Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Invitel (Telefon, IPTV, kábel TV, DSL, kábelnet, optikai)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Totyi
őstag
válasz shabbarulez #51 üzenetére
Végre...Te kellettél ide.
-
shabbarulez
őstag
válasz shabbarulez #213 üzenetére
Pl. 2Mbps, egyéni, 1 éves, limit mentes
2006.06.21
Invitel 6515
MT 6335
2006.08.03
Invitel 5461
MT 5865
2006.11.17
Invitel 5467
MT 5764 -
shabbarulez
őstag
válasz shabbarulez #213 üzenetére
Másik fórumon írta egy UPC alkalmazott:
''A legnagyobb Invitel-városokban pedig van alternatíva: Veszprém, Dunaújváros (UPC), Szeged (T-Kábel), Vác (Dunaweb)'' Szegeden és még hozzáteszem a TvNetworköt is. -
gattodire
csendes tag
válasz shabbarulez #215 üzenetére
Nézd meg az Invitel nagykerárait!
Valami bibi van. A forgalomfüggetlen csomagok ára alacsonyabb mint a forgalom függőké!
(Vagy eltolták az excel táblát, vagy a télapó)
Mivel a tkábelnél, logikusan, éppen fordítva van, érdekelne mi az igaz!
Az Enternet tarifáit nézve is valószínűbb: a korlátlan 512 adsl, nem 3702 hanem 4634 ft netto. (kb 9% kiskerárrés)
Az hogy Szegeden van tkábel, engem nem vígasztal, én váci vagyok. A dunawebet nem nevezném akkora alternatívának, a kábelszolgáltatót meg egy helyi érdekeltségű váll. hmmm szerezte meg . (komolytalan).
Ráadásul
A forgalomfüggő csomagok az Invitelnél 1 a tcomnál 3 gb limitet tartalmaznak (és csak nemrég növelték 100 mb-ról). Az előbbi átlagos használat mellett is könnyen átléphető, az utóbbi ha nem ''közbeszerzésre'' használod, elégséges.
[Szerkesztve] -
ALI_G
veterán
válasz shabbarulez #215 üzenetére
szegeden a TV-netvorkot nem nevezném alternatívának (nagyon lassan terjeszkednek, és nem hallottam élő embert azt mondani, hogy ha lejár a szerződésük, akkor maradnak....-->ergo mindenki menekül onnan), trékábel egykutya az invitellel. Legszívesebben a UPC-t köttetném be, de az meg nincs, nem is lesz szegeden.
Holnaptól megy a reklama az invitelnek részemről, mert már hónapok óta esténként felmegy a ping 2-300-ra minden ok nélkül. Napközben is egy f*s az egész, de legalább használható. -
Male
nagyúr
válasz shabbarulez #382 üzenetére
Köszi a részletes infót!
Tegnap délután elöször pár órára valószínüleg a 3584/448kbps-ot kaptam meg... na az volt a jó! Utána jött a szenvedés a 4480/256kbps-al... (akár hogy nézem, ez a csomag rendelkezik a legrosszabb aránnyal
Igen, mindig a T-hez igazodnak... pedig szerintem Invitelnek nem a T, hanem a UPC a konkurencia internet terén... (legalábbis tudtommal nem sok átfedés van az Invitel és a T területe között -
ent
őstag
válasz shabbarulez #382 üzenetére
Én tudod milyet szeretnék a mostani helyett (2048/256kbps)?
2048/1024kbps, álom édes álom... Habár azt írja az inviszel, hogy az emelés lakossági érdeklődés alapján
Gyakorlatilag értem amit írsz: mit érzek és milyen lenne kérdésben, viszont ha nekem ilyen csomagom van, akkor nem duplájára fogja emelni az invitel az upomat.WEBOLDAL, WEBÁRUHÁZ, ADS ►► www.redesignteam.hu ◄◄ (Profizmus és az alacsony ár találkozása!)
-
Nimrod
addikt
válasz shabbarulez #388 üzenetére
...hisz maga az ADSL techológia 1 Mbps maximumra képes...
Nem írtál el itt valamit? -
gorlin
őstag
válasz shabbarulez #396 üzenetére
Köszönöm!
Este megnézem!
Amikor múltkor megnéztem az elméleti sebességre 6,7 körülit írt.Akkor ennyit tévedhetett a modem?Vagy ez tényleg csak egy közelítő érték volt?ZTE 831 -
LeslieG Jr.
őstag
válasz shabbarulez #486 üzenetére
Hát kövéredjen is. Szeretjük a duci diagramokat.
FR33:'' hmm hmm még nem emeltek'' ...még....majd reggel mikor felkelsz.
[Szerkesztve]CM Centurion|Corsair VX550 550W|Asrock Z170 Pro4+Intel i5-6600K+CM Hyper 212 EVO|Kingston 2x8GB 2400MHz DDR4|Kingston HyperX 240GB SSD|Samsung 840 EVO 250GB SSD|WD 500GB 16MB SATA III|WD 1.5TB 64MB SATA II|WD 2TB RED 64MB SATAIII|ASUS R9 270 DirectCU 2GB|LG DVD-RW|Logitech MX510|
-
szeva000
addikt
válasz shabbarulez #725 üzenetére
'', az utolsó fázis 2007. június 30-án zárul le, amelyet követően 2007. július 1. időponttal lép hatályba.''
Na ha nekem nem emelik 15napon belül,az volt az utolsó napom ezeknél a b*ziknál.Akkor valami más megoldást kell keresni. -
finest
addikt
Mi ez a hülye ''kommunikált'' sebesség kifejezés?
“Don’t shoot, I’m Globish.”
-
szeva000
addikt
válasz shabbarulez #728 üzenetére
Én is ettől félek,hogy a gyakorlat nagyon távol lesz az elmélettől
-
RVN
tag
Nah végre egy jó hír
-
Johnsones
tag
-
SzlobiG
félisten
''A sávszélesség-növelés során az előfizetői hozzáférések sebességének átállítása egyes esetekben az ADSL instabil, szakadozó működését okozhatja.''
Pont ez van nálam 250kb/s helyett össze-vissza szed. Sajna a 2. fázisba vagyok én is szal nem most emelik meg nálunk se, csak legalább annyival szedne mint régen. -
Sztatya
csendes tag
válasz shabbarulez #858 üzenetére
Szépen emelkedik az aktuális trend-én azt látom.
-
millman
csendes tag
válasz shabbarulez #930 üzenetére
van 1 megás meg 4 megás csomag és kész?
Ha meglévő ügyfél most átlép egy nagyobb csomagba , akkor azzal újra aláiratnak 1 éves hűséget? -
djtoomi
addikt
válasz shabbarulez #930 üzenetére
Bárcsak a 2 az egyben csomagok árait és levinnék...
Minden ötödik ember kínai. Mi is öten vagyunk a családban, tehát valaki kínai. Lehet apu, vagy anyu. Lehet a bátyám Sanyi, vagy az öcsém Ho-Xiao-Pen. Szerintem Sanyi az.
-
bigdigit
addikt
válasz shabbarulez #1236 üzenetére
1187-es postban jóval gyorsabbat látok pedig szintén 8mbit és szintén 24es kőrzet
-
Winner_hun
titán
válasz shabbarulez #1822 üzenetére
Érthető, thx
Gyakorlatban egy az up to 4-es csomag esetén úgy maximum ~3.8Mbps/220kbps-re elég, vagy kevesebb ha nem bírja a vonal.
Szóval jó a vonal minősége, többet ne várjak.
Nem követtem nyomon a topikot► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
-
minmax
csendes tag
válasz shabbarulez #2182 üzenetére
Lehet hogy 600m-re vagyok a DSLAM-tól, de biztos hogy 1 km alatt. Az persze lehet hogy nem is abba vagyok bekötve.
Egy dolog eszembe jutott: anno mikor bekötötték az ADSL-t gyorsan lehúztam egy sima kéteres ősrégi telefonvezetéket a padlásról a pincéig kb.20m-t. Gyorsan-gyorsan legyen net, aztán azóta is úgy van. Lehet ki kéne cserélnem CAT5-re. Egy próbát mindenesetre megér.A butától sosem várnak el okos dolgokat, az okosat viszont állandóan figyelik mikor hibázik.
-
szeva000
addikt
válasz shabbarulez #2199 üzenetére
parancssorban is néztem,ott sem valami fényes,úgy 30-40ms között mozgott
-
Rent
senior tag
válasz shabbarulez #2198 üzenetére
ismerem a tigernetet, lehel ter kornyeken bix kornyeken szolgaltat.
akkoris elgondolkoztato hogy kint ilyen szolgaltatasok futnak ennyiert itt meg ez.
es linkelhettem volna tokyoi netszolgaltatokat gigabites szolgaltatasait filleres osszegekert. de foldhoz ragadtam es europai cegeket linkeltem.
ezzel csak azt akartam demonstralni, hogy kozel sem annyira kurvajohelyzet az, hogy 13.000ft -ert max 6,7mbitet kapunk az itthoni nagy szolgaltatoktol.
[Szerkesztve] -
rongaucho
tag
válasz shabbarulez #2212 üzenetére
Köszönöm a választ. Ez így teljesen logikus is, csak azt nem értem, hogy anno (úgy egy héttel ezelőttig...) miért volt meg hiánytalanul és hibátlanul mindig az 512/96? Nagyobb (13%-kal) vonali sebességet tolt rá az Invitel, hogy nekem megmaradjon a nettó 512/96?
-
rongaucho
tag
válasz shabbarulez #2214 üzenetére
Köszönöm, most már tökéletesen megértettem.
-
Rent
senior tag
válasz shabbarulez #2252 üzenetére
se a hungaroring belterületén nem lakom, sem a szent jakab parkfaluban. (itt leginkabb mediasztarok laknak, sajat biztonsagi orokkel, be sem lehet oda menni)
en ehhez tartozhatok RSU(kihelyezett fokozat), MDF 26, Dózsa Gy út 21
de nekem tokmind1, ma is irta egy ertekesitesi kollega ezt a levelet amit te bemasoltal:
Tisztelt Előfizetőnk!
A honlapunkon és a korábbi tájékoztató levélben is az alábbi fázisok állnak:
0. fázis
Azokon a településeken, ahol a tesztet végeztük (Algyő, Dömös, Jászárokszállás, Jászfényszaru, Padragkút, Rácalmás, Veszprém, Zirc, Zsámbok), a megelemt sávszélességek maradnak érvényben.
1. fázis
Azok a területek érintettek, ahol nem szükséges fejlesztés, csak átkonfigurálás.
Primerek: 24, 27, 28, 33, valamit azon települések (primertől függetlenül), amelyek Ericsson rendszerhez kapcsolódnak.
Műszakimegvalósítás 2007. március 1 - április 30. közöt történik.
2. fázis
Olyan területeken, amelyeknél az ethernet hálózatot bővíteni kell.
Érintett primerek: 25, 57, 62, 63, 88
Műszakimegvalósítás 2007. március 1 - május 31. közöt történik.
3. fázis
Kisebb településeken, ahol további fejlesztések szükségesek.
Érintett primerek: mindegyik
Műszakimegvalósítás 2007. március 1 - június 30. közöt történik.
Üdvözlettel:
Kristóf Szilvia
ebbol kiindulva, 28as korzetben lakom, aprilis30 ig kell megcsinalniuk.
cafolj meg
[Szerkesztve] -
Rent
senior tag
válasz shabbarulez #2330 üzenetére
shabbarulez mellesleg ha jobban megnezed az is 9500ft ha neten rendeled mert lejon 1k az arbol, es maris 9500bol van 664/96kd, es nem 9900bol 470/25. demondom itt asszonynak 8k.
sTERNI kivanom hogy osszejojjon neked! Attol tartok, hogy huseg alatt nem engednek kisebb csomagba.
[Szerkesztve] -
Rent
senior tag
válasz shabbarulez #2343 üzenetére
tudom mirol beszelek 100% osan vitte vegig a meghirdetett sebességet, nekem 2000tol 2005ig volt upc chellom mig ide nem koltoztunk, es vegig annyival ment amennyivel meg volt hirdetve.
biztos tobbet mer a speedtest mint amennyi valojaban a sav.....
de ha hiszed ha nem, nekem teljesen mind1, ennyivel megy ugyanis nem 2-3tb ot rancigaltam ezekkel a vonalakkal le torrent alapon es ftpn is.
hidd el hogy fixen tolt ennyivel mint amiket lejjebb irtam.
anno 384kbps el lett bekotve a upc chello majd 512 (fix 64k val szedett akkor is) majd tovabb tovabb.
upc mindig is annyival hirdetett amennyivel ment is
nem tudom honnan veszed az ellenkezojet, es azt sem miert probalod vedeni az invitelt, mikor azt hogy draga es lassu mar reg bebizonyitottak elottem tobben is. stabilitasrol meg nem beszelnek, mert valoban stabil de nekem stabil volt chello is, versenyszeruen gamoltam evekig neten cset, amihez szukseg volt stabil netre, es nalunk 13.-kerben nem volt problema upcvel.
Lenyeg hogy most upcnel 100% on mennek a vonalak a meghirdetetthez kepest, es olcsobb mert mig itt 3,8mega/25k 10.000, addig ott 5mega/98k 9500, vagy amig itt 6,8mega/50k 12990, addig ott 10mega/1mega 9900.
ez pedig valoban igy van.
[Szerkesztve] -
Rent
senior tag
válasz shabbarulez #2346 üzenetére
igen pontosan, addig nem volt adsl csak telefon, es igy 24ho huseg alairasa eseten, vagy 12ho vagy 24ho nemkell fizetni vonalat.)
meg ha igy is lenne ahogy te irod(marpedig csajomnal 8xxx ft), akkor is 500ft -al dragabban kapsz 4x nagyobb feltoltesu 200kval gyorsabb netet.
es meg mindig ott vagyunk hogy 9900ert upc 10mega/1megat ad. erre miert nem irsz semmit?
[Szerkesztve] -
Rent
senior tag
válasz shabbarulez #2350 üzenetére
biztos rosszul merek. otthagyom mernoki kart.
mondom meg1x arakkal van baj de kurvara.
invitel 6,8/0,5 12990
upc 10/1 9990,vagy (24ho) 8990
invitel 3,8/0,25 9990
upc 5/0,75 7990 vagy (24ho) 6990
erre irj mar vmi frappansat.
[Szerkesztve] -
Rent
senior tag
válasz shabbarulez #2352 üzenetére
az hogy melyiknek hol van a szekhelye az nekem 8, az viszont hogy tolem
10km-re lakik batyam es upc t hasznal az megint mas.
6,8mega es 10 kozott +25% kulonbseg van? szerintem 47,5% koruli, es minusz 3000ft.
tehat upcnel minusz 3000ft ert +47,5% al gyorsabb netet kapsz 13.000ft 6,8M es 9900ft os 10mega
mondom tolunk kb 10-15km re laknak.
persze nem kotelezo, mivel nem azonos helyen szolgaltatnak, igy nem all fent a veszely hogy atmennenek, csak eleg ''cigany'' dolog ez az ''uzletpolitika''(adsl? fizess vonaldijat is, es nem olcso netet melle) ahogy ok fogalmaznak. -
Rent
senior tag
válasz shabbarulez #2352 üzenetére
20 30 40 50 euro, jol irod, ez kb 5000ft 7500ft, 10000ft, 12500ft.
itt akkor orulni kene a legdragabbnak ami ebbol az 50euros, de ennyiert meg a 6,8megat sem kapni meg invitelnel? (mert az 12990) es ez lenne a leggyorsabb ?
kint a 30euros (7500ft) 100/100mbites 50gb forgalomkorlatos franciaknal
mind1 most nehogy belemenjunk hogy ez mennyit bir meg mekkora lefedettsege van van ilyen is.
[Szerkesztve] -
Rent
senior tag
válasz shabbarulez #2356 üzenetére
de kabeltvt nehogymar osszehasonlitsd egy kihasznalatlan telefonvonallal
kb mindketto 3000ft. csak egyiken nezel 70 adot, masikon meg telefon sincs radugva amiatt, mert draga es felesleges, helyhez kotott, elavult stb.
es ott valoszinu hogy abbol a 3000bol amit upc nek fizetsz tvre, nem 100% ot tesz el, csatorna jodgijak stb., mig amit az invitelnel a telefonra kifizetsz 3000-et mind megy zsebbe ez fix.
upcnel is van telefon a kabelen meg sem koteleznek ra hogy elofizess ha netet akarsz. mert mondom tobb ertelme van elofizetni 3 rongyert net mellett mondjuk 70ados tvre, (ami persze MEGINT NEM KOTELEZO, van akinek csak Net van kotve upctol), mint kihasznalatlan telefonvonalra.
[Szerkesztve] -
Rent
senior tag
válasz shabbarulez #2358 üzenetére
oke 40euros netem 2megaval hasit igy oke?
-
Chip
aktív tag
válasz shabbarulez #2561 üzenetére
Telefon nélküli ADSL?
-
PartyShan
aktív tag
válasz shabbarulez #2620 üzenetére
Nálunk ez a kábel tv-t adja. Haveromnak ez van de még akkor kötötték be amikor a Tv Net volt még a rubicom helyett. Azzal nem volt semmi gondja. Gondolom kb ugyanaz lehet csak a neve más. De sztem semmi gond nem lehet vele.Gondolm ez nem sok segítség de ennyit tudok elmondani kérem...
-
lansz
csendes tag
válasz shabbarulez #2620 üzenetére
Nekem rubicom kábelnetem van. Amikor cseszekedtek az emeléssel nagyon gagyi volt, de azóta jól müködik. Szentesen nincs gond vele!
-
Nightmare
senior tag
válasz shabbarulez #2773 üzenetére
Hopppsz Azt hittem nagy újdonságot mondok A mostani számlával jött az értesítő...akkor ők is el vannak maradva...
-Honnan veheted észre, hogy dragonfx akar leelőzni? -??? -Ha a seggedben lévő vadul szélvédőmosózik. :D By dokar
-
ent
őstag
válasz shabbarulez #2785 üzenetére
A program ilyesmi:?:
http://www.nat32.com/
http://www.winplanet.com/file/11746.htmWEBOLDAL, WEBÁRUHÁZ, ADS ►► www.redesignteam.hu ◄◄ (Profizmus és az alacsony ár találkozása!)
-
Anubis_9
őstag
válasz shabbarulez #2877 üzenetére
OK! Felteszem majd egy újabb változatát és azzal ismét megpróbálom!
"Bocs, hogy késtem, nem volt kedvem jönni!"
-
Rent
senior tag
válasz shabbarulez #2904 üzenetére
mindjart gondoltam hogy nem fog az elozo 460 k hoz kepest dupla annyival mennyi kb 920 al, nem kell elmagyarazni, mert vagom. de en nem a duplajarol beszelek, hanem a 650-680k rol, hogy ezt keveslem.
holnap majd ha otthon leszek irok nekik egy melt, amiben megirom a pontos parametereket, es, hogy meg siemens c110esem van. gondolom ki fogjak cserelni szo nelkul es nem lesz utana problema
-
plömplöm
őstag
válasz shabbarulez #2973 üzenetére
akkor rákérdezek majd megint ismerősömnél, hogy ő melyik cégnél és milyen hozzáférésre két nagyobb felsávszélt, úgy emléxem hogy sima adsl-je van a t-online-nál és neki sikerült. én nem akarnék csodát, csak ha megmaradhatna a félmegám felfelé, de elég lenne 4mega lefelé, mindezt persze inviteltől (mert nálam csak azt lehet), ezt nemtom hogy ő kisker-e vagy nagyker...
All systems gone! Prepare for downcount! 5....4....3....1! Off blast!
-
bb71
őstag
válasz shabbarulez #2981 üzenetére
Szia!
ha lenne egy kis időd segíthetnél kideríteni a problémámat: nézz vissza légyszi a 2942. hsz-omra és még utána egy párra...
Ha van ötleted, hogy mi és hol lehet a probléma örömmel venném!
Köszönöm előre is.
-
bb71
őstag
válasz shabbarulez #3006 üzenetére
Köszönöm a választ.
Tegnap írtam az amcsiknak egy mailt, hogy szűrik-é azt a címtartoményt?!
Jelentkezem és trace-t is csinálok. -
bb71
őstag
válasz shabbarulez #3006 üzenetére
itt a kért adathalmaz, olvasd el nekem:
-
bb71
őstag
válasz shabbarulez #3011 üzenetére
Igen.
Köszönöm. Csak tudod ezek az amerikaiak nem normálisak, eddig kb. 20 email-t írtam, és mindig mást csinálnak, mint amit kérek...
-
Chip
aktív tag
válasz shabbarulez #3213 üzenetére
Talán ez :[link]
-
Killing
addikt
válasz shabbarulez #3756 üzenetére
Köszi,király vagy!
Meg mért pont most jönne ki a táp gyengesége, mind a két kari annyira nagy teljesítményű, h már bootkor pezsgőt bontanak a DÉMÁSZ-nál?-by finest
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
● Jelszinteket ide írhatsz!
● Díjnet téma ITT!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest