- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- tordaitibi: Moltbook- az AI közösségi platformja
- gerner1
Új hozzászólás Aktív témák
-
kmarci25
veterán
válasz
üzenetére
Szintén semmi gondom a készülékkel. Lila folt nincsen, pedig keresem, de nincs. Akku tölt rendesen, igaz, hogy merül is, de ezzel meg tudtam békélni. GPS működik, net nélkül is gyorsan pozicionál, az első "belövésre" kellett várni (~20 percet), azóta szinte rögtön pozícióra tesz, műholdat megtalálja.
Egy hete van nálam a készülék, egyszer fagyott le, akksi ki-be segített csak. De ez user error volt, valami fagyasztós alkalmazás kavart be. Tegnapelőtt egy alkalommal egyszer csak elnémult beszélgetés közben, de az lehet sok minden hiba, nem feltétlenül telefon.
Szóval nekem semmi gondom vele, sőt nagyon tetszik a készülék. Igaz, nem is mókolom (root azért van, de úgy jött a webshopból), nem is akarom mókolni. Két kártyával használom, kezeli jól mindkettőt (T és voda).
Új hozzászólás Aktív témák
- Feltörték a regisztrációmat vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t
- Spórolós topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen monitort vegyek?
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Autós kamerák
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro-White Titanium-128GB-Akku:97% - Megkímélt Újszerű állapot!Jótállás:2028.05-ig
- LG 65QNED87A / MiniLED / 65" - 164 cm / 4K UHD / 144Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3932
- Beszámítás! Acer Nitro 5 AN515-58-75F8 Gamer notebook - i7 12700H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest