- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bambano: Bambanő háza tája
- GoodSpeed: Samsung Galaxy A56 5G
- Flashback: Olcsó emulátoros kézi konzol R36S
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
rgranc
aktív tag
válasz
Foglalt név
üzenetére
Hehe, 20 méter és 2-3 perc: Csedzsu-szigeti búvárnők
-
Foglalt név
addikt
A 20 perces merülésben van azért némi nemzeti öntudatos szépítés
-
-
rgranc
aktív tag
"Az autókölcsönzés ugyanis szinte kötelező, a tömegközlekedés csupán buszokra hagyatkozik, amik elég ritkán járnak, így a legkézenfekvőbb, ha saját járművel kezdünk neki a barangolásnak."'
Igazából simán megoldható (már) tömegközlekedéssel is a dolog, bár valóban több mindent meg tudtunk volna nézni kölcsönzéssel, viszont ahhoz kell a nemzetközi vezetői engedély (ami nem volt nálam
).
Csedzsu városon belül van hop-on-hop-off busz a fontosabb látnivalók körül, Szogüphóba pedig szintén elég sűrűn járnak buszok, köztük olyan is, ami körülmegy az egész keleti part vonalán... -
rgranc
aktív tag
Én most áprilisban voltam a feleségemmel (szintén csak pár napra) Csedzsun, hát Gimpón a budapesti reptérhez szokott utazó csak kapkodta a fejét, hogy a szinte egyidőben ugyanoda induló 10 járat közül melyik is az övé... (És nem, nem járatmegosztás, ez mind külön gép volt)
-
cami][us
őstag
Ettől még éhesebb lettem
-
Sokaktól hallottam már, hogy nem vágynak a Távol-Keletre, mert a "zsúfolt városokban bóklászás nem az ő világuk".
Szóval leginkább csak arra szerettem volna utalni, hogy érdemes tágítani a perspektívájukat azoknak, akik esetleg nem igazán ismerik a Szöulon túli Koreát, mert tényleg kevés szó esik róla.
-
Soderes
senior tag
Én meg azt olvastam így reggelről, hogy "túszparadicsom"
Én se leszek már hülyébb. -
"Aki esetleg azért óvakodott volna eddig Koreától, mert úgy érzi, hogy egy 10 milliós betondzsungel..." - Van, aki azért nem látogat meg egy egész országot, mert a főváros egy betondzsungel?
Mondjuk sokak szerint Japán a teljes területén úgy néz ki mint Tokió, szóval...
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Apple iPhone 13 Mini 128GB / 12 hó jótállás
- LG 77C3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- LG 77C4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
).
Mondjuk sokak szerint Japán a teljes területén úgy néz ki mint Tokió, szóval...