Hirdetés
- urandom0: Mégsem számőzöm az AI-t az életemből :(
- sziku69: Szólánc.
- Gerincsérv műtéti kezelése
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Lalikiraly: Asus Gaming V16 - RTX5050
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
agabe
addikt
válasz
Szabikaa20
üzenetére
Jaja , az ar nem mindegy ezert is irtam, hogy akinek nem gond kolteni 200+ezret az nezze meg a prot, de azert lehet, hogy ez itthon reteg igeny.
Nekem Air2 kb 3 evig volt megjelenestol, es akkor mar ereztem a lassulast, de addig kirlay volt. Elotte 4-est csak 2evig hasznaltam ami elott 2-est is 2 evig (3 ast erdemes volt kihagyni). Hosszabb tavra ahogy korabban az Air2 a 2giga rammal most a tavalyi pro szeria 4giga rammal varhatoan eleg lesz mindenre. A kevesebb memoriat tartalmazok sokkal hamarabb fogjak az oregedes jeleit mutatni hasznalat kozben.
Persze lehet, hogy nagyok az igenyeim, de ha megszokod a jobbat akkor nehez visszalepni.
Ja es persze lesz most meg jobb az ujakkal, de azokkal legalabb meg egy evet varok (ha nem kettot), amig merseklodik valamelyest az ara.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- World of Tanks - MMO
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung kuponkunyeráló
- Okos Otthon / Smart Home
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Házimozi belépő szinten
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab S11 11" 256GB Wifi, 3 év gyári garancia + Ajándék Galaxy Buds 3 + gyári tok
- iPad Air 5 (2022) Wi-Fi, 64GB
- Ipad Pro 12.9" M2 (6.gen) + Pencil 2.gen. újszerű állapotú
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- iPad Air 4. Gen 2020 Wi-Fi+Cellular 64GB Sky Blue, 97% aKKUval, Üzletből, garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3847
- Bomba ár! Dell Latitude 3340 - i3-4GEN I 4GB I 500GB I 13,3" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3024
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Nikon D3500, Tükörreflexes (DSLR) fényképező
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi