Hirdetés

2024. április 27., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Hálózat, szolgáltatók  »  Invitel (TV, internet, telefon) (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-01-27 18:55:13

LOGOUT.hu

Invitel (Telefon, IPTV, kábel TV, DSL, kábelnet, optikai)

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#1901) Chip válasza piqla (#1898) üzenetére


Chip
aktív tag

De ha megengedik, hogy 4 megásra válts akkor is sokkal kevesebbet kellene fizetned. [link] Szerintem megér 1 telefont vagy 1 látogatást egy Invitel irodában.

(#1902) Rent


Rent
senior tag

lehet most emelnek savszelt itt Mogyorodon? Mert meg sosem szakadt meg a vonal 2 ev alatt, most igen es picsamodon lezuhant a savszel :D

(#1903) CocooN-z


CocooN-z
őstag

@27 körzet D.keszi

ilyen volt:
[kép]

ilyen lett:
[kép]

egyenlőre még nem stabil, és a feltöltés is 25-50 között ugrál, és szakadozik, remélem hamar abba hagyja.

üdv: Z

[Szerkesztve]

BRSZK 9.0 - 2024.06.29-30

(#1904) Rent válasza CocooN-z (#1903) üzenetére


Rent
senior tag

ez mikor tortent most egy par perce? mert nalam elment a vonal, aztan lecsokkent a savszel felment a ping, most pedig maradt ugyanugy 2mbitre visszaallt... 28askorzet mogyorod

(#1905) djtoomi


djtoomi
addikt

Nekem ami már 4 mega kb 2 hete az most ''picit'' leesett a letöltése...:
[kép] :(((

Minden ötödik ember kínai. Mi is öten vagyunk a családban, tehát valaki kínai. Lehet apu, vagy anyu. Lehet a bátyám Sanyi, vagy az öcsém Ho-Xiao-Pen. Szerintem Sanyi az.

(#1906) ALI_G


ALI_G
veterán

62-es körzet Szeged valaki valami információ morzsát tudna adni? Olyan retek a net mint régen és nagyon kéne már az az emelés, mert ez így már nem szolgáltatás többé.

(#1907) djtoomi


djtoomi
addikt

Hivom 1445-öt és épp benyomom számot hogy 1445 és még menüpontot se választok mondja az automata:
Tisztelt ügyfeleink!Jelenleg az ADSL szolgáltatás nem elérhető.Dolgozunk a probléma megoldásásn és bi.bi.bi....vagyis foglalt.LOL! :DDD Mi a f@szom van Invitelnél?Itt gödöllőn haverok 10 percenként telefonálnak hogy skype van,torrent megy de se böngésző se msn nincs.Mi van virust küldtem nekik?Már vagy 7-ik haverom hiv hogy mi van a nettel?

Minden ötödik ember kínai. Mi is öten vagyunk a családban, tehát valaki kínai. Lehet apu, vagy anyu. Lehet a bátyám Sanyi, vagy az öcsém Ho-Xiao-Pen. Szerintem Sanyi az.

(#1908) bozont válasza djtoomi (#1907) üzenetére


bozont
veterán

Nálam sem tökéletes most, pedig eddig az volt. Néha szétkapcsolgat, a pingem is elég magas, van ahonnan szépen tölt ahogy kell, de pl a youtube-ról és hozzá hasonló oldalakról nagyon lassan tölti a videókat. :( A böngészés is rendben van, szóval nem értem.
28as körzet szintén.
[kép]


[Szerkesztve]

(#1909) piqla válasza lke (#1899) üzenetére


piqla
őstag

Azok 9900 Ft-ot...

Szereted az állatokat?

(#1910) Reag3nS válasza bozont (#1908) üzenetére


Reag3nS
senior tag

értsétek már meg :D az ilyen youtube és a hozzá hasonló szétosztott portálokról soha nem fogtok normálisan szedni, ne ez legyen nektek a mérvadó. youtube egy külföldi cucc, ahonnan sokkal nagyobb sávszéllel nézegetik a dolgokat. külföldre sem engednek ki annyi sávszélt...

CyberGames >>> http://cybergames.hu/

(#1911) piqla válasza Chip (#1901) üzenetére


piqla
őstag

Akkor engedik meg, ha mar legalabb 75%-a lejart az elofizetesemnek. En szeptembertol masik albertletben lakom, de mar EZ ELOTT is inviteles voltam. De ok ezt persze leszarjak, szoval majd julius vegen mehetek, hogy ugyan mar, adjak olcsobban...
Ugyfelszolgalatra meg ilyen tutyimutyi barmokat ultetnek, vagy az egeszhez teljesen laiukus noket, vagy baszatlan ferfiakat, akiknek egy mondatat nem lehet hallani.
Eljen.

Szereted az állatokat?

(#1912) bozont válasza Reag3nS (#1910) üzenetére


bozont
veterán

Nálam eddig normálisan jött ahogy kell. 10perc mire végig lejön egy 5 perces videó? Azér ez nem normális mégha külföldre nincs akkora sávszélesség is.

(#1913) Winner_hun válasza djtoomi (#1905) üzenetére


Winner_hun
félisten

Szerintem a budapesti szerverrel mérj, hiába nem azt teszi be alapnak:)

► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ

(#1914) djtoomi válasza Winner_hun (#1913) üzenetére


djtoomi
addikt

Majdnem ugyanaz tök mindegy sőt feltöltés kevesebb is...Nagybánya(Baia-Mare)meg amúgy is most Romániában Bukaresten kivül a legjobb szerverrel rendelkezik... :) Itt a kép:
[kép]

Minden ötödik ember kínai. Mi is öten vagyunk a családban, tehát valaki kínai. Lehet apu, vagy anyu. Lehet a bátyám Sanyi, vagy az öcsém Ho-Xiao-Pen. Szerintem Sanyi az.

(#1915) GCR


GCR
csendes tag

28-as körzet Kerepes , modem restart 12ó20p , 1M-->4480/256

(#1916) Rent válasza GCR (#1915) üzenetére


Rent
senior tag

mintha eddig csak 1megasoknak lett volna emeles..

2mbit 1.fazis Mogyoród és még mindig semmi. :|

(#1917) Reag3nS válasza bozont (#1912) üzenetére


Reag3nS
senior tag

youtube-t nagyon régóta használom. már nagyon sok ideje nem jön fullal. és ez egy rakat cimborámnál is így van. tuti, hogy a youtube nem tolja fullal a cuccot. mással mérj.

CyberGames >>> http://cybergames.hu/

(#1918) xcbiker


xcbiker
addikt

Végre Dunakeszin is emeltek ma reggelre. 7Mbit :)

Notebook javítás, BGA chip csere. Adatmentés Sérült Adathordozókról.

(#1919) tusi74 válasza Rent (#1916) üzenetére


tusi74
őstag

A várakozásnak megvannak a maga fázisai. Először nagyon vársz valamit, aztán majd megveszel, annyira várod már, majd feladod a reményt, hogy valaha megkapod, és belefásulsz, hogy már nem érdekel. :((( Na ott tartok én most. Telnek egymás után a hetek, és tuti fix, hogy a 24-es ezen a héten sem lesz megcsinálva. (csak ne legyen igazam: :D)

[Szerkesztve]

(#1920) Eliot


Eliot
tag

Sziasztok látom a 27-es kezd beindulni valakinek emeltek Fóton? :R

Üdv, Eliot

(#1921) Rent válasza tusi74 (#1919) üzenetére


Rent
senior tag

en mar januar vege ota irogatok nekik, hogy mikor tortenik mar meg, azota varok kb :|

(#1922) Rent


Rent
senior tag

nagyon flesh, utolso elotti munkanap marciusban es meg mindig semmi. pedig 1. fazis mogyorod, es mar 2-3. fazisban levoknel is volt emeles.

(#1923) Angmar


Angmar
tag

Sziasztok!

4M/256 internetem van, amivel van egy olyan problémám, hogyha az ADSL modemet, és a gépet UTP kábelen keresztül(1,5m) kötöm össze, a sebességem 48xx/17x, de ha UBS kábelt használok az összekötésre 48xx/21x. Két géppel is próbáltam, és mindkettőnél ugyan ez az eredmény. A netet meg kell osztanom routeren keresztül, így nem tudom USB-én használni, csak UTP-én keresztül. /Routerrel, és nélküle is 17x a feltöltés/
Én a modemre gyanakszom, de az invitel ezért biztos nem fogja kicserélni. Valaki tapasztalt már valami hasonlót, és ha igen hogyan oldotta meg :F :R



[Szerkesztve]

[Szerkesztve]

(#1924) LeslieG Jr. válasza Rent (#1922) üzenetére


LeslieG Jr.
őstag

Nyugodj meg kedves Rent fórumtárs mert nem csak te vagy ezen ''kiakadva''. Itt az Area 24-ben sem történt még semmi érdemleges. Jó tudom a határidőt ma már nem tudják sehol betartani bármivel foglalkozon az adott cég. Amúgy nem véletlen lett az a fázisos táblázatocska levéve az Invitel oldaláról olyan gyorsan. :P Szerintem még magunk sem tudják hogy mi lészen nem hogy mi egyszerű juzerek. Majd csak csinálnak valamit ezzel is. Mert lesz ám anyázás azt hiszem a sávszélemelés után rendesen. No nem kell ecsetelnem hogy miért. ''Nem a beigért sebességet hozza....Szakadozik....Miért nem emelkedett a net sebessége'' és ehez hasonló kérdések. :F Szerencsétlen ügyfél support meg magaalá fog rondítani a félelemtől a sok telefontól. :Y És mint tudjuk nem az ügyfél supportal van a gond. :R

CM Centurion|Corsair VX550 550W|Asrock Z170 Pro4+Intel i5-6600K+CM Hyper 212 EVO|Kingston 2x8GB 2400MHz DDR4|Kingston HyperX 240GB SSD|Samsung 840 EVO 250GB SSD|WD 500GB 16MB SATA III|WD 1.5TB 64MB SATA II|WD 2TB RED 64MB SATAIII|ASUS R9 270 DirectCU 2GB|LG DVD-RW|Logitech MX510|

(#1925) Rent válasza LeslieG Jr. (#1924) üzenetére


Rent
senior tag

hat nekem le van jarva a huseg, max valtok fibernet 10megara,
es olcsobb mint a 6,8megas 12300ft os 2az1ben adsl

(#1926) n0se


n0se
tag

megy itt már oldalak óta a téma, hogy kinek nem emeltek, na már most a következő lenne az építő szándékú hozzászólásom a dologhoz. az invitel bejelentette, hogy emelni fog, innentől kezdve meg is fogja ezt tenni, sőt teszi is ezt folyamatosan, mint ahogy a már emelt körzetekből ez jól tükröződik, ezen felül nem értem, hogy ha eddig megvoltatok az X sávszélességgel akkor, miért ezen a pár héten múllik bármi is?

ez csak a topic színvonalát rontja, mást nem értek el vele. természetesen tisztelet a kivételnek :R

mellesleg a youtube tényleg nem alkalmas sávszélleség mérésre, még csak viszonyítási alapnak sem jó.

[Szerkesztve]

n0se

(#1927) n0se válasza Angmar (#1923) üzenetére


n0se
tag

hella!

ez a hiba biztosan, hogy a modem problémája, elég érdekes a jelenség, ez általában pont fordítva szokott lenni. a több géppel kizártad a hálókártyát is, tehát maradt egyedüli gyenge láncszemnek a modem, szerintem egy telefont megér feléjük a dolog, hátha cserélik a modemed, mást nem hiszem, hogy tudsz tenni.

n0se

(#1928) Angmar válasza n0se (#1927) üzenetére


Angmar
tag

Megprobálok még egy levelet írni nekik hátha összejön. 3 napja irtam nekik egy levelet hogy probléma van a feltöltéssel (akkor még nem szürtem ki, hogy a modem lehet a hibás), de csak egy sablon választ adtak:

''Az Ön vonalát megvizsgáltuk és teljesen rendben találtuk, az ADSL modem jelenleg is 4 Mbit/s-os letöltési, és 256 kbit/s feltöltési sebességet biztosít.
A feltöltési sebesség függ attól a géptől is, ahová feltölt.
Eszerint tehát a mi oldalunkról ezzel a sebességgel működnie kellene az ADSLjének.
A lassulást okozhatja, hogy a számítógépen vírusok/férgek találhatók, ezt a www.helpdesk.invitel.hu oldalról letölthető Ad-Aware nevű féregirtóval ellenőrizheti. Ezen kívül nem tökéletesen működő tűzfal program is lassíthatja az Ön letöltését, valamint a Windows bizonyos részeinek sérülése is esetleg.''

Gondolom van bekészítve 5-6 ilyen sablonszöveg aztán csak Ctrl+C, Ctrl+V
Végső esetben veszek egy új modemet saját költségen.

[Szerkesztve]

(#1929) ALI_G


ALI_G
veterán

Megint fos a ping, nem értem. 300 alá alig megy, volt router, modem restart, gép restart, XP és Vista. Semmi változás, sőt néha a stabil 25 k-s letöltés sincs meg, így még rádiót se tudok hallgatni, mert akadozik...Nappal meg jó volt.
:W :W :W

(#1930) ALI_G


ALI_G
veterán

kezdek qvakibeb@szott ideges lenni, szakadozik a net. Még MSN is csak visszadobja amit írok, hogy nem érkezett be.
Holnap asszem megint írok egy e-mailt, hogy csesszenek valamit.

(#1931) Reag3nS válasza Angmar (#1928) üzenetére


Reag3nS
senior tag

ha modem cserét akarsz akkor mond nekik, hogy kikapcsolgat a modemed. mikor jönnek kikapcsolt állapotban hagyod a modemet, hideg legyen. és ha szerelő bekapcsolja és ha akkor működik (működik persze mert nem is ez a baja) mond hogy biztos azért mert ''hideg'' és ki volt kapcsolva sokat. de ha megy akkor ezt csinálja. megúnja és beköti az új modemet.

vagy egyáltalán nem szenved és egyből kicseréli.

biztos kicserélik. nekem már cseréltek 4 szer. bár nálam tényleg újraindult a modem :D

sok sikert

[Szerkesztve]

CyberGames >>> http://cybergames.hu/

(#1932) Angmar válasza Reag3nS (#1931) üzenetére


Angmar
tag

Ez sem rossz ötlet, bár én valami drasztikusabb megoldáson gondolkoztam, hogy adok neki egy kis túlfeszt ;] , vagy szétszedem és valamit fűrészelek rajta.

(#1933) Newyorker válasza Johnsones (#1890) üzenetére


Newyorker
addikt

stabilan ennyi mindig

★ 🎮 ★ PS4 PSN ID.: HUN_Zoocsemege ---> ONLINE BFV

(#1934) Newyorker


Newyorker
addikt

A PING az miért felel?
Ha minnél alacsonyabb annál jobb ugye?

★ 🎮 ★ PS4 PSN ID.: HUN_Zoocsemege ---> ONLINE BFV

(#1935) Rent válasza Newyorker (#1934) üzenetére


Rent
senior tag

ezredmasodpercben megadott ertek, ami alatt az adatcsomag a te geped, es az altalad megpingelt gep kozott oda-vissza er kb :)

(#1936) Newyorker válasza Rent (#1935) üzenetére


Newyorker
addikt

Köszönöm!
Akkor ez a le és a feltöltésből jön ki, valami arányszerűség?

★ 🎮 ★ PS4 PSN ID.: HUN_Zoocsemege ---> ONLINE BFV

(#1937) Johnsones válasza Newyorker (#1933) üzenetére


Johnsones
tag

akkor tuti, h nem egy dslam-on vagyunk...
Itt esténként brutal....már be se kapcsolom a gépet.
Az emelés annyira nem mozdít, mert úgysem lehet ekkora sebességet kihasználni.
Annyiban várom az emelést, h ne szakadozzon a vonal és stabil legyen.

(#1938) Rent válasza Newyorker (#1936) üzenetére


Rent
senior tag

nem ennek nincs koze aranyhoz, hanem az az ido amialatt egy adatcsomag toled egy adott gephez eler, es vissza.

start menü, futtatás, beirod cmd
utana ping bix.hu

minel kisebb annal jobb, nalam 11-13 kozott mozog.

(#1939) Krissz1984 válasza Angmar (#1928) üzenetére


Krissz1984
csendes tag

Az én modemem pl sípolt, meg se nézték hanem rögtön kicserélték! Pedig csak a telefonban modtam el nekik h sípol és újraindul! Szóval sztem ez a legegyszerűbb megoldás :)

[Szerkesztve]

(#1940) mongi válasza Rent (#1938) üzenetére


mongi
senior tag

nálam is a bix-re pingelve ennyi, speedtesten meg 30-70 között ingázik :F

.......................................................................... Gondolj ide amit akarsz.

(#1941) Newyorker válasza Rent (#1938) üzenetére


Newyorker
addikt

Nekem 21 :( , akkor az enyém gyenge a tiedhez képest!
És ennek a pingnek hol van jelentősége?

★ 🎮 ★ PS4 PSN ID.: HUN_Zoocsemege ---> ONLINE BFV

(#1942) Newyorker válasza Johnsones (#1937) üzenetére


Newyorker
addikt

Jaja, akkor valszeg, nekem atomstabil, semmi ingadozás nem volt még akkor sem, amikor emeltek! :)

★ 🎮 ★ PS4 PSN ID.: HUN_Zoocsemege ---> ONLINE BFV

(#1943) C^^ válasza Newyorker (#1941) üzenetére


C^^
őstag

''És ennek a pingnek hol van jelentősége?''

Pl. Online jatekoknal, eloszavas beszelgetesnel, stb.

(#1944) Angmar válasza Krissz1984 (#1939) üzenetére


Angmar
tag

Ez a modem újraindulás pontosan hogyan nyilvánul meg, hogy el tudjam magyarázni a telefonban. A ledek elalszanak, aztán újra kigyulladnak, vagy valami ilyesmi :F

[Szerkesztve]

(#1945) Newyorker válasza C^^ (#1943) üzenetére


Newyorker
addikt

thx

★ 🎮 ★ PS4 PSN ID.: HUN_Zoocsemege ---> ONLINE BFV

(#1946) [HUN]Zolee válasza Angmar (#1944) üzenetére


[HUN]Zolee
senior tag

hát tápkábel kihúz, ekkor ledek kialszanak, majd táp visszadug, ekkor a ledek egymás után felvillannak, és akkor hozta létre a kapcsolatot ha minden led világit(aminek kell, nálam az összes). A táp huzigálást kiválthatja ha van rajta kapcsoló.

''<[HUN]DrH>valaki mondjon egy tuningolos programot a mivel kocsis képeket tudok tuningoloni.'' https://ferromag.aranyoldalak.hu/

(#1947) Angmar válasza [HUN]Zolee (#1946) üzenetére


Angmar
tag

Azt tudom, hogy saját magam hogyan kell újraindítani a modemet, arra voltam kíváncsi, ha a modem meghibásodik, és magától újraindul az pontosan hogyan történik, mert hitelesnek kell lennie a mesének amit előadok a helpdesknek

(#1948) [HUN]Zolee válasza Angmar (#1947) üzenetére


[HUN]Zolee
senior tag

yah hogy meghibásodásmiatt autórestart. szerintem a legjobban a gyakori újrakapcsolódáson vehető észre, ekkor a kapcsolat led villog a adatátvitel meg nem világít ha jól tom :)

nemhiszem hogy máson észre lehet venni az ilyet

''<[HUN]DrH>valaki mondjon egy tuningolos programot a mivel kocsis képeket tudok tuningoloni.'' https://ferromag.aranyoldalak.hu/

(#1949) xcbiker


xcbiker
addikt

27-es körzet Dunakeszi:

[kép]


[Szerkesztve]

Notebook javítás, BGA chip csere. Adatmentés Sérült Adathordozókról.

(#1950) mongi válasza xcbiker (#1949) üzenetére


mongi
senior tag

üdv a 8mbps -es klubban ;)

.......................................................................... Gondolj ide amit akarsz.

Útvonal

Fórumok  »  Hálózat, szolgáltatók  »  Invitel (TV, internet, telefon) (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.