- zebra_hun: Intel® Core™ i9 14900K Raptor Lake-S Refresh CPU/Processor UV/DC (Optimalizálás)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Megint 3 hónap Disney+ akciósan :)
- Rap, Hip-hop 90'
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- skoda12: Webshopos átverések
-
LOGOUT
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
dabgergo
őstag
Van egy kicsit több mint egy éves T61-em és pár napja elég váratlanul, amikor egyszer töltő nélkül használtam megjelent egy felkiáltójel az akku töltöttségkijelzője mellett, hogy már csak kb 1,5 óráig bírja az akkum és jobb lenne egy újat venni
Na az a durva, hogy számomra úgy tűnt mintha az egyik pillanatról a másikra kb tényleg a felére csökkent volna az idő amit akkuval kibír. A power maneger is mostműr 48%-ot ír az akku teljesítményére az eredetihez képest. A conditionre meg poor-t. Mit csináltam rosszul, hpgy egy év alat ennyire tönkrement? Eléggé sokat használtam töltőről, de arra azért figyeltem h hetente egyszer azért teljesen lemerítsem. Gondolom az akku állapota már nem javítható, de mit tudok továbbra jobban csinálni, hogy ne romoljon tovább? Mit kellet volna másképp beállítani, hogy ne romoljon le az állapota ilyen hamar?
Új hozzászólás Aktív témák
- Vadonatúj ASUS TUF Gaming A16 FA608W-QT012W, 16"WQXGA IPS, AMD Ryzen, AI 9 HX 370, 32GB 1 TB SSD, RT
- BESZÁMÍTÁS! MSI GE75 Raider 9SF 17 Gamer notebook - i7 9750H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB WIN10
- Négymagos Dell Latitude 3190 2-in-1 érintőképernyő laptop 360 fokban forgatható
- Lenovo ThinkPad T520 Intel Core i5-2540M 8GB DDR3 120GB Samsung SSD laptop
- Dell G3 3590 notebook (9300h,1660 Ti,16GB)
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- Apple iPhone 15 128 GB Kék 12 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 512GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3410, 94% Akkumulátor
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest