Hirdetés
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Hieronymus: Pihole + Unbound
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Hieronymus: A jövő számítógépei (Reloaded)
Új hozzászólás Aktív témák
-
KROK640
nagyúr
válasz
t72killer
üzenetére
SZVSZ ha EUn belül gondolkodik a HollandNémetnyugger akkor Szlovénia, Horvátország, de akár Szlovákia is bőven csábítóbb lehete mint MO, és az általad linkelt táblázat is pontosan ezt támasztja alá. De még Csehország is.
Ami az észak mediterrán EU piacot illeti, tehát : Spanyolország, Olaszország, Görögország, Málta, Ciprus : Nekem nagy szívügyem ez a környék és imádom, három most felsorolt országban is éltem egy-egy hosszabb etapot, de nem mindenkinek való. Ott már azért nagy a meleg, dél olasz o pl shit, de Görögöknél is megvan az árnyoldal, sőt Cipruson is.
Török, Egyiptom, Marokkó : Mindhárom országban jártam már, sokkal rosszabb mint az EU-s észak mediterránium (igen, tudom, hogy Török o is északon van). Nem csak a klíma sokkal embertelenebb, de ezek az országok még MO-hoz képest is komolyan le vannak maradva. max 1-2 hétig turistaként, de még egy nyaralót se vennék ott.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fujifilm X
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Gyúrósok ide!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Autós topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Óra topik
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- 27% - NZXT C1200 White 1200W 80 PLUS Gold ATX3.1 Tápegység!
- 171 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080 (ELKELT)
- Samsung, SK Hynix 8GB / 16GB / 32GB DDR5 laptop Memoria!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Keresünk Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21 FE
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest