Hirdetés
- Kalandor: Habemus papam
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- mefistofeles: Az újkori csalók...
-
LOGOUT
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tim82
félisten
Ez sajnos nem jó nekem. Egy meglévő Lenovo Slim adapterhez kellene, aminél töltőfejet lehet cserélni (tehát csak a Lenovo töltőfej a jó hozzá). Bár igazából lassan megszabadulok minden C2D előtti Thinkpad-cuccomtól, jó lenne, ha lenne vész esetére. Mondjuk, lehet, hogy a Lenovo Magyarországnak van, írok is nekik ma mailt, hogy ők mennyiért vesztegetnék.
*
Más és eléggé off-topic kérdés: tud valaki olyan PCMCIA (és nem Express Card) és független HSDPA-modem típust, ami biztosan fut Windows 7 alatt? Eddig egy szál Telenor-függő Huawei E630-at sikerült működésre bírnom, de próbálkoztam Novatel Merlin U740-nel és Option Globetrotter kártyával is, egyik sem volt az igazi (és már rég nem Telenor-os mobilnetem van).Általában persze meg tudom oldani Galaxy Tab + tethering-gel is a dolgot, de néha bőven elég volna egy pár gramm súlyú HSDPA-kártyamodem helyette.
Új hozzászólás Aktív témák
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- OLED monitor topik
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- Wuthering Waves
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Jelszókezelők
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Precision 5540 15.6" FHD IPS i7-9750H Quadro T1000 16GB 512GB NVMe magyar vbill új akku gar
- ÁFÁS SZÁMLÁVAL! Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 9 i7-1165G7 / 16GB / 500GB SSD / Intel Iris Xe
- Thinkpad T480s 24GB RAM 1TB SSD (erős, könnyű, vékony gép) Windows 11 kompatibilis
- HP 445 G10 PROBOOK AMD Ryzen 5-7530U - 16GB - 256GB
- Dell Latitude 5510 15,6", i7 10610U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, garancia
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen, i7-9700 vagy "félkonfig"/ Win11- Számla, garancia
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 4th - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor X8c 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest