film lejatszas, hogy megy? Azt tudom, hogy pip-be nem megy minden film csak 1 fajta kodolas, ez igy van side by side-ba is?
[ Szerkesztve ]
-
Madwe
nagyúr
válasz tuki2200 #22361 üzenetére
Side by sideban megy minden, youtube is. Sot, van pl piptube amit hasznalok )350huf) azzal megy pipben is! Bar jobb lenne ha nativan tudna, ezzel jelenleg kb ez a menet: youtube appot hasznalom, ha elmennek pipbe akkor share gomb open with piptube, vissza kell tekerni ahol voltam.
De pl ha a safaribN hasznalod a youtubeot az is tudja a pipet!
Mondjuk netflix es tarsai az etalon, ott alapbol pipbe megy ha megy a lejatszas es hatterbe teszed... -
bendeguz76
aktív tag
Első generációs ipad air-t használtam eddig van sebességkülönbség rendesen.
bendeguz_HUN
-
moleculez
veterán
-
moleculez
veterán
válasz bendeguz76 #22367 üzenetére
Gratula, Air 1-ről váltani biztos nagy ugrás lehetett. Nekem 2017-es Pro ról semmi értelme.
-
udna999
tag
Üdv,
van valakinek infója, hogy bekerül-e a 2018-as Pro a Telenor kínálatába még karácsony előtt? -
Dimaj
aktív tag
Szerintetek hol tudom megvenni legolcsóbban egy gyári lightning adatkábelt? Rövidebb is jó mint a gyári .
-
Jst
csendes tag
https://www.macrumors.com/2018/11/14/luna-display-ipad-pro-mac-mini-display/
Ez a megoldás jó lenne egy gyári verzióban...mcmini alkalmazás ipadon, pl kis lakásban nem kell külön számítógép sarok, laptop. Ott dolgozok vele ahol akarok , kanapén konyhában, stb ha még működne távoli eléréssel is az meg a csúcs lenne.
-
Doki16
addikt
Sziasztok!
A főnököm használ egy 3G-s iPad 1-et. Ebben az alap jegyzet alkalmazásban szokta rögzíteni a fontos dolgokat. Sajnos egy jegyzet ki lett belőle törölve véletlen. Ez a rendszer van a tableten. [kép]
Van rá bármi esély rá, hogy visszaállítsam vagy megtaláljam a kitörölt jegyzetet?Előre is köszönöm a segítséget.
A Tyrannosaurus Rex legközelebbi ma is élő rokona: a csirke.
-
nbence94
tag
válasz Doki16 #22378 üzenetére
Szinte hihetetlen hogy a mai napig 4.3.5-ön használja pedig frissíthető 9.3.5-ig, az összes iPad 2 shs blobok nélkül 3 különböző rendszerre frissíthetőek: 6.1.3, 8.4.1, 9.3.5. Utóbbin használhatatlan de jó az app támogatottság, 8-an elmegy és még van sok app, 6-on hasít nagyon, de alig van rá app... ios 4-en fogalmam sincs milyen app létezik ami nem gyári
[ Szerkesztve ]
-
mazsiii92
aktív tag
Ha gyári apple-t keresel, akkor appstore vagy hivatalos APR-nél, ha olyan minőségűt, vagy akár jobbat, akkor pedig szinte bárhol. Én pl. most ebayről rendeltem Apple certified kábelt 800 HUF-ért, lehet, hogy átba*ás, majd kiderül.
iPhone 15 Plus , Watch Ultra 2 , Beats Studio Buds+, R7-5700x+4070+32G
-
törölt tag
Lenne azért egy témába vágó kérdésem. a háttérben futó alkalmazásokat hogyan tudom bezárni?de nem a w10-en
-
Madwe
nagyúr
Tudok olyan böngészőt, am csak desktop siteoka kér le? Vagy plugon safaihoz h mindig azt kérjen? Néha megőrjít h elő előjön a mbil nézet, pl it phn...
-
sebgutkopf
őstag
válasz Serpiko #22388 üzenetére
A múlt beidegződéseit valóban nehéz levetkőzni. Már a droidon a vissza gomb se zárja be az alkalmazást valójában, de az ios nekem is segített abban, hogy engedjem el a bezárogatás témát és most már se ios-en se droidon nem zárok be semmit és semmi mellékhatása nincsen. Sokat fejlődött mindkét rendszer az elmúlt években.
-
törölt tag
Sziasztok,
anyumnak szeretnék vásárolni. Böngészés & Hangouts. Semmi más. iPad Mini? -
mazsiii92
aktív tag
válasz #21493760 #22396 üzenetére
iPad Mini-t az ellenségemnek se!
Persze azt nem tudjuk, hogy mennyit szánsz rá. Most talán a 2018-as iPad a legjobb vétel, ahogy előttem is írták. Ennél lejjebb már nem adnám, ha hosszú távra tervezel.
iPhone 15 Plus , Watch Ultra 2 , Beats Studio Buds+, R7-5700x+4070+32G
-
törölt tag
Köszi srácok! Mi a baj a Minivel? (Volt/van iPad-em, de Mini eddig soha, tényleg nem tudom.) Nekem (& a feleségemnek is) bevált a 2018-as iPad, de anyumnak szerintem nagy lenne, nem tudná kényelmesen kezelni. Másrészt amire ő használná szerintem még ez is sok lenne. Nem mintha az áron múlna, de adjak ki érte 100,000 Ft-ot, hogy egy nap 2x megnyissa a Hangouts-t ? Értitek.
Új hozzászólás Aktív témák
- GIGA ULTRA AKCIÓ!!! iPad Pro billentyűzet MAGIC KEYBOARD 12.9
- iPad Pro M2 11"(2022) 128GB Wifi Hibátlan/1-3 hónap gar./Akku 100%/p3772
- TÖRÖTT Surface Pro 7+ - i5-1135G7 16GB RAM 512GB SSD
- iPad 7th. 32GB Cellular Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 92%/p3779
- IPAD PRO 11" 64GB WIFI+CELLULAR / 4G LTE / , ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest