Hirdetés
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: Poco F2 Pro facepalm
-
LOGOUT
Pár mondatban a Lenovo ThinkPad sorozatú laptopjainak a jótállásáról:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tikakukac
titán
válasz
Ed_007
üzenetére
Elnézést, ezeket azért hangsúlyozom, mert a T460p-t elvittem egy szerelőhöz, aki rácsodálkozott, hogy ilyet még nem is látott, aztán meg lelkesen mesélte, hogyan szoktak pattogni a műanyag rögzítő pöckök és patentok
Legalább 100 darab X220-at és X230-at szedtem szét. Legalább. Szerintem menne csukott szemmel is. Fedlap és kijelző-bezel cserének 90%-ban úgy kezdek neki, hogy elmondom: nem tudom garantálni, hogy minden létező patent és csavar ki fog jönni és minden 100%-os lesz. Aki ilyet ígér az hazudik, de minimum bolond.
Úgyhogy vagy olyat keresel, aki lelkesen beszél és őszinte vagy olyat aki néma. Sem a márkaszervizben sem otthon nem lesz belőlünk csodaember. Szerintem kerekedne a szemed, ha látnád miket kell művelni néha egy-egy laptoppal, hogy szétjöjjön vagy éppen minden illeszkedjen úgy, ahogy annak kéne. Igen, a határozott csavarhúzó az még alap. Nem egyszer fúrtam már le csavart is. Meg estem neki fogóval. Meg téptem ki csavart kijelzőstől tulaj szeme láttára. Meg húha. Na ha tudnád mik mennek a hivatalos álca mögött is.
Van HMM, kezedben az évek meg a rutin és ennyi kell. Senki sem biztosít senkinek 30 darab gyakorlógépet. Autószerelő sem fog a világ összes típusának összes alkatrészéhez úgy nyúlni, mintha csak egy sört nyitna ki. Ott van a TIS, felfogja és csinálja.
Szóval így indulj neki

Új hozzászólás Aktív témák
- Apple asztali gépek
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen processzort vegyek?
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Call of Duty: Modern Warfare III (2023)
- Az SK Hynix elárulta, hogy meddig nem lesz elég memória
- SörcsaPH!
- EU-s vám vethet véget a nagyi temus vásárlási lázának
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- HP Pavilion Gaming 15 144Hz, GTX 1660 Ti 6GB, 16GB RAM Dobozában, megkímélt
- Microsoft Surface Laptop 3 13.5" fekete i5-1035G7 16GB 512GB 1 év garancia
- ASUS TUF Gaming A15 FA506N Ryzen 5 7535HS / RTX 3050 4GB / 16GB DDR5 / 512GB SSD / Garanciás
- ASUS X513EA-BQ1998C (Bontatlan)
- ASUS X513EA-BQS62T(Bontatlan)
- HIBÁTLAN iPhone XS Max 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2898
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3022
- magyar billentyűzet - 171 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- iKing - Xiaomi 14T Pro Titan Gray Vékony, prémium kivitel, nagy kijelző 12/512
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest