Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- Pitterix: Gyógytorna
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- 
			  LOGOUT Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni. 
Új hozzászólás Aktív témák
- 

havri1 félisten válasz  Sensei

üzenetére Sensei

üzenetéreA TPFC-t nemrég próbáltam először, eddig még nem volt a gépen. 
 Eltávoltva (így használtam kb egy év) volt rossz a hűtés. Pontosabban lehet nem rossz, csak nekem sok. Egy hete kezdtem el rá felfigyelni, amikor véletlenül észrevettem. A venti sosem ment még fel 3864RPm fölé, csak ma, amikor állítgattam a TPFC-t, viszont ez is csak ideiglenes (smart2), mert du már ez is hagyta 92 fok körülre a GPU-t, és 92-re a CPU-t, miközben 3864 RPM-en a venti.
 Nem jövök rá, az iniben mit és hogyan kellene állítani, kaotikusan működik ez az app nálam.
 Lehet nem is jó filet állítok, hiszen alapban úgy van ez állítva, hogy 72 fok felett maxon pörgesse a ventit, és mégsem teszi.(#91877) Pubszon : Nem tudnád ezt a conf filet átküldeni? Hiába állítok akármit, nem viselkedik aszerint :/ A Te adataid alapján nekem az jön le, hogy 80 foknál állítja a 7-es-t, ami 4600RPM. Akkor 90 fokon mit állít a 64? 
 Viszont itt azt írták az előbb, hogy 128 a max érték , már nem vágom 
 Vagy ezek nem a hőfok és fokozatot jelölik?
Új hozzászólás Aktív témák
- Packeta
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Veszélyben az adataid? Gond van a WD népszerű HDD-ivel
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- HDD probléma (nem adatmentés)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Path of Exile (ARPG)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- További aktív témák...
- ASUS X571GT 15.6 GAMER LAPTOP
- Lenovo T14 (Intel Core I5 32Gb DDR4 512Gb SSD) laptopom eladó kifogástalan műszaki állapotban!
- HP OMEN 17 // RTX 3070 Ti // i7-12700H // 16GB RAM // 1TB SSD
- Villámgyors 11.gen Core I7 Lenovo T14 S gen2 32Gb DDR4 rammal és 512 Gb SSD-vel eladó!
- Garanciális // dobozos // MSI KATANA 15 B13V // i7-13620H // 16GB RAM // 1TB SSD // RTX 4070
- Samsung Galaxy S24 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S25 Edge Titanium Jetblack 120 Hz AMOLED, AI-kamera 12/256 GB Új
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2190, 100% Akkumulátor
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Samsung Galaxy A52s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest