Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Gurulunk, WAZE?!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Hadeska22: MSI Creator Z16 - szomorú konklúzió
-
LOGOUT
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Napfénysüti
nagyúr
De azért aki gépet vesz tisztában lehetne vele hogy tökéletesen hibátlanul megtervezett gép márpedig nem létezik. Én is tudnék mondani apróbb bosszantó dolgokat a gépemről de összességében így is nagyon elégedett vagyok.
Csak sokan szerintem úgy vannak vele hogy pénzükért abszolút tökéletességet várnak el és aztán hatalmasat csalódnak később. Ezt mindenféle gépre értem persze. Lásd például netbookok: mennyien adják el kis használat után mert nem azt kapták amit vártak...
Az emberek hajlamosak alaposabb utánajárás nélkül belecsapni a lecsóba.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! HP EliteBook 2560P - i5-2540M I 4GB I 250GB I DVDRW I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E6410 - i5 I 4GB I 160GB I DVDRW I 14,1" WXGA I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 7400 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD IPS I CAM I W10 I Garancia
- Dell Inspiron 15 5518 /11.gen i5-11300H 24GB ram/512 GB SSD FHD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest