Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Invitel (Telefon, IPTV, kábel TV, DSL, kábelnet, optikai)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nightmare
senior tag
Holnap teszt...én itt leszek 4-re legkésőbb.
Liberator citromail-ből pl meg tudod nézni...én is azt tettem.
Még jó;hogy megnéztem...már egy hete minden nap meglesem...
[Szerkesztve]-Honnan veheted észre, hogy dragonfx akar leelőzni? -??? -Ha a seggedben lévő vadul szélvédőmosózik. :D By dokar
-
tusi74
őstag
Még vagy 10 hónap.
De ezen az emelésen túl, amibe ugyebár nem sok belevauzása van a T-nek, nekem maga a T jobban bejön szolgáltatás szinten. Távszámla+Online Ügyfélszolgálat, bankkártyás fizetés+Polifórum.
Viszont tény és való, hogy az emelésről a T-s ügyfélszolgálat betanított szövege. ''Az Ön sávszélesség emelése az Invitel technikai feltétele és ütemezése szerint történik, mi ezt befolyásolni nem tudjuk, várjon türelemmel.'' Na ezzel sokra megyek.
Az Invitel betanított szövege. ''Ön a T-Online ügyfele, kérem, érdeklődjön náluk.''
Na ezért lebzselek itt a PH!-n. -
fuzik
aktív tag
Nem lehet, hogy egyikőtöknek ISDN vonala van
___________________________________________________________________ Két ember két esetben tud igazán jót vitatkozni egy szakmai témáról: A) Mind a ketten értenek hozzá B) Egyikük sem ért hozzá : Persze az igazán élvezetes és parázsló viták a (B) esetben tudnak kialakulni....
-
n0se
tag
hella!
ez a hiba biztosan, hogy a modem problémája, elég érdekes a jelenség, ez általában pont fordítva szokott lenni. a több géppel kizártad a hálókártyát is, tehát maradt egyedüli gyenge láncszemnek a modem, szerintem egy telefont megér feléjük a dolog, hátha cserélik a modemed, mást nem hiszem, hogy tudsz tenni.n0se
-
Reag3nS
senior tag
ha modem cserét akarsz akkor mond nekik, hogy kikapcsolgat a modemed. mikor jönnek kikapcsolt állapotban hagyod a modemet, hideg legyen. és ha szerelő bekapcsolja és ha akkor működik (működik persze mert nem is ez a baja) mond hogy biztos azért mert ''hideg'' és ki volt kapcsolva sokat. de ha megy akkor ezt csinálja. megúnja és beköti az új modemet.
vagy egyáltalán nem szenved és egyből kicseréli.
biztos kicserélik. nekem már cseréltek 4 szer. bár nálam tényleg újraindult a modem
sok sikert
[Szerkesztve]CyberGames >>> http://cybergames.hu/
-
[HUN]Zolee
őstag
hát tápkábel kihúz, ekkor ledek kialszanak, majd táp visszadug, ekkor a ledek egymás után felvillannak, és akkor hozta létre a kapcsolatot ha minden led világit(aminek kell, nálam az összes). A táp huzigálást kiválthatja ha van rajta kapcsoló.
''<[HUN]DrH>valaki mondjon egy tuningolos programot a mivel kocsis képeket tudok tuningoloni.'' https://ferromag.aranyoldalak.hu/
-
[HUN]Zolee
őstag
yah hogy meghibásodásmiatt autórestart. szerintem a legjobban a gyakori újrakapcsolódáson vehető észre, ekkor a kapcsolat led villog a adatátvitel meg nem világít ha jól tom
nemhiszem hogy máson észre lehet venni az ilyet''<[HUN]DrH>valaki mondjon egy tuningolos programot a mivel kocsis képeket tudok tuningoloni.'' https://ferromag.aranyoldalak.hu/
-
Krissz1984
csendes tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
● Jelszinteket ide írhatsz!
● Díjnet téma ITT!
- 27GR95QE-B OLED Törött Monitor eladó Minden gyári tartozékával gyári dobozában
- OLED55A16LA Törött alkatrésznek eladó
- Filament tároló doboz páratartalom-mérővel
- IPhone SE 2022 256GB gyári független hibátlan 2026.01.23 gyártói jótállás
- Macbook Pro M1 2020 megkímélt magyar billentyűzet 12 hónap szavatosság számlával!
- 64GB KODAK memóriakártya MicroSDXC V30 U3 Class 10 új bontatlan
- Lenovo x240 üzleti notebook, i5 / 8GB / SSD / 3G gyári magyar bill, JÓ AKKU!!!, töltő, táska OLCSÓN!
- iPad 8th A2270 2020 Wi-Fi 32GB Silver Gray
- LG 34GK950G-B 34" UltraWide QHD (3440x1440) ívelt IPS Gamer monitor!
- DJI MAVIC 2 ZOOM DRONE SZETT SOK KIEGÉSZÍTŐVEL ELADÓ/ DJI BESZÁMITÁSA
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest