- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
LOGOUT
Honda topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
tboldi
nagyúr
válasz
yodamester10
üzenetére
Egyébként pont azon a napon volt a közlekedési kultúra napja. Ezért az egyetemen volt egy rövidke előadás az ittas vezetésről, majd a rendőrök tartottak egy kis élő bemutatót a szondáztatásról. Arra pont nem ment a vitarás, pedig nagy show lett volna.

-
tboldi
nagyúr
válasz
Bandi18
üzenetére
Nézd meg a Kauffer oldalán is, én is itt vettem Zimmermann betéteket és tárcsákat (itt volt a legolcsóbb), és tök jók.

-
Fkris
őstag
válasz
Bandi18
üzenetére
Szerintem nem nyúlsz ezzel a kombóval félre.
A Greenstuff egy nagyon jó minőségű betét! Jól fog, és tartós is
én az importőrtől rendeltem, minimálisan drágább volt, de gyorsabb is.
-
Bandi18
tag
-
Fkris
őstag
válasz
Bandi18
üzenetére
Engem ma az EBC mentett egy csattól.
Szolíd eső, krúzolok a Blaha lujza téren Astóriától a Keleti felé, és a József körút-Rákóczi út kereszteződésben található parkolóból kiállt egy Hastra. Zöld a lámpa előttem, szóval semmi egetrengető tempót alkalmazva 55-60 körül megyek, mint mindenki más körülöttem a belső sávban 3 másik autó). A Hastra a jobboldalamról áll ki, kb 100 méterre előttem, a buszsávban halad kb 30-as papa tempóval. Elkezd befele indulni, majd kijebb, mintha kátyút kerülgetne, gondolom.Nincs index, akkor nincs besorolási szándék se, haladjunk tovább, találkozóm van.
Erre egyszer csak berántja elém az autót, de a sebességet tartva, gyorsítás nélkül, szerintem tükröt nem is használt.
Irgalmatlan nagy vészféket nyomok, vizes az út ugye, dolgozik rendesen az ABS,gúvad a szemem, szorít az öv. Hát a pöcsömet már nem tettem volna be a két lökhárító közé, az is biztos.
Tolok neki egy hatalmas dudát, hogy ember, mi van veled, vissza is villogott, hogy bocsi, de azzal nem sokra megyek, ha hátulról elkapom, amilyen szerencsém van simán rámvágták volna a relatív gyorshajtást, meg a ráfutást is. Mögöttem szerensére nem jött senki, mert az astóriánál én voltam az első a zöld lámpánál(fővám felől), egyből középre soroltam, a mögöttem lévő kisbusz pedig a külsőben maradt, a Rákóczi forgalmát meg még fogta a Ferenciek felőli lámpa, még nem értek be.Városi használatra szerintem a sima EBC tárcsa és Black betét tökéletes, ilyen tempónál és intenzitásnál nem hiszem, hogy kijönne a Greenstuff előnye, ha több az autópálya, akkor már viszont indokolt lehet a melegedés miatt.
-
bbubby00
őstag
válasz
---Lasali---
üzenetére
Ferodo DSPerfomance (régi DS2000). Én megvagyok elégedve vele nagyon.Sima ATE tárcsával használom, olyan mint a beton.
-
-
tboldi
nagyúr
válasz
sunny84
üzenetére
Szívesen!

Én is amúgy túlmentem elsőre.
demars: Enter Sandman is volt.
Lehet, hogy a kívülállóknak furcsa az összkép, hogy egy piros és csajosnak titulált autóból ilyen zenék szólnak. 
Ha már piros Jazz... Ezt láttátok?

-
tboldi
nagyúr
válasz
demars
üzenetére
Bekapcsolva maradt a rádió, úgyhogy itt is szólt többek között a 2 Minutes to Midnight.

