- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Óraátállítás
- hcl: Könnyű légierő
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Doky586: Windows telepítés utáni beállítások
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
Új hozzászólás Aktív témák
-
erikkire
csendes tag
Emberek, szükségem lenne egy kis segítségre

Buta vagyok, szóval elmagyarázná valaki, hogy mire jó az NFC ha bekapcsolom? Mit csinál? És mit csináljak ha net nélkül nem megy a GPS-em? Csak ha netet kapcsolok, akkor talál műholdat a test progin meg csak akkor működik a Sygic nevű GPS ha bevan kapcsolva a GPS + net? Meg nagyon hamar merül a telefon és egész nap semmit nem csinálok, csak suliig zenét hallgatok, suliban párszor előveszem időt nézni, meg néha kicsit lapozgatom a képernyőt, meg hazafele is zenéthallgatok (reggel kb 37 perc telik el mire suliba érek, hazafele meg 1óravhossza). Hozzáteszem, fullon van a képernyő fénye, de szerintem azért ennyire mégsem kellene merülnie
Vagy de? Reggel lehuzom töltőről 100%-on, és 35%körül volt ma is amikor hazaértem. A beállitásoknál bementem az Akkumulátorhoz, és van olyan hogy Cella készenlét 42 % (ez mit jelent?) és van olyan hogy Telefon-Tétlen 36% Szoval ha nem csinálok semmit a telefonon, akkor is 36%-ot fogyaszt az akksiból? Gondolom ez nem normális
:/
Előre köszönöm a válaszokat!
Új hozzászólás Aktív témák
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Kés topik
- Milyen program, ami...?
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Autós kamerák
- Proxmox VE
- Last contact: rejtélyes körülmények között semmisült meg a 34343-as műhold
- Autós topik
- További aktív témák...
- HP 250R G10 - 15.6"FHD IPS - Core 5 120U - 16GB - 512GB - Win11 - 3 év garancia - MAGYAR
- Lenovo Legion 9 16" 3.2K Mini LED Laptop! i9-13980HX / RTX 4090 / 32GB DDR5 / 2TB NVMe! BeszámítOK
- HP EliteBook 840 G10 13. gen i5, 16GB DDR5, prémium üzleti laptop! 1 év garancia
- Lenovo Thinkpad X1 Yoga 5th Gen. i7 10th, 16GB RAM 27% ÁFÁS (0329)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Vagy de? Reggel lehuzom töltőről 100%-on, és 35%körül volt ma is amikor hazaértem. A beállitásoknál bementem az Akkumulátorhoz, és van olyan hogy Cella készenlét 42 % (ez mit jelent?) és van olyan hogy Telefon-Tétlen 36% Szoval ha nem csinálok semmit a telefonon, akkor is 36%-ot fogyaszt az akksiból? Gondolom ez nem normális
:/