Hirdetés

2024. május 3., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Notebookok  »  ThinkPad (NEM IdeaPad) (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2020-06-17 21:32:33

LOGOUT.hu

Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#80012) Vegha


Vegha
senior tag

Háj,
T61-en szenvedtem eddig a W8.1-gyel, de azt gondoltam a W10 csak jobb lehet. A reinstall nem volt zökkenőmentes, közben pár napig W7 volt a gépen. A telepítések közepette egyszer csak (azt hiszem még W10 előtt) feltűnt, hogy a BIOS képernyő túl sokáig jelenik meg, illetve hogy a bluetooth ikon is világít már ekkor. Átváltottam a BIOS-banfast boot-ról Diagnostic-ra. Csak azt láttam, hogy a memtesztet futtatja hosszasan, illetve után hálózati boot optiót keres, persze nem talál. Kikapcsoltam ez utóbbit teljesen (LAN boot) és újra visszaváltottam fast bootba. De ugyanúgy sokáig tart a Lenovo képernyő (kb. 10 sec.).
van valakinek ötlete hogy mi a pék okozhatja a lassú boot időt ? A telepítések között egyedül a boot sorrendet állítottam, de ott most csak az SSD van illetve az opcionális USB eszközök - ahogyan eddig is. A BIOS-ban viszont bluetooth-szal kapcsolatos beállítást nem találtam.
Ötlet ?

Útvonal

Fórumok  »  Notebookok  »  ThinkPad (NEM IdeaPad) (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.