- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Lalikiraly: Sencor SMC BS30 aktív hangfalszett bemutató
- EmPoWeR: Költözés uTorrent-ből qBittorrent-be
-
LOGOUT
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tikakukac
titán
válasz
Ed_007 #96895 üzenetére
Elnézést, ezeket azért hangsúlyozom, mert a T460p-t elvittem egy szerelőhöz, aki rácsodálkozott, hogy ilyet még nem is látott, aztán meg lelkesen mesélte, hogyan szoktak pattogni a műanyag rögzítő pöckök és patentok
Legalább 100 darab X220-at és X230-at szedtem szét. Legalább. Szerintem menne csukott szemmel is. Fedlap és kijelző-bezel cserének 90%-ban úgy kezdek neki, hogy elmondom: nem tudom garantálni, hogy minden létező patent és csavar ki fog jönni és minden 100%-os lesz. Aki ilyet ígér az hazudik, de minimum bolond.
Úgyhogy vagy olyat keresel, aki lelkesen beszél és őszinte vagy olyat aki néma. Sem a márkaszervizben sem otthon nem lesz belőlünk csodaember. Szerintem kerekedne a szemed, ha látnád miket kell művelni néha egy-egy laptoppal, hogy szétjöjjön vagy éppen minden illeszkedjen úgy, ahogy annak kéne. Igen, a határozott csavarhúzó az még alap. Nem egyszer fúrtam már le csavart is. Meg estem neki fogóval. Meg téptem ki csavart kijelzőstől tulaj szeme láttára. Meg húha. Na ha tudnád mik mennek a hivatalos álca mögött is.
Van HMM, kezedben az évek meg a rutin és ennyi kell. Senki sem biztosít senkinek 30 darab gyakorlógépet. Autószerelő sem fog a világ összes típusának összes alkatrészéhez úgy nyúlni, mintha csak egy sört nyitna ki. Ott van a TIS, felfogja és csinálja.
Szóval így indulj neki
Új hozzászólás Aktív témák
- Nők, nőügyek (18+)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Yettel topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- PlayStation 5
- iPhone topik
- Bibliai bőség a Tesla negyedik mestertervében
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- További aktív témák...
- Eladó - Acer Predator Helios 300 (PH317-55-71VR) + 2026.05-ig garanciális.
- Lenovo ideapad 100 i3-5005u / 8gb ddr3 / 500gb Hdd / töltő / akku rossz- karcos
- VivoBook 15 X540UBR 15.6" FHD i3-8130U GeForce MX110 12GB 480GB magyar bill gar
- X1 Carbon 9th 14" FHD+ IPS i7-1165G7 32GB 500GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Thinkpad T14 Gen3 14" FHD+ IPS i5-1245U 16GB 256GB NVMe gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Samsung Galaxy A12 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest