- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Oldman2: Magyar feliratos/szinkronos játékok PS4/PS5 konzolokra
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
Új hozzászólás Aktív témák
-
erikkire
csendes tag
Emberek, szükségem lenne egy kis segítségre

Buta vagyok, szóval elmagyarázná valaki, hogy mire jó az NFC ha bekapcsolom? Mit csinál? És mit csináljak ha net nélkül nem megy a GPS-em? Csak ha netet kapcsolok, akkor talál műholdat a test progin meg csak akkor működik a Sygic nevű GPS ha bevan kapcsolva a GPS + net? Meg nagyon hamar merül a telefon és egész nap semmit nem csinálok, csak suliig zenét hallgatok, suliban párszor előveszem időt nézni, meg néha kicsit lapozgatom a képernyőt, meg hazafele is zenéthallgatok (reggel kb 37 perc telik el mire suliba érek, hazafele meg 1óravhossza). Hozzáteszem, fullon van a képernyő fénye, de szerintem azért ennyire mégsem kellene merülnie
Vagy de? Reggel lehuzom töltőről 100%-on, és 35%körül volt ma is amikor hazaértem. A beállitásoknál bementem az Akkumulátorhoz, és van olyan hogy Cella készenlét 42 % (ez mit jelent?) és van olyan hogy Telefon-Tétlen 36% Szoval ha nem csinálok semmit a telefonon, akkor is 36%-ot fogyaszt az akksiból? Gondolom ez nem normális
:/
Előre köszönöm a válaszokat!
Új hozzászólás Aktív témák
- Epson nyomtatók
- Arc Raiders
- iPhone topik
- Azonnali játékos kérdések órája
- Lightyear - befektetési app
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Téli Olimpiai játékok Milano - Cortina 2026
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Vallás
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 Pro 128GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max 256GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 12 Mini 64GB,Használt,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Huawei P30 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4453, 100% Akksi
- Új HP 16 Omen FHD 165Hz G-Sync i7-14700HX 20mag 32GB 1TB SSD Nvidia RTX 4070 8GB 140W Win11 Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB White-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4389, 100% Akksi
- Dobozos! Xbox Series X 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- 199 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs

Vagy de? Reggel lehuzom töltőről 100%-on, és 35%körül volt ma is amikor hazaértem. A beállitásoknál bementem az Akkumulátorhoz, és van olyan hogy Cella készenlét 42 % (ez mit jelent?) és van olyan hogy Telefon-Tétlen 36% Szoval ha nem csinálok semmit a telefonon, akkor is 36%-ot fogyaszt az akksiból? Gondolom ez nem normális
:/