Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Dr. Mózes: Lakberendezési tanácskérés
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
kmarci25
veterán
Kettő ilyen készülék van a családban: bátyámnak és nekem. Kérdés, hogy mire kell a teló, de ha a barátnődé/feleségedé lesz, akkor gondolom nem csúcsfelhasználó.
És arra meg tökéletes. Eddig minden ment rajta, gond nélkül. Én az 1.0.6-os rommal kaptam, OTA frissítési lehetőség ebben nincs (néhány romban a napokban posztolt screenshotok alapján van). Nem romoltam, rootolva érkezett a telefon (úgy kértem a minidelatől - erről később).
Szubjektív véleményem, hogy nagyon szép a telefon, a kijelző is jól teljesít, kamerák (előlapi, hátlapi) is rendben vannak, tesztképeket találsz bőven, de ha kell, akkor küldök szívesen, csak szólj. Üzemidő nálam durván 1-1,5 nap (inkább 1), két simmel, napi 6-8 óra mobilnettel, 1-2 óra wifivel, 10-15 perc telefonálással. A játékok persze merítik és melegítik erősen a készüléket. A GPS nem túl acélos, a legelső fix kb. 20 percig tartott, de az is úgy, hogy a fastergps app-pa módosítottam a gps.conf file-t. Azóta 10-20 mp alatt talál jelet szabadban, viszont az úttartással problémák vannak, ugrál a pozíció. Egyedül a Sygic az, ami 90%-ban jól navigál. (Pl. feleségem Cubot X6-ja ebben nagyon veri.) NFC van, de nem nagyon használom. A noti led egyszer villant zölden, azóta csak pirosan elmulasztott eseménynél, töltéskor pirosan ég. A töltés kijelzés néha megbolondul kb. 10-ből kétszer 10-20 perc után teljes töltöttséget jelez, aztán lehúzva a töltőről meg persze merül, mint a tégla a vízben.
Ahogy mondtam minidealtől rendeltem DHL-lel, rendeléstől számított 3. napon adták postára, 5 munkanap alatt itt volt, csöngetett a futár az ÁFA összegét odaadtam és kész vagyunk.
Összességében nem bántam meg a vételt, sőt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 15 PRO MAX 512GB kék titán KÁRTYAFÜGGETLEN! Gyönyörű! Akkumulátor: 91% Fulldoboz!
- iPhone 14 128GB fekete KÁRTYAFÜGGETLEN! Nagyon szép állapot! Akkumulátor 84%
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A36 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 16 Pro, 99% akku, Garanciás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3627
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5500 16GB DDR4 250GB SSD 120GB SSD RX 580 4GB Zalman T3 Plus 400W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
És arra meg tökéletes. Eddig minden ment rajta, gond nélkül. Én az 1.0.6-os rommal kaptam, OTA frissítési lehetőség ebben nincs (néhány romban a napokban posztolt screenshotok alapján van). Nem romoltam, rootolva érkezett a telefon (úgy kértem a minidelatől - erről később).