Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- hcl: Poco F2 Pro facepalm
Új hozzászólás Aktív témák
-
hdavid1
aktív tag
Talán így a 9000-rel eléri egy 7000-es Oppo üzemidejét.
-
spect80
őstag
Na igen. Nem lehet eldönteni hogy a különbségek inkább adódnak eltérő kijelző technológiából/os optimalizációból/chipsetből/agresszív memóriakezelésből vagy a nagyobb névleges akku kapacitásból. Az biztos, hogy az S23u után honor m5p/m6p/ xiaomi 15 esetén minimális eltérést tapasztaltam üzeimdőben a kínaiak javára. Most meg egy fold 7et használok, aminek papíron 800mah-val kisebb az akksija mint a xiaomié és 1200mah-val a Honor m6p-é és úgy hogy néha használom a nagy kijelzőt is ugyanazt az üzemi időt hozza mint azok. Szerintem ez az első néhány generáció csak mókusvakítás
-
Bareszotron
tag
Aliexpress-en free gift-el kapható Xiaomi vagy Samsung töltő, csak rendelni kell 1 euróért valamit, szállítás ingyenes
-
oli987
junior tag
Poco F8 - ban mennyi marad a 9000 mAh - ból?
-
Graphics
Jómunkásember
Fura, nekem egy 6000-es Si/C aksis mobil is elmegy 2 napot, örültem is neki, amikor megvettem.
De ezt talán máskor írtam, csak nem neked, hogy az aksi csak egy eleme a történetnek.
Kijelző, hardver rengeteget számít a fogyasztásban. És természetesen egy takarékos rendszer.
Volt két hasonló tudású telefonom, hasonló hardver, de kijelzőben az egyik sima AMOLED, a másik LTPO-s megoldás volt, rendszerben is volt eltérés. Aksi kb egyforma, mégis teljesen más üzemidő jött ki.
Én várom ezt a versenyt, ennek van a legtöbb értelme a mobilpiacon.
-
roli543
őstag
Ezek a számok nagyon szépek, de egyenlőre nem azt látni, hogy majdnem dupla annyi ideig bírják, vsgy akár elmennek 2-3 napot….
Új hozzászólás Aktív témák
- SörcsaPH!
- EU-s vám vethet véget a nagyi temus vásárlási lázának
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Vicces képek
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Samsung Galaxy A17 5G – megint 16
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3840
- Magyar Logitech G915 Billentyűzet lehet +33.000.- Ft ból
- PC konfig /Ryzen 7 9800X3D, 32GB RAM, 1TB SSD/ akciós áron eladó! BeszámítOK!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Pink -12 hónap JÓTÁLLÁS - Kártya független, 100% gyári Akkumulátor
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3570 i7-1255U 4.7GHz / 16GB / 512GB / Quadro T550 4GB FHD 15"
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest