Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• V.Stryker

nagyúr

válasz Rolly #67919 üzenetére

Hát ezt úgy értem, hogy a samsungnál mondjuk feltettem a winfost és mellé a samsung software update progit, az meg minden drivert és segédprogramot felajánlott és telepített, hozzá se kellett nyúlnom. Itt meg elvileg kellene tudnia a System Update proginak, de nem tudja. Épp a minap néztem, hogy annak ellenére egy futtattam, nem jelzett semmit, de a noti support olalán egy rakat frissítés elérhető volt két hete már. Nem beszélve arról,hogy át kellett nyálaznom az angol support oldalakat,hogy a skype menjen rendesen, mert a mikrofon, amit "stereo" csodaként hírdetnek, torzított, szaggatott, mert alapból be van téve egy olyan pipa valahová, aminek nem kell ott lennie...akkor itt ez a katasztrófális szar, hogy ez a borzalmas touch pad kikapcsolhatatlan teljesen, olyan alap dolgokról ne is álmodjunk, hogy külső egér csatlakoztatásakor kikapcsolja magát. A pixelhibás kijelzőről, a kattogó vinyóról meg ne is beszéljünk.... na, ezek a gyenge pontok. :)

+ azt kifelejtettem, hogy a kijelző vállalhatatlan színeket produkál. :S

Egyébként én vagy 3 évre vettem és nem akartam használtat, munkára és itthonra is kell.

Új hozzászólás Aktív témák