Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• opr

nagyúr

válasz KROK640 #2472 üzenetére

Én mindent értek, de...
    Ma nem 20 milla egy ingatlan. Sokszor már egy garázs sem. Ma minimum 50 millákról beszélünk, sokszor meg inkább ennek a sokszorosáról, nem ritka a 150+ milliós ház/lakás. És 4% alatt ma már senki szóba se áll veled.
    Egy 50 milliós olcsó panelnél ez 2 megahuf.
    Ennyi pénzből hívok profi fotóst, meg egy brigádot, aki pakol neki ha kell, és olyan fotók lesznek, hogy az iphone-os ingatlanos a büdös életben nem csinál hasonlót, felbérelek egy kibaszott kortárs írót, hogy úgy írja meg a hirdetést, hogy nyer három díjat az a szar, kifizetem az összes oldalon a prémium árát, a maradék 1 milliót meg beváltom ezresekre és törölgetem vele a szemem, amikor sírok, hogy mutogatni kell.

És ez egy 50 millás panelnél van, és normális ingatlanost feltételezve. Ha szar az ingatlanos (értem, hogy erre mindössze 999.99999% az esély, de játsszunk el a gondolattal akkor is :DDD), akkor még durvább az előny. És ha nem 50, hanem 100-150 milla, vagy akár 200, akkor meg aztán pláne kijön a matek.

[ Szerkesztve ]

"Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés