Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- sivi151: Framework csendesen felvette a magyar billentyűzetet
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Pajac: Windows XP még mindig letölthető
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
erikkire
csendes tag
Emberek, szükségem lenne egy kis segítségre

Buta vagyok, szóval elmagyarázná valaki, hogy mire jó az NFC ha bekapcsolom? Mit csinál? És mit csináljak ha net nélkül nem megy a GPS-em? Csak ha netet kapcsolok, akkor talál műholdat a test progin meg csak akkor működik a Sygic nevű GPS ha bevan kapcsolva a GPS + net? Meg nagyon hamar merül a telefon és egész nap semmit nem csinálok, csak suliig zenét hallgatok, suliban párszor előveszem időt nézni, meg néha kicsit lapozgatom a képernyőt, meg hazafele is zenéthallgatok (reggel kb 37 perc telik el mire suliba érek, hazafele meg 1óravhossza). Hozzáteszem, fullon van a képernyő fénye, de szerintem azért ennyire mégsem kellene merülnie
Vagy de? Reggel lehuzom töltőről 100%-on, és 35%körül volt ma is amikor hazaértem. A beállitásoknál bementem az Akkumulátorhoz, és van olyan hogy Cella készenlét 42 % (ez mit jelent?) és van olyan hogy Telefon-Tétlen 36% Szoval ha nem csinálok semmit a telefonon, akkor is 36%-ot fogyaszt az akksiból? Gondolom ez nem normális
:/
Előre köszönöm a válaszokat!
Új hozzászólás Aktív témák
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W with combo cable (3TR87AA)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF B550 R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6900XT 16GB Zalman Z10 Plus EVGA 850W
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / Akku:87%
- Workstation bazár - Lenovo, HP, Dell - számla, 6 hó garancia
- BASEUS Compact Quick Charger 2xUSB USB-C PD 3A 30W fekete
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Vagy de? Reggel lehuzom töltőről 100%-on, és 35%körül volt ma is amikor hazaértem. A beállitásoknál bementem az Akkumulátorhoz, és van olyan hogy Cella készenlét 42 % (ez mit jelent?) és van olyan hogy Telefon-Tétlen 36% Szoval ha nem csinálok semmit a telefonon, akkor is 36%-ot fogyaszt az akksiból? Gondolom ez nem normális
:/