Új hozzászólás Aktív témák

• Bakicsak1van

csendes újonc

Üdv!

Segítséget szeretnék kérni egy T61 (6457-CB6) újraélesztéséhez!
    Egy frissítés után (Win7), már nem indult újra a gép. Volt a listában egy PM device frissítés is, szerintem ez okozta a hibát (de nem biztos). A biosig sem jut el... :( Amit csinál.: Bekapcsol, ledek villannak (minden ami kell) venti elindul, lemez felpörög, ultrabay led villan, lan led villan cd-t beolvassa, pendrive ledje felvillan csatlakoztatáskor, aksit tölt (megy is róla) Kijelző halott.
    Amit próbáltam.: Voodoo... Semmi.
    Bios frissítés cd-ről (eleve elvetélt ötlet, de hátha).
    Backup elem kivét (bekapcsolás után újraindítja magát, felvillan a kijelző, de utána semmi).

Az egyetlen életjele annyi, hogy ha kiveszem a ramokat elsípolja a dimm hibaüzenetet. Ha nem a gyári konfig. van benne (2x2 G ddr2 667 ezzel jött ki a gyárból) akkor sípol ( 1 modullal, más modul(ok)al). Csak a sajátját szereti még a halálos ágyán is :))
    Jaaaa! NVS-140M. De soha sem volt vele gondom, nem melegedett túl (mindig figyeltem a hőmérsékletet, stabil 58 - 65 fok, extrém terhelésnél, stressztesztnél sem ment soha 85 fok fölé).
    Még annyi, hogy ha bekapcsolva hagyom akkor melegszik, de a hűtésvezérlés megy (változó intenzitással pörög a venti). Szerintem a Bios halott... :O

Ha valakinek lenne ötlete, hogy mit próbáljak még meg (a kisbaltán kívül), esetleg segítséget ajánlana, nagyon szívesen venném. Nem akarom használni az 530-at, ezt jobban szeretem! ;]

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés