- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Samsung 980 PRO 1TB M.2 (MZ-V8P1T0BW) vs Samsung 990 PRO 2TB M.2 (MZ-V9P2T0BW)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Gurulunk, WAZE?!
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- ldave: New Game Blitz - 2025
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Boxi88
őstag
válasz
audi100td #43222 üzenetére
ÚRISTEN! Neee és sikerült kisírnia! Hihetetlen! Ezek után nyilvánvaló, hogy az életbe is egy ekkora szar alak vagy mint itt fórumon!
A leírt szabályokat nem kell betartani, ha van egy pár seggnyalód mint ennek a topicnak a tagjai?! Gratulálok! ÉS a végén még én lettem lebaszva, mert te szegted meg a szabályt...
Megkérném a moderátorokat, hogy töröljék az accomat, és minden hozzászólásomat, mert én egy ilyen szánalmas közösségnek nem akarok tagja lenni többé! Köszönöm, hogy nem csalódtam bennetek!
/először is, ez itt ugye off, abba is rakom. másodszor is, vegyél vissza. elsősorban neked sikerült kisírnod egy büntetést neki, amivel ugye semmi más célod nem is volt, mint ártani. ellentétben a hirdetésével, ami valóban a szabály betűje szerint tilos (meg is írtam, hogy az is marad), de jóindulat vezérelte. hát ez a különbség. te betartottad a szabályokat, de rosszindulatú vagy, ő nem, de jóindulatú. ráadásul ezzel a hozzászólásoddal már te is elvetetted a sulykot. nem kapsz büntetést, de egy kicsit gondolkodj el a leírtakon. persze nem itt, és főleg nem publikusan. /Parci//
[ Módosította: Parci ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Rengeteg pénzt kapott az USA-tól az Intel, de Trump kért cserébe valamit
- C# programozás
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- Motoros topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Megdöntheti az iPhone 4 rekordját az iPhone 17
- Nothing Headphone (1) – nem kell ide idézet
- Napelem
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad T14 Intel I7 10610U
- Asus TUF Gaming A15 ASUS FA507XU 15,6" FHD 144Hz, R9-7940HS, 32GB, 2x2TB SSD, GeForce RTX 4050
- Dell Latitude 5410 Laptop 14", i5-10310U, 8 GB, 512 GB, Touch, Win11 - B
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO LOQ 15IRH8 15 Gamer notebook - i5 12450H 16GB DDR5 1TB SSD RTX 3050 6GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG STRIX G17 G713IM 17 notebook - R7 4800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- LG 48B4 - 48" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest