- sziku69: Szólánc.
- ldave: New Game Blitz - 2026
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- potyautas: Imádlak Bulgária
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: A nagy ő! Stohl...
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
gergo5991
őstag
2 hét mulva fogok venni ipad pro-t 10,5 colosat, (telefonszolgáltatótol veszem ki ócón, szóval csak 10,5 ös 64 gigás cellular jöhet szóba) ma voltam megnézni a boltban, hát nekem nagyon kicsinek tunik annak ellenére hogy 10,5 colos. A 12,9 meg már kva nagy ahogy néztem. De a 2 között annyira nagyon szembetunő a külömbség, nem értem. Lehet számomra egy 11,3 colos lenne az igazi ha lenne olyan. Amikor megnyitottam a control centert ugyebár ott előjönnek a megnyitott appok is, tartottam az ablakon az ujjam elég sokáig, de nem jött elő az X hogy bezárjam, szóval hogy kell bezárni appokat a izéből?
kép1
csináltam egy képet sgs6 edge mellé téve, hát kb 3x elfér mellette.
ez meg a 12,9es.Most nem tudom 10,5 ösnél az egész ipad 10,5 colos a kávával, vagy csak a kijelző?
próbáltam az apple pencilt is, picit ragadt a kijelzőhöz ha erösebben rányomtam, de am egész jól működik. Bár nézegettem róla pár videót, videókban úgy tünt mintha késleltetés nélkül érzékelné a pen mozgását rajzolásnál, de azért van egy kis késleltetés ami számomra elég szembetűnő és zavaró volt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Új! UMAX VisionBook 10C LTE táblagép + Keyboard Case
- Apple Pencil Pro bontatlan 1 év Apple jótállás
- ÚJ Bontatlan Samsung Galaxy Tab A9 8.7" WIFI 64GB 4GB RAM Graphite ! 1ÉV Samsung Jótállás
- ÚJ Bontatlan Samsung Galaxy Tab S10 Lite 5G 128GB 6GB RAM Gray ! 1ÉV Samsung Jótállás
- Samsung Galaxy S11 Ultra 14.6 512GB wifi 100%-os akksi 3 ciklus
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3896, 95% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4388
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4437, 100% Akkumulátor
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs