Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Invitel (Telefon, IPTV, kábel TV, DSL, kábelnet, optikai)
Új hozzászólás Aktív témák
-
minmax
csendes tag
És az elveszített ügyfél melyik szolgáltatóhoz menjen? Felénk nincs használható alternatíva.
Amiket írsz én is átgondoltam már, de lehet hogy emelés után egy 8M/512 nem 12500-lesz.A butától sosem várnak el okos dolgokat, az okosat viszont állandóan figyelik mikor hibázik.
-
gyurczy
őstag
Miért lenne buta megnyilvánulás?
Lejárt a 2 év hűség, mondom nem kell ilyen gyors net, olcsóbb, gyengébb csomagra váltanék. Mondja a bőr az ügyfélszolgálaton, hogy semmi probléma, de még 2 év hűséget alá kell írjak. Mi ez, ha nem az ügyfél maximális lehúzása, piaci helyzettel való tisztességtelen visszaélés, és még sorolhatnám... Komolyan ezt érdemlem annak fényében, hogy az elsők között szerződtem le velük?
Invitelnél tényleg minden előfordulhat.
T-Kábel internet nem elérhető nálunk, szal semmi alternatíva. -
Male
nagyúr
Chello? Nem fognak más szabályokat bevezetni azokra a területeikre, ahol nincs konkurencia... márpedig ahol van, ott nem tudnak árat emelni.
Ha biztos vagy benne, hogy 8M/512K kell, és a 4M/256K nem lesz elég, akkor válthatsz most is 2M-re... akkor nem tudom mind gondolkozol, nem fognak direkt téged kihagyni az emelésből. -
minmax
csendes tag
Ahol lakom csak invitel van, chello nincs, ha lenne már rég kipróbáltam volna.
Az első szerződést valahogy 5 éve kötöttem akkoriban 384-ért fizettem 11000-t, aztán még mielőtt lejárt volna az 1 év felemeltettem 512-re úgy már 12900-et fizettem. Később jött az első emelés 1M-ra majd lett volna 2M-ra de akkor kötöttem velük újabb szerződést 1M-ra de 9500-ért 1 évre. Ez is már lejárt.
Egy dologban vagyok biztos: 8M/512k-ért fizetnék 12500-öt, de 4M/256-ért nem. Az is igaz, ha maradok 1M-nál és nem kötök új szerződést nem lesz 8M/512-m.
Még az is benne van a pakliban hogy kötök egy 2M-es szerződést 12500-ért de csak 4M-ra emelnek. Na ezt nem akarom. Igazából azt nem tudom amit senki nem tud, hogy mennyiről mennyire emelnek. Nem tudom miért olyan szupertitkos.
Nem baj ha valaki nem tud követniA butától sosem várnak el okos dolgokat, az okosat viszont állandóan figyelik mikor hibázik.
-
Male
nagyúr
Én is 384-el kezdtem náluk az ADSL-es ''pályafutásomat'' (igaz, már 9900Ft-ért), ezt kétszer emelték, így lett 1M, és a hűség lejárta után (ahogy másoknak is) 2000Ft kedvezményt ajánlottak újabb két évért, mait aláírtam, így most 7800-ért (100Ft csökkenés jött még az ÁFA változás miatt) van netem...
Azért olyan ''szupertitkos'', mert még csak most kezdődött a tesztelés, hogy mit bír a hálózat... ennek az eredménye befolyásol(hat)ja az emelés mértékét. Ha minden simán megy, akkor szinte biztosan ugyan az lesz, mint a T-seknél!
Igazából nem értem miért nem bírod kivárni még ezt a pár hetet...
(hiába nincs nálad pl Chello, más Invitel területeken van, és nem lehet külön árat megszabni a ''van konkurencia'' és a ''nincs konkurencia'' területekre.) -
minmax
csendes tag
Lehet holnap elballagok az invitelhez és megkérdem mik a lehetőségek. Mikor új szerződést kötöttem szóba sem került hogy valami kedvezményt kapjak, nem is igen foglalkoztam vele.
Borítékolom, hogy javasolni fogják, kössek 2M-es szerződést és várjam az emelést. Nekik ez bizonyára kedvezőbb mint a jelenlegi. Amúgy már rosszul vagyok az ügyintézőktől (nem csak az invitelesektől) mindent sajnálnak, ezt sem lehet azt sem lehet.
Kicsit off de azért leírom. Egyszer a pannonnál vettem egy telefont hűségakcióra, kedvezményes árlista szerint meg is írta a papírokat a csaj(megjegyzem igen kedvező áron), amikor átjött a szomszéd asztaltól a cimborám (ö is eladó a pannonnál) hogy megnézze hogyan is áll a dolgom mert nála is ügyfél volt. Csak annyit mondott hogy várjak egy percet és majd ő folytatja. Úgy is történt, elővett egy még kedvezőbb árlistát ami rám is vonatkozott mert x éve előfizető vagyok és ez még 10%-al lejjebb vitta az árat. Szóval a tanulság csak annyi, hogy alapból nem mindig kapjuk meg azt ami jár.A butától sosem várnak el okos dolgokat, az okosat viszont állandóan figyelik mikor hibázik.
-
Reag3nS
senior tag
azért hülyeség, mert teljesen eggyértelmű az invitel lépése. nem értem miért kell itt az vészmadárkodni. ugyan olyan csomagok lesznek mint tcom területen ugyan olyan árakkal! ki van írva invitel oldalon mekkora sávszél mennyibe kerül. innentől kezdve most mit nem értetek? nem fog más árakat és sávszélességeket kitalálni.
CyberGames >>> http://cybergames.hu/
-
n0se
tag
hát kb., kicsit kezd unalmas lenni, hogy mindenki itt parázik, hogy jajjj milyen jó a t-comosoknak, mert emeltek nekik sávszélt, meg, hogy az invitel biztos nem fog, nem tudom Ti egyáltalán, úgy összességében vissza szoktatok olvasni egy forumban? csupán, mert több levél is be lett kopizva az inviteltől, hogy az emelés jelenleg műszaki felmérés alatt áll, ergo fognak emelni...
Reag
minmax: Te meg egy kicsit túlbonyolítod a dolgokat, de magánügyed, csak gondoltam ez már egy kicsit felfokozott kötöszködés az invitellel szemben, kicsit olyan érzésem van tőle, hogy teljesen mindegy melyik szolgáltatónál lennél, épp az aktuálisat szídnád. ennyi
[Szerkesztve]
[Szerkesztve]n0se
-
gyurczy
őstag
Hogy miért kell vészmadárkodni? Nézz körül a kis szemétdombunkon, aztán rájössz.
Egyébként pedig kinézem az invitelből, hogy ahol a meglévő cucc engedi ott emel, ahol pedig fejleszteni kellene hozzá, ott meg fosik bele az egészbe, a felhasználó úgyis le van sz@rva.
A vizsgáljuk a műszaki feltételeket pedig nesze semmi, fogd meg jól. T-com miért nem vizsgálódik? Hja mer hogy tudja, hogy a saját hálózata mit bír el, ha meg nem tudta, akkor már rég megvizslatta, hogy hol mit lehet?
Az rendben van, hogy Invitel csak a második a sorban, ha a telefon szolgáltató cégek méretét tekintjük, de ez nem törbvényszerűen vonja maga után azt, hogy mindenben másodiknak (vagy sokadiknak) kell lennie. -
djtoomi
addikt
Hali!
Léci segitsetek már hogy Outlok-hoz mit kell irni hogy a saját postafiókomba be tudjak lépni.Jelszó meg ilyesmit tudom de kimenp meg bejövő cuccoshoz mit kő irni?Minden ötödik ember kínai. Mi is öten vagyunk a családban, tehát valaki kínai. Lehet apu, vagy anyu. Lehet a bátyám Sanyi, vagy az öcsém Ho-Xiao-Pen. Szerintem Sanyi az.
-
woodpaul
őstag
Ezt február 8-án kaptam az Inviteltől:
''Tisztelt Ügyfelünk!
Tájékoztatjuk, hogy az Invitel sávszélesség-emelést tervez, melyhez tesztek szükségesek. A tesztidőszak 2007. február 8 - február 28. között tart és ennek során Önnél is emeljük (előreláthatólag február 16-ig)
a le- és feltöltési sebességet.
Kérjük, folyamatosan tesztelje ADSL-hozzáférésének sebességét, valamint minőségét és bármilyen probléma, valamint észrevétel esetén hívja fel technikai ügyeletünket a 1445-ös számon.
Amennyiben a tesztek sikeresek, úgy természetesen a tesztidőszak után
a megemelt sávszélességet biztosítjuk az Ön számára!
Segítségét és megértését előre is köszönjük!
Üdvözlettel:
Invitel Zrt.''
Veszprémi vagyok, szóval a környéken élők kezdhetik izzítani a sebességmérőjüket!Androidő
-
Male
nagyúr
Jelentem, nálam megkezdődött a teszt!
speedtest.net-es mérés szerint 3151k/407k val megy éppen! (profilt még nem néztem, de a feltöltésnek nagyon örülök, ez több, mint amire számítottam) Ja, 1024/128-am volt eddig. -
Male
nagyúr
Pontosan úgy, ahogy írtam... azon dühöngesz, hogy ha kisebb csomagra váltasz, akkor úgy kezelnek, mint egy új ügyfelet, és nem kapsz semmi kedvezményt... Erre írtam, hogy ''Alapelvárás a különböző kedvezmények???''. Nekem fura ez a felfogás.
Mégis miért kapnál kedvezményt? Ők kevesebb pénzt fognak tőled kapni, ezt a lépést támogatandó adják még olcsóbban??? Nagyobb csomagra váltásnál még lehetne érvelni a kedvezmények mellett, hiszen nekik ez jó, de ebben az esetben... -
djtoomi
addikt
de jó neked Veszpréminek!!! Nálam még semmi,sőt lassab mint eddig: 892/79 és egy megás netem van.Más nem fut a háttérben
Minden ötödik ember kínai. Mi is öten vagyunk a családban, tehát valaki kínai. Lehet apu, vagy anyu. Lehet a bátyám Sanyi, vagy az öcsém Ho-Xiao-Pen. Szerintem Sanyi az.
-
JamesHolden
aktív tag
''A vizsgáljuk a műszaki feltételeket pedig nesze semmi, fogd meg jól. T-com miért nem vizsgálódik?''
mer' ők már megvizsgálták, legutóbb épp decemberben az emelések előtt...
náluk akkor volt az a teszidőszak ami most invitelnél van/lesz
[Szerkesztve] -
djtoomi
addikt
Na letöltés lassult feltöltés nőtt:
Emeljék már minél hamarabb.Asszem azt csinálom apuméknak bemagyarázom(még csak 17 vok)hogy kössünk 2 megást mert nem emelnek és akkor 8 megásom lessz Hátha már alapból a 8-ast kapom meg
[Szerkesztve]Minden ötödik ember kínai. Mi is öten vagyunk a családban, tehát valaki kínai. Lehet apu, vagy anyu. Lehet a bátyám Sanyi, vagy az öcsém Ho-Xiao-Pen. Szerintem Sanyi az.
-
djtoomi
addikt
Ha nekem is anynira teszik megőrülök.Az katasztrófa lenne.Fölösleges lenne bőviteni.Bár nekem semmit nem csinálnak
Minden ötödik ember kínai. Mi is öten vagyunk a családban, tehát valaki kínai. Lehet apu, vagy anyu. Lehet a bátyám Sanyi, vagy az öcsém Ho-Xiao-Pen. Szerintem Sanyi az.
-
Male
nagyúr
Ez borzalmas... torrenttel tesztelem, feltöltés ugrál 10 és 20 között, letöltés 100 és 350 között... Ha 6KByte/s-ra lekorlátozom a feltöltést, akkor már viszonylag stabilan 380-410KByte/s a letöltés, ennél lejjebb viszont nem lehet venni a feltöltést, mert akkor már a kliens lekorlátozza a letöltést 30KByte/s-re.
Megprobálok egy modem ki-be trükköt, hátha visszakapom a 3M/384K-t... az sokkal jobb volt ennél. (Ha 4M/192K marad, akkor irány a Chello amint lejár a hűség) -
LeslieG Jr.
őstag
Üdvözletem mindenkinek!
Látom már Male kollégánál tesztelik a vonalat az Inviteles kollégák. Én nálam itt semmi változás még de már én is sasolom a profilt meg az egyéb paramétereket. Bár most érdekes modon a PH! olyan lassan jön be hogy az valami hihetetlen. Lehet hogy az én készülékembe van a hiba azaz hegesztenek valamit. Ez a totyik is kb másfél percig töltödött mire bejött. Ja és észrevettem mostanság hogy a modememben add egy hibaüzit.
Nem tudja valaki hogy ez mit jelent? Esetleg egy szakavatott kollégától kérdezném:
Mon Feb 12 19:27:58 2007 : WARNING : ATM VC Congested : Interface - aal5-0, PortId=7, Vpi=8, Vci=35
Bár úgy különösebb jelentősége nincs mert megy rendesen a net és hozza érdekes módon a sebességet. Hál' égnek.CM Centurion|Corsair VX550 550W|Asrock Z170 Pro4+Intel i5-6600K+CM Hyper 212 EVO|Kingston 2x8GB 2400MHz DDR4|Kingston HyperX 240GB SSD|Samsung 840 EVO 250GB SSD|WD 500GB 16MB SATA III|WD 1.5TB 64MB SATA II|WD 2TB RED 64MB SATAIII|ASUS R9 270 DirectCU 2GB|LG DVD-RW|Logitech MX510|
-
Male
nagyúr
Veszprém is ''natív'' Invitel terület.
B...ák meg a 4M/192K profilt... Asszem augusztusban jár le a hűségem (most nem találom a szerződést), chello medium 7900Ft/hó 1 év hűséggel, és 5M/768K-t adnak...
LeslieG Jr.: Ha neked is 192-es fltöltést adnak, akkor ne várd annyira ezt a tesztet... -
LeslieG Jr.
őstag
Hát az bizti hogy nem lesz 192K a feltöltésem. Nekem 2M-ről emelnek. De azért kiváncsi leszek hogy mennyire lővik be a profilt és hogy mit fog birni a vonal.
CM Centurion|Corsair VX550 550W|Asrock Z170 Pro4+Intel i5-6600K+CM Hyper 212 EVO|Kingston 2x8GB 2400MHz DDR4|Kingston HyperX 240GB SSD|Samsung 840 EVO 250GB SSD|WD 500GB 16MB SATA III|WD 1.5TB 64MB SATA II|WD 2TB RED 64MB SATAIII|ASUS R9 270 DirectCU 2GB|LG DVD-RW|Logitech MX510|
-
Nimrod
addikt
PH! nekem is eszméletlenül lassú ma.
-
m4d4r_n4th4
csendes tag
kemény 1mbit, a 2mbit helyett, nagyszerű., emelésről volt szó,nem csökkentésről.
szerintem utáljuk ki csoportoson az invitelt. retek szolgáltató, és nem emel. fákk.
vác
[Szerkesztve] -
Male
nagyúr
válasz LeslieG Jr. #332 üzenetére
Még ne örülj, mert ha így halad, te 8M/256K-t kapsz
-
RVN
tag
Nem tudom mit izgultok, még csak most tesztelnek
-
n0se
tag
24es körzet, 0 mozgás, nem lehet érezni tesztet, ezt most szerintem Bp-felé haladva csinálják.
n0se
-
Liberator
tag
Hát ebből a február 28 ból sztem semmi nem lesz... még azt se veszem észre hogy tesztelnek, ha, tesztelnek.
[Szerkesztve] -
Nimrod
addikt
Valami lehetett itt (24), mert egész nap lassú volt a PH!, viszont most jó.
-
djtoomi
addikt
H körbenézel láthatod hogy a PH! volt a ludas ő volt a lassú.Nekem is ő volt a lassú de más normális volt.Semmi gyorsulás.Egyenlőre lassabb mint az 1 mega
-
Liberator
tag
Nekem is lassú volt de más gyors, úgyhogy nem a teszt miatt
-
Johnsones
tag
33 körzet...
tesztelnek erősen itt is, mert kb 15 percenként szakad a net. -
djtoomi
addikt
válasz Johnsones #343 üzenetére
Remélem a 28-as körzetbe is elér a teszt mert itt semmi nam volt azon kivül hogy a PH! egésznap lassú.Pedig itt chello-n(műholdas)meg kábel adsl-en kivül semmi nincs
-
RVN
tag
Még nem, de sztem úgy csinálják, hogy a nagyobb helyeken tesztelnek csak, mivel ott kérdéses, hogy hogyan szerepel a megemelt sávszél. Itt, ahol lakok, mindig beton stabil, mindig kicsit több sávszélt kapok, jobb pingem van mint egy 8/512-es tcomosnak, bár ez lehet azért van, mert itt a központ az utca végén
Előző két emelésnél is egyik pillanatról a másikra emeltek
[Szerkesztve] -
Liberator
tag
[Szerkesztve] -
djtoomi
addikt
De jó neked Bárcsak nekem is emelnének végre.Torrentet nem tudok nyomtani mert ahhoz leassú( 2 megás is) 4 megától illetve 8 megától várnék csodákat.
-
gyurczy
őstag
Olvasd el egy kicsit figyelmesebben a hozzászólást (#302)!
A kedvezmény szót még csak le sem írtam, egyszerűen díjcsomagot szerettem volna váltani, és nem az összegeken háborodtam fel, hanem hogy akár lefelé, akár felfelé (!!! megkérdeztem eztis) akarok váltani, mindeképp alá kell írjak x év hűséget megint.
Egyébként pedig Ők szolgáltatnak, én fizetek a szolgáltatásért, nélkülem felkopna az álluk, ergo az lenne az egészséges hozzáállás, hogy keresik az ügyfél igényeit, odafigyelnek rá.
Csak egy példa: mobil szolgáltatónál a hűség ideje alatt is lehet díjcsomagot váltani. Nekik miért mindegy a mennyi? Lényeg, hogy nekik fizessek. (Bár aláírom, hogy ott nagyobb a piaci verseny, de akkor is!)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
● Jelszinteket ide írhatsz!
● Díjnet téma ITT!
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- BestBuy topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Pendrive irás-olvasás sebesség
- Csernobilba kalauzol az új GeForce driver
- AMD FX
- alza vélemények - tapasztalatok
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Dolce Gusto
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest