Hirdetés
- GoodSpeed: WELLPUR KVITA GF85 - JYSK - tapasztalatok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Luck Dragon: MárkaLánc
- droidic: [Memory Leak] Az agy defragmentálása
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
Pár mondatban a Lenovo ThinkPad sorozatú laptopjainak a jótállásáról:
Új hozzászólás Aktív témák
-
audi100td
nagyúr
T61-nél a palmrest valóban hajlamos recsegni, az enyém is ilyen volt, a 15,4"-os T61p-mnél kevésbé.
"A nyekergésre értettem elsősorban, hogy az akár új korától is lehet."
A leírtakból nem ez jött le, divat lett minden apróságért rögtön a thinkpadet/lenovót fikázni, még ha az akár a microsoft, a user vagy az előző tulaj(ok) hibájából következett is. A nyekergést aláírom, tényleg gáz, engem is zavart, viszont a LAN egyéni hiba nálad és biztos vagyok benne, hogy nem a gyártáskor került oda.
Ezekre a dolgokra csak azt tudom mondani, ha ezek zavarnak, miért nem vesztek X-et vagy mondjuk elitebook-ot?
Új hozzászólás Aktív témák
- World of Warships
- iOS alkalmazások
- Autós topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xbox tulajok OFF topicja
- GoodSpeed: WELLPUR KVITA GF85 - JYSK - tapasztalatok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Gigabyte alaplap topik
- További aktív témák...
- Laptop i7, 4gb, 128gb, ár alkuképes minimálisan
- Lenovo Legion Pro 7 16IAX10 Intel Core Ultra 9 275HX/RTX 5070 Ti/64GB RAM/1TB SSD eladó BONTATLAN!!!
- Lenovo Legion 9 18IAX10 Intel Core Ultra 9 275HX/RTX 5080/64GB RAM/2TB SSD eladó BONTATLAN!!!!!!
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 7490 - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest