Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• lipi67

nagyúr

válasz bAtt001 #37743 üzenetére

Nem akarok én gyorsabbat, csak kíváncsi voltam, hogy rendesen teszi-e a dolgát.
    Mindíg asztalim volt, most eladtam, újat szertnék építeni. Ezt megvettem olcsón (hiába 4 éves lassan, 1 hetet nem használták, dobozban állt mert a tulaj kiment melózni..na, ott elszállt magától és a pénztől, vett egy kukimtudja mit. és ezt mikor hazajött, eladta nekem)
    Eladtam belőle a hdd-t,(500-as), az i3-as procit és a 3GB ramot. Vettem az i5 560m-et, 2x4giga ramot és egy samu 120-as SSD-t bele. Azóta ..elvagyunk. Legalább van min pötyögni míg összerakom az asztalit. Csak..kvra ellustított, azóta ágyból gépezek...
    :B

[ Szerkesztve ]

Geri után szabadon:"Mondjuk jó a tökfőzelék is,csak akkora legyen a hús,hogy ne látszódjon mi van alatta!" shteer a vénasszonyokról:"Na igen, kézből végignyalják a plug&play fogsort!"

Új hozzászólás Aktív témák

• Bobb2

újonc

Sziasztok!

Szeptemberben vettem egy laptopot. Hp 15s-fq5011nh.
    Amióta bekapcsoltam a proci venti iszonyú hangos.
    Amikor bekapcsolom a gépet hangja sincsen, mintha nem is lenne benne venti.
    Majd amikor elkezdem használni, pl megnyitom az operát, a venti sebessége össze-vissza kezd változni. Van hogy kimaxolja magát egy pár percre, és utána visszamegy nullára. Elvittem megnézetni, a fickó frissítette a bioszt meg a drivereket és azt mondta hogy jó lesz, és hogy nem vesz rajta semmi furát észre. De amikor hazahoztam ugyanúgy megbolondult a venti pár perc után. Szinte semmi megterhelés alatt is hangos. Szerintem csak egy hibás hőmérséklet érzékelő lehet. Szerintetek mi lehet a baj?
    Köszi.

Hirdetés