- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Gurulunk, WAZE?!
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- Eztis_Aztis: Hogyan tovább....
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- HThomas: Az ideális home office monitor nyomában
-
LOGOUT
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ielektros
senior tag
válasz
audi100td #43361 üzenetére
Ezen agyaltam mar az utobbi percekben, hogy az amit ez a ket allat termel belul homennyiseget azzal sokmindent nem lehet kezdeni. Es hat persze ugy jatszom, hogy minden fullon.
Engem viszont a dock-nak a kialakitasa nagyon zavar. A bal oldalon ugye beletakar felig az oldalso kifujo nyilasba. Es hiaba van ott "csatorna" kialakitva, azert az nem ugyan az. Csinaltam par tesztet. Es 6-8C a kulonbseg ha kiveszem, es hagyom, hogy elfujja rendesen a meleget. A dokknal szerintem valamelyest megreked. De legalabb a bazi nagy 170W tapegyseg telen jo talpmelegitonek. Imadom
Nezegetem a tpfanctrl-t de egyelore a Smart 1-2 beallitasai nem jok. Megvarja amig 80 fokos lesz aztan felporgeti ugy a ventit, hogy elszall a laptop asztalostol
A Manual beallitasa ugye megint nem az igazi mert arra nem bizhatom a gepem epseget, hogy veletlen elfelejtem feljebb kapcsolni. Tehat a progi fent van, csak visszakapcsoltam BIOS-ra.
Új hozzászólás Aktív témák
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Ingatlanos topic!
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Milyen TV-t vegyek?
- Linux kezdőknek
- Milyen processzort vegyek?
- Hitelesítették az S26 Ultra csalódást keltő telepét
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG STRIX Z490-G Gaming alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / 32GB DDR4 / RTX 3060Ti 8GB / 500GB SSD
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- Samsung Galaxy Tab S8 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12 HÓ Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest