Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Haver nemrég vergődte át magát egy nagyon hasonló dolgon Székesfehérváron (felújítandó, elég katyvasz tulajdoni jogú ház eladása extra családi szarkavarral lágyan fűszerezve, szóval ami agyfasz lehetett, az ott volt. Ennek ellenére az üvédjét végig dícsérte az arc, hogy milyen faszán lekezelt mindent, úgyhogy megkérdeztem, itt a válasza:
Hát figyelj, én Dr. Somogyi Ádámot nagyon szívesen ajánlom. Ingatlan adás-vétel az egyik fő profilja.
Kálozon lakik, de Székesfehérvár a vonzáskörzetében van.
adam.somogyidr@gmail.com
+3630 240 7829
Mindig szól a kockázatokról, ha olyan jön fel, és nagyon alapos. Mi több ügyben maximálisan elégedettek voltunk vele.Ui: ha kérdezi, nyugodtan mondd, hogy Amin ajánlotta. Nem muszáj, de ha érdekli, mondhatod.
-
KROK640
nagyúr
"napi 4 órában dolgozik a fizetése 80%-ért" - abszolút ez vagyok én is, ha megtehetem. Sajnos nem mindig jön össze, de ebből a szempontból, a 2010-es évek második fele egyébként nekem erről szólt, sőt, egyre inkább arról, hogy heti pár óra munkával is elég kényelmesen megéltem. Sajnos mára fordultak a dolgok sok szempontból, úgyhogy most más ritmusba vagyok kénytelen élni

Aki kemény munka nélkül nincs meg, az vagy valójában lelke mélyén szereti a munkahelyét, bármit is mondjon, vagy otthonról menekül. Az előbbi szerencsés lehet, mert szinte biztos, hogy imádja amit csinál, neki megfelelő pénzért, jó körülmények között. Ők azok akikre mondhatjuk, hogy "karriert" futottak be. "Érdekes mód" ezek nem a sori melósok, mosogatók, utcaseprők, árufeltöltők stb.
Aki meg otthonról menekül, annak otthon kellen rendet tennie. Nem ismertlen a dolog teenager koromban nekem is volt egy időszak, mikor a suliban és otthon sem szerettem lenni, leginkább úton, akkoriban nem volt ritka, hogy jelentős kerülőkkel jártam haza, hogy addig is "úton" legyek, de ettől még nem éreztem azt, hogy az iskolát jobban szeretem vagy többet kellene ott lennem.Az ilyen nyugdíj előtt teljesen kész lévők meg teljesen más rendszerben nőttek fel, az "átkos"ban azt hallgatta az amit dolgozik az a lénye, az határozza meg, és általában 30-40 évig egy munkahelyen maradtak, miközben a szabadidejük értéktelen volt. Nem ismeretlen amit mondasz itt a faluban is voltak ilyen esetek, hogy károgott h fölösleges aztán nyugdíj után 1-2 évvel meghalt. Mindeközben én a nyugdíjra úgy tekintenék, mint egy életem végéig tartó vakációra

-
KROK640
nagyúr
Kár, pedig már jelentkeztem volna szívesen, hogy ha van is pár profi fotód, Richard Castle-t megszégyenítő irodalmi leírást kapsz a hirdetésedhez

Viccet félretéve, majd ha kész a hirdetés akkor rakd be ide.Így van, pár hónapig én is csináltam úgy ezt a melót, hogy még teljesen más külföldi melóból volt pénzem, addig jó volt, de amikor az elfogyott, akkor az ingatlanos lelkesedésnek is el kellett

Alapjövedelemnek meg szerintem sokan örülnének.
"Szoktam is mondani, hogy inkább kevesebb pénzt, de több szabadidőt." - tudod mi a durva? hogy én már 20 éves korom óta így vagyok ezzel, és ez azóta sem változott bennem*. Sőt, ezzel nem csak mi "idősebbek" vagyunk így, mert nem említettem még a jelenleg munkaképessé érő generáció hozzáállását, akiknek az elképzeléseik már túl mutatnak azon, hogy heti 40-50 órában a munkahelyükön rohadjanak. A legtöbbje már heti heti 25-30 órát sem szeretne dolgozni, és véleményem szerint ez egyre inkább érthető és indokolt is. (Gondolok itt a megnövekedett termelékenységre, automatizációra, AI-ra ... Plusz felértékelődik az egyre több mindennel és jobban eltölthető szabadidő miatt is).Ugyanakkor ma sokan nincsennek ezzel így, van az emberekben egy olyan is, hogy mindig csak a több felé mennek. Pár éve végeztem egy érdekes kísérletet : egy csomó ismerősömet megkérdeztem, hogyha választhatna, hogy napi 4 órában dolgozik a fizetése 80%-ért, vagy 8-ban a 100%-ért akkor melyiket választaná? és nem fogod elhinni, elsöprő többség mondta azt, hogy persze, hogy a fizuja 100%-a kell még akkor is ha kétszer annyit kell dolgozzon érte. Sőt, volt aki 120%-ért 12 órában (+50% idő + 20% pénzért) is dolgozna. Engem ez teljesen meglepett. De ez lesz az a kategória, aki ... - De kezdünk elég messze kanyarodni a topic eredeti témájától.

-
Nope, pontosan ennyi.
Kimegy, csinál pár (általában fos minőségű) képet, egy (általában nem túl pontos) alaprajzot (de ezt már csak a jobbak, közel se garantált, hogy lesz ilyen), megírja ugyan azt a hirdetést, mint mindig máskor (Budapest feltörekvő gyöngyében, a barna övezetes VIII. kerület szívcsakrájában eladó...), aztán tartja a markát az ingatlan árának a (minimum) 3%-ért.Én pl imádom is őket, mint ez a fenti szösszenetből bizonyára kiderül.

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Synology NAS
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vicces képek
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Napelem
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Razer Kraken V4 X RGB Gaming Headset
- Asus BTF White GAMING PC! 7800X3D / RTX 5070 Ti / B850 / 32GB 6000MHz / 2TB NVMe / 850w Gold!
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R5 5 2600 8GB DDR4 512GB SSD GTX 1650 4GB ZALMAN T3 Plus Deepcool 400W
- Dell Precision 3581 i7-13700H / 32GB DDR5 / RTX A1000 6GB Workstation
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest