Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Invitel (Telefon, IPTV, kábel TV, DSL, kábelnet, optikai)
Új hozzászólás Aktív témák
-
falsetrue
tag
Jászárokszállás is 57-es, miért a 0.-ban van?
Más 57-es körzet miért csak jóval később?
értem, h a teszt miatt, de miért nem 4x akkora kliens területen teszteltek inkább szintén 57-es körzetben?
[Szerkesztve] -
falsetrue
tag
12K ennyit fizetek havonta az internetert. (telefont egyaltalan nem hasznalom, nyilvan a kotelezo telefon benne van - es ez meg akcios, ha kulon rendelem meg a telefont es a netet, akkor tobb lenne)
na akkor elneztem, szoval a 2. fazisban vagyok, nem az 1.-ben
[Szerkesztve] -
falsetrue
tag
-
falsetrue
tag
57-es korzet es semmi..
-
falsetrue
tag
semmi, 57-es korzet, 1 mbit (12-ert)
-
falsetrue
tag
bátor ember a szomszédod. Én nem merném felválalni a jogi következményeit egy szomszédba utp kábel passzolásának. pláne azóta nem, mióta az EU-ban is szigorították a jogdijrendszert.
ami nem más, mint ha valaki a téren madonna számot játszik a gitarjan, ami után nem fizet jogdijat, es te penzt dobsz neki, akkor törvényt szegsz, ha hallgatod, törvényt szegsz, ha nem nyomod fel őket, akkot bünpártolásért is törvényt szegsz. -
falsetrue
tag
utolsó mondata : ''nehogymár engem birizgáljanak''
pár év és fognak.. ahogy előbb utóbb azokat is akik 15 méter mély kutat furnak telkükre, de már 1 ideje be kell jelenteni, mert ha van pár rossz szomszédod már most felnyomnak a te pár 10 ezer büntidért , mert nem jelentetted be a 10 meteres lyukadat az adozott penzedbol vett telkeden.
Nehany év mulva azok akik bejelentették a kutakat, kut adót fognak fizetni, mert kilobbizzak a vizmuvek.. na ez egy picike szelet volt. A lenyeg h mindenki fizettetni fog veled valamivel tobbet, es tobbet evrol evre... Azt veszed majd evre, hogyha semmit sem csinalsz, es nem fogyasztasz, akkor is majdnem annyit fogsz fizetni, magyarul altalanyt...
Szoval sajna biztos lehetsz benne, h par even belul MO-n is valtozik a torveny.
Es szepen scannelik a szolgaltatok a portjaidat P2P, vagy egyeb utan kutakodva, mert ok is tul szeretnek elni a nyomast.. Vagy mert részesedest fognak kapni..
Nameg, most már vanis jogerős szabályozatlan törvényük...
(azéert volt eszük, a software szabalmi dolgot nem szavaztak meg usa-t majmolva legutobb par eve...) -
falsetrue
tag
''paranoid irányba indul meg a fejlődésed'' && '' nem mersz kimenni a grundra''
Teljesen jogos amit leírtál
Elég sok problémám is van emiatt, pl nem volt még sosem barátnőm (bár még eléggé fiatal vagyok), majd 20 órát görnyedek gép előtt, valamint a gimiben is eléggé hanyagolom a humán tárgyakat (ügyvéd biztos nem leszek emiatt)
Amúgy: http://www.fsfeurope.org/projects/ipred2/ipred2.en.html
jó művelődést
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
● Jelszinteket ide írhatsz!
● Díjnet téma ITT!
- Elemlámpa, zseblámpa
- Okos Otthon / Smart Home
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- BestBuy ruhás topik
- PlayStation 5
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Vírusirtó topic
- Xbox Series X|S
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- 27GR95QE-B OLED Törött Monitor eladó Minden gyári tartozékával gyári dobozában
- OLED55A16LA Törött alkatrésznek eladó
- Filament tároló doboz páratartalom-mérővel
- IPhone SE 2022 256GB gyári független hibátlan 2026.01.23 gyártói jótállás
- Macbook Pro M1 2020 megkímélt magyar billentyűzet 12 hónap szavatosság számlával!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest