Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Cseppino: Windows 11 25H2 frissítés – Újdonságok, AI-funkciók és rejtett beállítások.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- pechman8: 300B vs GU50 A Herceg és a Koldus
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- SzDavid99: Van 20 perced? Akkor tanulj meg koreait olvasni!
- Arc összefoglaló szerkesztés
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
minek3
csendes tag
Szervusztok.
A tulajdonomba került egy HP Compaq 6735s. Nincs hozzá semmiféle softvare mellékelve, se oprendszer.
A tervem az volt hogy rakok rá egy XP-t. Amint kiderült ez nem lehetséges alapvetően, mivel az XP (ellenben a Vistával) nem ismeri a gépben leledző SATA-300-as vinyót, és a wintelepítés elején a hardverek öszeszámolása után közli velem egy kékhalál ablak társaságában hogy inkább leáll a telepítés nehogy kárt tegyen a gépben.
Utána néztem és rájöttem hogy a drivert rálehet csempészni egy XP lemezre az Nlite nevű programmal.http://h30434.www3.hp.com/psg/board/message?board.id=OS&thread.id=238
http://www.youtube.com/watch?v=RavK2pA5ctoCsakhogy ehhez a programhoz kezdő létemre csak kicsit értek, meg is látszik az elbaszott 3 darab XP lemezen amit kihajigáltam az ablakon. A második linken, a videóban a srác HP Recovery Managerrel készített XP discet használ, ami nekem nincs, fentebb írt okok miatt. Helyette egy SP2-es XP Pro-t használok. És ezt sem tudom hogy helyesen teszem e, de sajnos nem jutok hozzá HP recovery dischez.
Na most a Nliteal két nagyobb problémám van. Az hogy nem tudom pontosan melyik drivert kell a lemezre tenni az 6735s-ekhez és azt sem hogy még mit kellene mellétenni (pl SP3?), vagy éppen hogyan. Egy tutorialra linkel az általam megadott első link, de természetesen a cím amit ott megadnak már nem létezik (A FileCloud bezárt 2008ban).Magyarázok, bővítek, csak kérjétek ha valami nem tiszta. Egy kis utánanézéssel ti is okosabbak tudtok lenni, amugy.
Valaki hozzászól egy építő jellegűt?
Előre is kösz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 1 i5 / 16GB RAM / 256GB SSD / FHD IPS / 4G modem
- Lenovo ThinkPad E15 Gen 3 Ryzen 5 / 16GB RAM / 256GB SSD / FHD IPS / 1GB dedikált VGA
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga Gen 3 i7 / 16GB / 512GB SSD / 2 az 1-ben érintőkijelző / WQHD IPS
- Lenovo ThinkPad T14s i7 / 32 GB RAM / 256 GB SSD / Full HD IPS
- HP EliteBook 650 G9 12. generációs i5 / 16GB RAM / 256GB SSD / FHD
- Asus TUF Gaming F15 FX507 - 15,6"FHD 144Hz - i5-12500H - 8GB - 512GB SSD - RTX 3050 - 1 év garancia
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M2 ULTRA 2023 64GB 1TB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3501, 90% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B760M i7 13700K 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Phanteks Eclipse P400 Glacier
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest