Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
Honda topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
zolynet
veterán
válasz
Integra
üzenetére
na akkor hamarosan ki lehet tolni, végre

lorcsi: a lényeg az lenne h ne fuss bele semmibe, inkább türelmességre intelek, kifizetődő lehet kivárni egy jó vételt, ami lehet simán 1-2hónap is ... addig meg talán még gyarapodik is hozzá a pezó

talán kicsit sokallom 650-700kért az 1.4is-t, tudom elrugaszkodok az ártól de nem messzire ~900k környékén e11-es corollát lehet venni 2002-est, 1.4 97le, haveromnak is ez van, nagyon elégedett
vagy honda vonalon ott a 7gen 1.4 amit már forumon árultak 700ért is, de senki sem ment rá, hát megvette egy kereskedő és fent van 1.090Mért (az lehet 1.6sport volt, piros) ... tudom nem kevés a difi, főleg úgy h 500k volt a vonal, de a későbbiekben egy fiatalabb kílmás autó talán kifizetődőbb -
honda23
aktív tag
válasz
lorcsi
üzenetére
Ennyiért sok, 1.4-es motorja motorfelújításos, tehát nem gyári, és nincs benne légkondi 650-ért, na ez röhejes.
Klíma kb 50e plusz beszerelés és feltöltés.
Tehát több mint 700-ban lenne egy 1.4-es civic.
Ráadásul 99 márciusától fl lenne, ez nem az, bár pont bele eshetett a váltásba non fl és fl között. -
Integra
titán
jeee, megjött a lendkerék, lassan szerelés lesz végre

-
lorcsi
veterán
válasz
Integra
üzenetére
a gyűrűzése miatt mi lehet vele a gáz?
talán eszik az olajat vagy mást?ez lenne az angol verzió ?
árban még okés lenne, de a tetőablak hiányzik..másfél év után vajon miért akarja eladni ?

-
lorcsi
veterán
válasz
!Overdose!
üzenetére
nem vágom annyira a hondákat, hogy tudjam mi az angol és mi a japó..etőrt is jöttem kérdezni, hogy szerintetek..
és mivel nem nagyon vágom a technikát, közelieket nézek, hogy el tudjam vinni szerelőhöz megnézetni. -
NoLF
veterán
válasz
Napfénysüti
üzenetére
"In 1998 for the 1999 model year, the Civic had some updates for both the interior and exterior. These redesigns could vary according to the country of origin for the car. For example, in some European countries there was no redesign to the climate control area or to the rear of the sedan models."
ez ilyen fél-fl lehetett, valószínű mindkét modellévben gyártották, ki tudja, hol

-
lorcsi
veterán
válasz
lorcsi
üzenetére
ugyanaz egy másik oldalon, már drágábban

ez meg még húzósabb
pedig horzsolt is
-
lorcsi
veterán
válasz
Integra
üzenetére
erre emlékszem is..jó vétel lehetett

hasonlóra vadászok
igen..ha 500 lenne..asszem vinném is..plusz nem kereskedős hanem magánszemély. de ugye 150 alkudás..elég merész

ez a tetőablak nagyon tetszik

nyárra meg ha tényleg iylen olcsó a klíma majd megcsináltatnám , az nem hangzik vészesen -
NoLF
veterán
válasz
Napfénysüti
üzenetére
Tokeletes a hirdetes es az auto is, fl es non fl kozott volt ez a 99es valtozat, regi lokharitok es lampak, nagy, keret nelkuli honda jellel. Winner_hun is ilyennel rendelkezik

-
-
Integra
titán
válasz
lorcsi
üzenetére
anyám 6gen 1.4i civicjét anno 530ezerért számították be, igaz ki sem rakták eladni, mert egyik honda szerelő azonnal megvette magának. 250e km, nem volt klíma, abs, 2x lufi, szervo, ennyi. teljesen gyári állapot, minden műszaki paraméterében. körbetörtük az évek alatt
szóval kicsit soknak tűnik nekem is. -
lorcsi
veterán
válasz
Integra
üzenetére
köszi a válaszokat

kissé necces mondjuk..mert 500-ig lőttük be a felső lécet (egyéb kiadások miatt).. csak ugye nézegetve mindig 100-150-el többért lehet jót találni
meg azért a városi kisautótol (pl. punto) jól eljutottam idáig
de ha mondjuk ránézek, hol és mit érdemes nézni?
mi a gyenge pontjuk ?vajon mennyi egy klíma beépítés?
1-200k?MOD: Nolf...nocsak..ez egész jól hangzik

akkor 50 a klíma..és olyan 30k a beszerelésre reális? -
lorcsi
veterán
és még egy kérdes, mit jelent a klma előkészítés?
-
zolynet
veterán
hátsó fékszorulás elhárítva, remélem jó sokáig
szellőznek

a SárkányÚrnak megy egy priv kép is

-
DCI_market
tag
Nekem a kerékjárat takaró műanyag patentijait ki kell szedni, aztán onnan benyúlni, eleinte 20 perces művelet volt, most már 10alatt megvagyok, 6 havonta izzócsere
.Viszont soha ne tegyétek a gyujtáskapcsolóba a PIROS kulcsot. Balga f>szok voltunk, beraktuk ma várom Imit egy jó programozásra
. -
stangli
senior tag
válasz
Aladdin
üzenetére
Elhiszem, de a 21ik században, miért nem lehet egyszerű becsavarással megoldani? beleteszed a foglalatba, rá egy műanyag nyavalya, becsavar

Egy kemény, alig hajló drótot kell belepöckölni egy kis kiálló nyavalyába
A feszt nem lehet visszább venni, hogy az izzók tovább bírják?

-
-
Aladdin
aktív tag
válasz
stangli
üzenetére
Ne hülyéskedj. Nekem is ilyenem volt 6 éven keresztül, szerintem ebben izzó cserélni nem probléma. Bárcsak ilyen könnyű lenne mindenben. Igen, típushiba, eszi az izzókat. Nálam is átlagban 2-3 hónap, jó esetben 4 hónap volt egy izzó. Aztán kapott az autó egy Ledes DRL-t így ki tudtam húzni 7-8 hónapra az élettartamot.

-
stangli
senior tag
-
stangli
senior tag
ááááá megörülök, hogy pusztulna meg az japó, aki kitalálta a 7gen izzó cseréjének a rendszerét... tuti, hogy egy életre kárhoztatnám a 7gen civic izzó cseréjére napi 12-16órába
és most jóindulatú voltam
az átlag 3havi izzó cserének köszönhetően bő1év után azt érzem, hogy autót kéne cserélnem... csak az a kérdés, hogy ez egyéni hiba, vagy típus hiba, vagy az összes 7gen szenved attól, hogy 3havonta új izzót kell cserélni...

-
Integra
titán
válasz
zolynet
üzenetére
ááá, semmit, anyagi részébe bele sem gondolok, mert jelenleg életem legnagyobb szívásában vagyok benne vállalkozásilag..
de még itt vagyok élek és élni fogok 
de vakon is milliós nagyságrendet tippelek, 2-3 millio huf biztosan. szívó tuning aranyárban van. ezért is megy mindneki alapvetően turbósítás felé. -
Integra
titán
válasz
DeathAdder
üzenetére
nekem is "NA is best", mindegy ki és mit mond, a hamisítatlan örömautózás az szívó motor.
mindig azon töröm a fejem, hogy a 3.2 v6-ból vajon mit lehet stabilan kihozni... mi a maximum.. az álom nem múlik
Új hozzászólás Aktív témák
A nem szakmai témák megvitatására: Honda OFF topik
- Logitech G920 Kormány szett 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok!
- Samsung S24D330 FullHD monitor, számlával!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2183
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

szóval kicsit soknak tűnik nekem is.

.
de még itt vagyok élek és élni fogok