- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
azbest
félisten
válasz
oleee #101932 üzenetére
nem tudom ugyanarra gondolunk -e, de aki lassú bootról panaszkodott, az nem ubuntu volt. De arra az volt a megfejtés, hogy az újabb kernelekkel jött olyan szolgáltatás, ami véletlenszámokat használna és kellett feltenni egy segéd csomagot, ami az alap, túl lassú entropy gyűjtést felpörgeti.
-
Dhampir
félisten
válasz
oleee #101932 üzenetére
itt-ott olvastam, hogy esetenkent baromi lassu a boot ido es nem kielegito a teljesitmeny Ubuntuval Thinkpadeken, esetleg van errol valakinek szemelyes tapasztalata?
T530 + Ubuntu= teljesen jó volt
Habár írtad a kisebb méretet (13-14"), de a ThinkPadekre általánosan vonatkozó kérdésre válaszoltam.
-
HSM
félisten
válasz
oleee #101932 üzenetére
Én használtam T420 és T430-as Lenovo-t is Ubuntu-n, teljesen jól szaladnak vele. SSD-vel a boot idő is szuper, pillanatok alatt használható a rendszer.
A T-sorozatban is találsz elvileg WQHD kijelzőt, ha az az igény. A maradandó nyomok pedig szerintem kb. az összes modern TP-en ott vannak.... A kijelzők ajánlott beépítési módja, hogy kb. felfeküdjön a billentyűkre, nyilván nem akarják, hogy eltörjön nyomás hatására.
-
válasz
oleee #101932 üzenetére
Ha megmondod nekem, hogy egy kék Skodával, vagy egy ezüstszínű Toyotával járok jobban, ha használt autót akarok venni, akkor én is megmondom neked, hogy milyen laptopot vegyél
Naszóval, ha nem mondod meg, hogy milyen körülmények között, mire és hogyan akarod használni, akkor nehéz jótanácsokat osztogatni a témában
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Villanyszerelés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Mégis marad a Windows 10 ingyenes frissítése
- Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
- Diablo IV
- Effektíve TKL méretűek a Corsair legújabb, numerikus paddal ellátott klaviatúrái
- AliExpress tapasztalatok
- Gyúrósok ide!
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- ÚJ DELL XPS 14 9440 PROFI Laptop, -70% 14,5" Ultra 7 155H 12Mag 16/512 FHD+ 120Hz /Millió! Ft/
- Vadonat új garanciás laptopok hihetetlen áron! Szeptember Októberi lista! Razer blade zephyrus
- ÚJ HP ENVY x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab -30% 15,6" AMD RYZEN 7 7730U 8Mag 16/1TB FHD
- Dobozos Microsoft Surface Érintős Laptop Go 2 -50% 12,4" i5-1135G7 8/128 WSXGA
- Új Dobozos PcCom Revolt Gamer Tervező Vágó laptop -65% 15,6" i7-13700H 32/1TB RTX4060 8GB FHD 144Hz
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Macbook Air 13 2020! I3 / 8GB / 256 SSD. Akksi- 124 Ciklus
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest