- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- pusszycat: JEYI - okos, színes, interaktív, ssd külső ház.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 5 – Edények és konyhai eszközök
- sziku69: Szólánc.
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
oleee
tag
Sziasztok!
A kovetkezo szempontok akapjan keresem a tokeletes munkagepet fejleszteshez:
-meret: 13-14", max 1.5-18 kg
-kijelzo: minimum FHD, lehetoleg IPS (2 eve egy ceges MBP retinat hasznalok, igy megszoktam a nagy munkafeluletet...), *nem* erintos
-hw: dedikalt gpu nem kell, viszont 16 GB memoria annal inkabb
-sw: fusson megbizhatoan az Ubuntu!
-budget: 700 EUR kornyekeRegen volt egy Thinkpad X220-am, nagyon szerettem. Nyilvanvalo valasztas lehet egy Thinkpad T4xx vagy egy regebbi X1 Carbon - de hogy melyik generacio, azt nem tudom (egy ideje nem kovettem ezt a piacot). Sima, esetleg S vagy P?
Megeri az X1 QHD kijelzoje miatt feladni a T4xx szerelhetoseget es robosztussagat? Allitolag hasznalt X1-esek kijelzojen gyakorta vannak billentyuzet okozta maradando nyomok, mint a konzumer Samsungoknal...Milyen mas tenyezo van, ami segithet donteni kozottuk?
Bar itt fel van sorolva mindket gep, itt-ott olvastam, hogy esetenkent baromi lassu a boot ido es nem kielegito a teljesitmeny Ubuntuval Thinkpadeken, esetleg van errol valakinek szemelyes tapasztalata?
Mi van az X390-el vagy a TP 13-mal? Ezekrol kevesebbet hallani, hogyan viszonyulnak a fenti vasakhoz szerintetek?
A magyar es nemet hasznalt piac is jatszik, tudtommal Nemetorszagban rengeteg A/B-ware refurbished kereskedo van.
Koszi elore is!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone topik
- Ulefone Power Armor 18T - látod, milyen meleg van?
- Milyen TV-t vegyek?
- Nyaralás topik
- Próba
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- TCL LCD és LED TV-k
- Battlefield 6
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Két nap múlva itt a Xiaomi 17, van egy pár hivatalos fotó is róla
- További aktív témák...
- Jó állapotú!! Dell Latitude 5480 i3-7100U 16GB 512GB SSD
- Megkímélt!! Dell Latitude 5480 i3-7100U 16GB 512GB SSD
- T14 Gen1 14" FHD IPS i5-10210U 16GB 256GB NVMe magyar vbill IR kam új akku gar
- Új Dell XPS 15 9530, 15.6" FHD+ IPS, i7-13700H, RTX 4060, 16GB, 1TB NVMe, ujjlolv, IR kam, gar
- Acer Predator GAMING 17" Laptop! i7-11800H / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB NVMe! BeszámítOK
- HP 150W töltők (19.5V 7.7A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm + tápkábel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3206
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bowers & Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest