Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• G4ga

őstag

válasz PH-User #23231 üzenetére

amugy ezt irtam én is.

Maga a chipkészlet nem igazán quadhoz való. Lehet egy Duo-ot elvisz de a Quadot nem.
    Az Asus nagyon jó lapokat gyárt. Nem akarok a márka vitába bele menni, de lap és lap között is van különbség. Ahogy proci és proci között. Az hogy egy Lapban nem megy annyit egy proci nem biztos hogy a lap hibája. egyszerüen nem szeretik egymást.

Az én Quadom vid-je 1.2125. P5E lapban hajtottam ezelött és simán ment benne 4GHz-t is tesztek erejéig. Most 1.344 - 1.352 vel viszi 8*450 be a 3.6-ot. Hidd el egy jobb chikészletü lapban simán jobban menne. Akár egy P35-be, de egy P45 be vagy X38 pedig hasitana mint állat.
    Azzal a fesszel lehet magasabb orjelen tudnád hajtani.
    Nem szeret kérdésröl van szó, de ennyit tud. ha többet akarsz akkor pedig magasabb feszt kell ami viszont a melegedéssel jár. Ahova lehet kevés a Hyper Tx2. Köztudott hogy a q6600 többsége melegedös tipus. Fütenek mint a diszno. magasabb órajelhez illik egy jobb hütö. Nem véletlen vettem én is anno TRUE-t. Az elején egy AC Freezer 7 el probálkoztam Giga P35 Ds3 ba. Ment is 3.6-ot. de olyan csunyán melegedett mint a diszno. Vettem hütött és lapot és azota ugy muzsikál ahogy az megvan irva!

Visszatérve a E6750-hez. nekem 1.375 el vitte a 3.6-ot és abszulute türhetö volt a höfok, az Ac-val. Ugyan ezen a feszen a Quad lehet megsülne a hütöddel. Abszulute nem egy kategoria a kettö.

Új hozzászólás Aktív témák