Hirdetés
- Meggyi001: Több tucat Eiffel torony??? Igen, gyere, mutatom, hogy hol...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: KLINTHOLM 3 fiókos fekete, acél, zárható kiegészítő elem
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- Őskoczka
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
hcpeter
tag
válasz
McAdam6
üzenetére
Nehéz ezt elmondani, hogy hol púpos
Küldenék képet, de csak egy 2mp-s autofokusz nélküli telefonom van, jobb esetben el lehet dönteni a képről hogy nem egy gyárkémény van rajta, hanem egy thinkpad...
A legegyszerűbb talán így: van egy kis műanyag, amin a hangerő, tv, bekapcsológombok vannak. Itt a ThinkV és az onoff gomb között van egy kis hely. Na ez fölött, a gép szélének műanyaga púpos.
De igazából, nem izgat a dolog. Inkább használom, és nem rágom magam rajta, esztétikai hiba csak (remélem)
Palmrest nekem is szétállt, egészen addig míg memóriabővítés ürügyén le nem vettem, és fel nem raktam újra. Azóta nagyon passzent, semmi szétállás, nyöszörgés.
Ha egyszer lesz szabad délutánom, szétszedem. Láttam a service videót, nem nagy dolog, kíváncsi vagyok a rollcage vázra

Új hozzászólás Aktív témák
- 3 DB Levovo ThinkPad T450 hibás noti
- Precision 5470 14" FHD+ IPS i7-12700H RTX A1000 16GB 1TB NVMe ujjlolv gar
- Thinkpad T14 Gen5 14" FHD+ IPS Ultra 7 155U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Dell Pro 14 Plus 14" FHD+ IPS Ultra 7 265U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Dell Latitude 7450 14" FHD+ IPS Ultra 7 165U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- 154 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i5-13450HX, RTX 4060
- AKCIÓ! Asus ROG STRIX Z490-G Gaming WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G7: i5-8365U I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3913, 100% Akkumulátor
- Magic Trackpad legújabb fajta, lightning csatlakozóval
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Küldenék képet, de csak egy 2mp-s autofokusz nélküli telefonom van, jobb esetben el lehet dönteni a képről hogy nem egy gyárkémény van rajta, hanem egy thinkpad...