- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- moongoose: Nagy méretű flac file-ok kiírása cd-re audio cd-ként.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
smallmer
őstag
Sziasztok!
Sajnos a munkámból kifolyólag elég sokat kell utaznom (napi 2.5óra).
Jelenleg egy iPad Air készülékem van, viszont szeretnék egy kisebb iPadet amit csak pikk-pakk előkapok és nézek rajta egy sorozatot, olvasok vagy internetezek útközben.
Ezek alapján az iPad mini 4 tűnik befutónak. A mai felhozatal alapján ez a készülék egy középkategóriás tabletnek tekinthető?
Sajnos nem tudom, hogy szükségem lenne-e a cellular verzióra. Mobil routerben korlátlan mobilnetem van amit tudok használni útközben, tehát mobilnet miatt nincsen szükség a kártyára. Más pozitívuma van a cellular verziónak a simával szemben? Megéri a felárat?Ha vásárolni szeretnék akkor bátran megtehetem ezt hardveraprón nagyon jó értékelésű eladótól is?
Természetesen új készülékről van szó. Nem kapnék szerintem számlát. Nem hátrány ez garanciáztatáskor?köszönöm szépen
Új hozzászólás Aktív témák
- iPad Air M3 11" 256GB Cellular Hibátlan/2028.11.13.Gar./Akku 100%/p4716
- Getac F110 G5 Strapa tablet PC Windows11-el 11,6" i5-8365U, 16GB, 1TB M.2SSD, GPS, LAN, BT
- Apple iPad 6th Gen 32gb Wi-fi, 6 hónap Garancia, Space Grey Színben
- iPad A16 wifi+ cellular hibátlan 2027.11.18 Apple jótállás
- Honor Pad X8a 64Gb, 12 hónap Garancia, Fekete Színben, BestByet garancia + Biztosítás
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550 R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Zalman S2 TG Seasonic 750W
- Dell Precision 7560,15.6" FHD,i7-11850H,32GB DDR4,512GB SSD,RTX A3000 6GB VGA,WIN11
- Sony PS3/PS4/PS5 és kézikonzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - Már 12.52-es PS4 is!
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3626, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Természetesen új készülékről van szó. Nem kapnék szerintem számlát. Nem hátrány ez garanciáztatáskor?