Hirdetés

2024. május 10., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Notebookok  »  ThinkPad (NEM IdeaPad) (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2020-06-17 21:32:33

LOGOUT.hu

Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#5139) Tin válasza evone (#5136) üzenetére


Tin
veterán

olvastam még reggel, hát érdekes:)

sajnos pont a lényegi kérdésekre nem mentek rá (felépítés), az nem sokat mond hogy "jó" betekintési szöge van. de mindegy, majd letesztelik a profibb tesztoldalak is.

ami tök jó, hogy ennyire bika a proci, de ez valahol szerintem a hátrány is. gondolom melegszik, főleg idővel ahogy porosodik, plusz ahogy látom, az aksiját is eszi rendesen (ami nem csoda). arra amúgy kíváncsi lennék, minek ilyen erős proci. sokáig én is azt tartottam fontosnak, de most inkább a 8700-ast vettem a 9600-as helyett, mert úgyse használom ki, és ez legalább kevesebbet fogyaszt és kevésbé melegszik. nehéz elképzelnem olyan szitut, amikor a proci a szűk keresztmetszet (inkább a memória és a vinyó szokott).

ami meglepett, az az nvidia nvs3100m videokari "ereje" az előző ati 3650-el összehasonlítva. főleg azért, mert 16 pipeline-ja és 64 bites memóriabusza van, szemben az előző ati 120 pipeline-jával és a 128 bites memória buszával. persze ez már 40nm-es technológia, de végülis ahogy látom, a közel azonos értéket az 1500 mhz-es shader-ével hozza, az ati 600 mhz-eséhez képest. szóval picit úgy fest, mint egy "alap" videókari rendesen felpöccintve. remélem azért tartós lesz...

viszont így, hogy ekkora különbség van az integrált és a diszkrét grafikus kártya között, sajnos elég szomorú lenne, ha tényleg nem tudná az átválthatóságot, mert az akkor egy elég nagy visszalépés az előző szériához képest.

[ Szerkesztve ]

Útvonal

Fórumok  »  Notebookok  »  ThinkPad (NEM IdeaPad) (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.