Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• totron

addikt

válasz Picco #89351 üzenetére

Kösz a tippet, de nem az van, hogy T500-től felfele kifejezett szidalmaknak örvendenek a modellek pont a vázolt vibri miatt? Színeket is beáldozok én már, mindent. Teljesítmény annyira nem lényeg. Gondolom nem full brighton használtad, nem fáradt a szemed tőle? Mihez tudtad viszonyítani e téren?

Tikakukac, Igazad is van, meg magam is ellene vagyok a fillérdaszásnak. Következtettél egy csomót, de nem biztos, hogy jól. Nem pénzkereseti eszköz, de kellő eszköz. A 10"-os picsányi méretű megoldásokat mondjuk hagyjuk is ki (ebben a tekintetben képtelen vagyok trendkövető lenni, próbáltam), 14"-tól indul a buli, mi a választék azokon a jó árakon? Az is igaz, hogy a múltban élek, abból megpróbálva a legtöbbet kihozni. Ez van. Szóval jogos, de ez nem igazán válasz. Amit tud: elérhető árban és nem fordulok be tőle, bejön ez a feeling/dizájn, legjobb hűtés ever. Ha lenne más, elengedném. Végül Chasernek lesz igaza és követem HP-földére (8560p, de nekem sok a 60+k amiket mostanában látok hirdetve).

A kérdések egy része jövőbe mutató csak, inkább azért vannak, mert nincs lehetőségem több 500-ast összevetni és lecsekkolni azok mentén....amiket kérdeztem. Hogy el tudnám rakni magamban ezt a jelenséget - a válaszok tükrében - ennyi lenne most a cél.

vásárlás előtt érdemes tájékozódni
    Már megszoktam, de minden vásárláskor felkészülök úgy 4-5 momentumra ,amit soha senki nem említ és nem szándékosan, hanem mert mások a preferenciák/érzékelések. Nincs ezzel gond. Nem tud minden kiderülni mások tollából.

Dani2005, hardverdiagnosztikai programmal megnézheted, hogy kiadták-e olyannal (paneltípus, szám). Vagy ha az a gond, hogy karcos-foltos-nyomottbevilágítós, azzal úgy sem tudsz mit csinálni.

Új hozzászólás Aktív témák