Hirdetés
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Samsung Galaxy A56 5G
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Van-e még?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fr3eWar
őstag
válasz
DigitXT
üzenetére
Ezen gondolkoztam én is, hogy megéri nem éri, 120ért adnák, annyiért tudnék venni "tiszta" forrásból sima WiFi modellt.
Vodafone-os készülék, képeken bontatlan, ott van rajta a vodafone-os garanciajegy, de hogy részletes vagy teljes vagy hogy vették. Az tuti, hogy nálunk soha nem kerülne bele vodás kártya, t-sek vagyunk, de szerintem még T-s se. Viszont a GPS csip miatt vonzó lenne, egyforma árban nagyobb tudást venni.A sima AIR-ünk utolére egy akksihalál, 20-35között cserélnének benne akkut. Így marad az, hogy veszek egy AIR2-t és rendelek e-bayről akkut meg matricát, és ha megjön egy hónap múlva akkor magam nekiesek, vagy összejön vagy nem. iPhone-t már javítottam 5-6db-ot ismerősöknek, de az inkább csavarozós "easy" ez a ragasztós téma egy kicsit kakásabbnak tűnik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Spórolós topik
- Elektromos autók - motorok
- Steam topic
- Vége lehet a OnePlusnak? Állítólag az Oppo bezárná a márkát
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kingdom Come: Deliverance I-II.
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Vírusirtó topic
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- További aktív témák...
- iPad Mini 8.3 2024 128GB Wi-Fi Apple A17 Pro
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Air 5 10.9 256GB WiFi tablet extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- iPad Pro 12,9 128GB 5. generációs M1 chip 1 év garancia
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető.
- Bomba ár! Microsoft Surface Pro 5 Tablet - i5-7GEN I 8GB I 256GB SSD I W11 I Cam I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4380, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! Acer Vero V277 27 75Hz IPS FHD 4ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Huawei Watch 5 Titanium 46mm
- Apple iPhone 13 mini Red Kompakt méret, nagy teljesítmény 256 GB Használt,szép állapot, 100%
- Thermalright Phantom Spirit 120 SE
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs