Hirdetés
- Luck Dragon: Óraátállítás
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gurulunk, WAZE?!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
t72killer
titán
Olyan sokan nem vagytok ezzel a kivárás dologgal, én pl visszatértem a Spanyol, esetleg Osztrák gondolatokhoz - de előbb itt költözünk egy jobban fenntarthatóba.
#2001: próbáljuk már ne fullba nyomni a kreté.... propagandát. "Most május elején indult a CSOK+", ja, úgy, hogy a normál csok-ot kivezették, ez már kizárólag újonnan vállalt gyerekek után jár, ami ugye rizikós döntés (sikerül-e) és alapból kisebb csoport. Kb úgy hangzanak a HSZ-eid, mint amikor egy BTC csúcs lefelé indulásakor hülyézett le Makótól Strassbourgig egy kriptohuszár,hogy nekem ott és akkor minden vagyonomat kriptóba kellett volna nyomni, azt meg odaadni a Celsius Networknek "kamatozni"... Egy ideje nagyon k.ssban van a kolléga, pedig az árfolyamok visszanőttek (igaz, csak kb ugyanaddig a szintig).
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS Zenbook 14 - 14" 2.8K OLED 90Hz - i5-1240P - 16GB - 512GB - Win11 - 1,5 év garancia - MAGYAR
- 153 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i5-13450HX, RTX 4060 (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 990 PRO heatsink NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest