Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Invitel (Telefon, IPTV, kábel TV, DSL, kábelnet, optikai)
Új hozzászólás Aktív témák
-
djtoomi
addikt
Hát az biztos hogy érdekes.Sztem vagy most nem vett be gyógyszert vagy amikor osztotta azt ami a fejében van és azt hitte ész van benne és gondolta akkor osztja az észt.Nem tom eldönteni. Sajnálatos hogy még vannak ilyen emberek.
[Szerkesztve]Minden ötödik ember kínai. Mi is öten vagyunk a családban, tehát valaki kínai. Lehet apu, vagy anyu. Lehet a bátyám Sanyi, vagy az öcsém Ho-Xiao-Pen. Szerintem Sanyi az.
-
ent
őstag
Vmi történik 62 körzet, Szeged. 1Mb/124 re csökkentem 2Mb/256 ról...
WEBOLDAL, WEBÁRUHÁZ, ADS ►► www.redesignteam.hu ◄◄ (Profizmus és az alacsony ár találkozása!)
-
Liberator
tag
4 nap és kezdik az emelést!!!
-
djtoomi
addikt
válasz Liberator #707 üzenetére
Elvileg csütörtökön kéne kezdjék az emelést mert nkeme azt mondta tegnap 3 ügyfélszolgálatois emberke hogy március 1-én kezdik emelni hivatalosan. Várom nálam downgrade van méghozzá 1 megáról 200kb-ra csökkentettek up meg valahol kb 20kb és a tényleges up vhogy 1-2kb/s.
Minden ötödik ember kínai. Mi is öten vagyunk a családban, tehát valaki kínai. Lehet apu, vagy anyu. Lehet a bátyám Sanyi, vagy az öcsém Ho-Xiao-Pen. Szerintem Sanyi az.
-
Mr. Goodkat
csendes tag
Nálam is fele kb, a feltöltés viszont duplája, remek, legalább amit letöltök gyorsan vissza is tudom tölteni
(88-as körzet) -
Doki16
addikt
válasz Mr. Goodkat #709 üzenetére
Nekem meg azt mondják tanult kollegáim (haverok ) hogy Baracson (25-ös körzet) 28-án már emelni fognak, bár én ezt nem nagyon hiszem el. Mondjuk jó lenne ha mégis emelnének.
szerk: miért írodik minden offba?
[Szerkesztve]A Tyrannosaurus Rex legközelebbi ma is élő rokona: a csirke.
-
Reag3nS
senior tag
válasz doglotthal #693 üzenetére
na beszéltem a sráccal. azt mondta hogy van invitel, fibernet, t-kábel (t-com)
neki tcomos kábelnet van. [link]CyberGames >>> http://cybergames.hu/
-
Angmar
tag
válasz doglotthal #693 üzenetére
[link] némelyik nem a legfrissebb ár, de támpontnak jó
-
Gergello
addikt
Csak a szokásos, nálam 1M->512 lett. De mostmár nagyon elegem van felhívtam a 1445(hiba bejelentőt) ahol azt tanácsolták futtasak egy tesztet az oldalukról, invitel.speedtest.net és küldjem el a helpdesknek emailben. Megtörtént, hetek óta ez megy, ha nem változtatnak vmit -> fogyasztóvédelem. Jövő havi számlát befizetni? ugyanmár cöcöcö......
[Szerkesztve] -
djtoomi
addikt
válasz Gergello #715 üzenetére
De gyors netje van nekije!Nekem átlag 20/1.8kb/s nem elirás ennyi már több mint egy hete.Kb 3 hete küldök üziket a helpdesknek mindig leráznak hogy virusos a gépem.Mondom nekik hogy 4 géppel próbáltam meg 2 laptop 3-szor újrapakoltam windowst és mindig annyi marad.Kár hogy nekem számláról veszik a pénzt.Én sem fizetném be
Minden ötödik ember kínai. Mi is öten vagyunk a családban, tehát valaki kínai. Lehet apu, vagy anyu. Lehet a bátyám Sanyi, vagy az öcsém Ho-Xiao-Pen. Szerintem Sanyi az.
-
veterán
válasz Mr. Goodkat #709 üzenetére
szega!
88on belül hol laksz? Csak mert nekem még mindig 15k a fel, és 1m a leどんな時代だろうが、機械は決断しない、 戦闘は人間がやるんだ。
-
veterán
válasz Mr. Goodkat #718 üzenetére
Szevasz szomszéd akkor reménykedjünk a legjobbakban.
Merillt nem ismerted véletlenül?どんな時代だろうが、機械は決断しない、 戦闘は人間がやるんだ。
-
n0se
tag
jaja, nálam sem elsőként emeltek itt a 24-esben soha, itt még régebben voltak elveszett csomagok, még mikor szóba jött, hogy azért nehogymár az invitel ne emeljen max késnek, na ennek már nem egy-két napja, lehet, hogy ezt a körzetet teszt szempontjából már akkor letudták, gondolom azokat a körzeteket emelik előbb meg, amelyek erőforrás szempontjából kritikusabbnak számítanak valami miatt, hogy később biztosra tudjanak menni. de ez csak egy logikailag felépített gondolat, aztán a fene tudja
n0se
-
<>jana<>
senior tag
33 as körzetben még egy kis kimaradás sem volt minket emelnek a végén
-
mongi
senior tag
Naplóbejegyzés: Csillagidő 12353463.321.
Február 28. , Dunakanyar, közepesen felhős időjárás, kb. 10fok a hőmérséklet.
Invitel ADSL 1060/135kbps, emelés még nem volt, viszont most hívtak az inviteltől hogy van-é nyet, illetve milyen. lehet emelik hamarosan a sebességet? reménykedek............................................................................. Gondolj ide amit akarsz.
-
shabbarulez
őstag
Sávszélesség-emelés Invitel területen
[link] -
szeva000
addikt
válasz shabbarulez #725 üzenetére
'', az utolsó fázis 2007. június 30-án zárul le, amelyet követően 2007. július 1. időponttal lép hatályba.''
Na ha nekem nem emelik 15napon belül,az volt az utolsó napom ezeknél a b*ziknál.Akkor valami más megoldást kell keresni. -
finest
addikt
Mi ez a hülye ''kommunikált'' sebesség kifejezés?
“Don’t shoot, I’m Globish.”
-
LeslieG Jr.
őstag
Szia!
A kommunikált azt jelenti hogy a modem és a DSLAM milyen sebességen kommunikál. Azaz nagy valószínüséggel ezek csak névleges adatok. Azaz lesz akinek 8Mbit közeli lesz és lesz akinek 6Mbit lesz a valós sebessége. De majd shabbarulez kijavít hisz ő a szaki a témában.
Nekem nagyon tetszik ez a kijelentés az Invitel részéről : ''1. fázis
Azok a területek érintettek, ahol nem szükséges fejlesztés, csak átkonfigurálás.
Primerek: 24, 27, 28, 33....'' 24-es körzet powwa!
Amúgy valamit ügyködnek mert a modemem adatai mint csillapítás meg SNR Margin értékek változtak meg. Most jelen pillanatban igy néznek ki az értékei a modememnek:
Local Line Atten.: 3.0 dB
Remote Line Atten.: 9.0 dB -> ez volt 0.5 dB de már volt 8.0dB is
Local SNR Margin: 30.5 dB
Remote SNR Margin: 29.0 dB -> ez volt 28.0dB
És remélem nem csak a vakond rágja a kábelt a kert végében hanem valamit ügyködnek a kollégák a központban és csekkolják a dolgokat.CM Centurion|Corsair VX550 550W|Asrock Z170 Pro4+Intel i5-6600K+CM Hyper 212 EVO|Kingston 2x8GB 2400MHz DDR4|Kingston HyperX 240GB SSD|Samsung 840 EVO 250GB SSD|WD 500GB 16MB SATA III|WD 1.5TB 64MB SATA II|WD 2TB RED 64MB SATAIII|ASUS R9 270 DirectCU 2GB|LG DVD-RW|Logitech MX510|
-
szeva000
addikt
válasz shabbarulez #728 üzenetére
Én is ettől félek,hogy a gyakorlat nagyon távol lesz az elmélettől
-
szeva000
addikt
''Ez azt jelenti, elképzelhető, hogy az adott csomag alapján 8 Mb/s maximális sebesség lenne adható, azonban csak 3,9 Mb/s-t tudunk nyújtani a vonal minősége miatt.''
''Az előfizetői havidíjak változatlanok maradnak.''
Csak azt nem értem,hogy mennyire jogos ugyanazt az összeget kérni attól az embertől akinek 8M helyett csak 4Mfog menni
Jogilag ez működik?(tudom ebben az országban mindent lehet ) -
RVN
tag
Nah végre egy jó hír
-
Johnsones
tag
-
Gergello
addikt
Viszont legalább már van hivatalos infó az Invitel területén történő emelésről.(Gondolom ez üzleti ügyfelekre egyaránt vonatkozik) -
Liberator
tag
Legalább a 27-es körzet benne van az első fázisban.
[Szerkesztve] -
SzlobiG
félisten
''A sávszélesség-növelés során az előfizetői hozzáférések sebességének átállítása egyes esetekben az ADSL instabil, szakadozó működését okozhatja.''
Pont ez van nálam 250kb/s helyett össze-vissza szed. Sajna a 2. fázisba vagyok én is szal nem most emelik meg nálunk se, csak legalább annyival szedne mint régen. -
alexandrosz
aktív tag
Gyakorlat vs. elmélet: sajnos maga a technológia okán a távolság a legfőbb behatároló tényező, nálunk mezei júzereknél...itt nálam, kint a fenében (központtól, dslamtól, eda-tól, stb. min. 3-4 kilométerre) 4M-ás csomag 4 Mbit-tel lefelé (upload is jó), ping teljesen kezelhető, de szinte biztosan nem megy majd a 8M...ez van. Viszont az Invitelnél - lévén koncessziós szolgáltató, relatíve új(abb) hálózattal - remélhetőleg nagyobb lesz az emelés utáni sávszélességek ''átlaga'', tehát per user többen kerülnek az elérhető maximum közelébe. mint a T-nél. Vagy nem, de az egyik biztos Már, ha az átviteltechnikájuk is bírni fogja, de ezen sokkal könnyebb változtatni, mint a föld alatt, csövekben megbúvó kábelek helyzetén. Na, mert...az sem javít a helyzeten, hogy a kábelek jó része ''csak'' 0.4-es réz...ugyebár. Aztán majd lehet közelebb kúszni az előfizetőkhöz a berendezésekkel is. Ez a jövő zenéje.
Meglátjuk. Már várjuk. -
SzlobiG
félisten
válasz alexandrosz #739 üzenetére
Hát ha attól függ, hogy milyen messze vagyok a központtol akkor nálam majdnem maxxal kell jönnie majd 500m.
-
falsetrue
tag
Jászárokszállás is 57-es, miért a 0.-ban van?
Más 57-es körzet miért csak jóval később?
értem, h a teszt miatt, de miért nem 4x akkora kliens területen teszteltek inkább szintén 57-es körzetben?
[Szerkesztve] -
mongi
senior tag
válasz falsetrue #744 üzenetére
spec. nem te anyáztál ez tény, ezért meg is követlek
csak a sok búskomor ember aki már ide beirogatott, hogy neki mé' nem emelik má' meg, pedigdejóvóna', mert akkor ...blablabla. 1szóval türelmetlen sok user, pedig szépen leírták, hogy kinek mettől meddig emelik. Te speciel a lehető leghamarabb fogod kapni a 0. ütem miatt, lehet holnap már sivít a nyeted 100000-el........................................................................... Gondolj ide amit akarsz.
-
mongi
senior tag
válasz falsetrue #744 üzenetére
mert miért is nem ingyen emelik a sávszélt? ezt nem értem. az előfizetésed marad annyi mint eddig (esetleg kedvezménnyel még csökken is), de a netedet gyorsítják max 4x-esen. akkor mi nincs ebben ingyen? 4x többet is fizetsz? mert sztem nem... 12k csak mert nekem havi 8.5k az 1Mbit
.......................................................................... Gondolj ide amit akarsz.
-
mongi
senior tag
válasz Winner_hun #748 üzenetére
remélem elég hamar emelik, ma hívott egy buxa tőlük(inviteles közvéleménykutatás sux), és sztem nem véletlenül én is 27-es körzet, Nagymaroson
.......................................................................... Gondolj ide amit akarsz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
● Jelszinteket ide írhatsz!
● Díjnet téma ITT!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- eBay-es kütyük kis pénzért
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Milyen széket vegyek?
- Durva lett a Lian Li motorizált asztala
- Milyen routert?
- Automata kávégépek
- Life is Strange: Double Exposure teszt
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.