Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- potyautas: A teljesség igénye
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
smallmer
őstag
Sziasztok!
Sajnos a munkámból kifolyólag elég sokat kell utaznom (napi 2.5óra).
Jelenleg egy iPad Air készülékem van, viszont szeretnék egy kisebb iPadet amit csak pikk-pakk előkapok és nézek rajta egy sorozatot, olvasok vagy internetezek útközben.
Ezek alapján az iPad mini 4 tűnik befutónak. A mai felhozatal alapján ez a készülék egy középkategóriás tabletnek tekinthető?
Sajnos nem tudom, hogy szükségem lenne-e a cellular verzióra. Mobil routerben korlátlan mobilnetem van amit tudok használni útközben, tehát mobilnet miatt nincsen szükség a kártyára. Más pozitívuma van a cellular verziónak a simával szemben? Megéri a felárat?Ha vásárolni szeretnék akkor bátran megtehetem ezt hardveraprón nagyon jó értékelésű eladótól is?
Természetesen új készülékről van szó. Nem kapnék szerintem számlát. Nem hátrány ez garanciáztatáskor?köszönöm szépen
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Tab S8 5G 8/128GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival! 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S11 Ultra 14.6 512GB wifi 100%-os akksi 3 ciklus
- ÚJ Bontatlan Samsung Galaxy Tab S10 Lite 128GB 6GB RAM Graphite ! 1ÉV Samsung Jótállás
- Thinkpad X1 Fold ,16.3" 2.5K összehajtható OLED érintő, i5-1230U ,16GB, 512GB NVMe, aktív toll, gar
- ÚJ iPad Pro 13" M4 Space Black 256GB Wifi
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4345
- SteelSeries Apex Gaming billentyűzet, német, RGB
- Dell Latitude 5430 14" Touchscreen i5-1235U 16GB 256GB 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen 2 munkaállomás - i7 11850H 16GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Természetesen új készülékről van szó. Nem kapnék szerintem számlát. Nem hátrány ez garanciáztatáskor?