-
tboldi
nagyúr
Végre sort kerítettem a klímatisztításra. A móvári Greenline Cleanhez vittem, ~30 perc és 5000 Ft volt ózonnal.
-
martillo
tag
válasz
yodamester10
üzenetére
En ilyet vettem 205-ost.
Nem szoktam feszegetni az auto hatarait, de teljesen elegedett vagyok vele. Nagyon viszonyitasi alapon sincs, mivel a kocsi februar ota van nalam, mas gumival nem ismerem.
En is a Hankook es e kozott vacialaltam de a velemenyek engem nem tantoritottak el, jonak tunt. -
Bandi18
tag
Sziasztok
2008-as Civic-hez (UFO FK) milyen első féktárcsát/betétet érdemes venni ? Valamint mekkora a tárcsa kell előre, mert nézegetem a UNIX-ot meg a Bárdit és két féle méret van 282 meg 262 talán
-
gxcman
tag
Sziasztok!
Szertnék 1 kis okítás kapni Honda Accord modellel kapcsolatban ....Mit jelent a My 06 jelölés?
Honda Accord 2.0 Executive My. 06 (2006)...ez 1 példa ...elég sok helyet látom az említett jelölést.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
yodamester10
üzenetére
Nagyon filóztam rajat de végül Hankook lett. Amennyit esik itthon az eső... Szárazon meg nem annyira nagy ász ez a gumi a tesztek alapján.
-
hdanesz
őstag
válasz
yodamester10
üzenetére
Emlékszem a régi reklámjaik szlogenjére: Uniroyal...the rain tyre.

-
demars
addikt
válasz
yodamester10
üzenetére
Ismerősöm igen. Azt mondja k.va jó! Esőben nagyon meggyőző, jóval többet tud, nincs felúszás (többihez képest, persze ennek is vannak határai).
-
yodamester10
őstag
Használ valaki ilyet?
[link] -
elistvan
őstag
Benzines 1-es Jazzből melyik évjáratból érdemes venni? (Amiben a hibák már ki vannak javítva.) Illetve aux csati mikortól van benne gyárilag? Mert egy ilyenen egy fábián vagy egy fiestán gondolkodom, de ez tűnik barátinak mind fogyasztás mind hely szempontjából.
-
tboldi
nagyúr
válasz
xigris
üzenetére
Tegnap elfelejtettem írni, bocsi!

Szóval, február 11. óta van nekem is Jazz-em, egy 2006-os 1.4 LS. A megvétel előtt kicsit utánaolvasgattam a lehetséges hibáknak, de nemigen vannak, és egyik sem olyan komoly. Előfordulhat, hogy valamelyik ajtóban tönkremegy a zár, ablakemelő-kapcsoló is elromolhat, nyikoroghat a kuplung, és kb. ennyi.

Ezekből nekem csak az utolsó van meg, de nem is csinálja mindig, most éppen csöndben van. Eddig fékeket és akkumulátort cseréltem, de ezek kopó/fogyó alkatrészek.
Fogyasztásra ezt tudom mondani: [link]
(#48060) elistvan: Facelift, tehát 2005 utánit keress szerintem. Az aux meg felszereltség- és régiófüggő. Enyém német LS és nincs benne gyárilag (de most már van
). -
BlacKSouL
addikt
válasz
hdanesz
üzenetére
Csal bizony. kb. 0,4-0,6 körül. Azaz legalább 4,2 az a fogyi.
Szörnyű, mi? (Insigniás cikkben olvastam hogy az hasonló körülmények közt 9,2?) -
hdanesz
őstag
62km-es utazás, országúton, 2kisebb városnyi megszakítással..de azokon csak átgurultunk... BC szerinti fogyasztás. 93-ra állított tempomattal, Szerintem csal.
Ennyire nem tudhat a Civic. -
Winner_hun
félisten
válasz
Winner_hun
üzenetére
KG
-
Ispy
nagyúr
2017 Honda Civic Sport Touring Hatchback
Így feketében azért jobban néz ki, ha nagyon akarná valaki, akkor elfogadnám

-
fogas22
csendes tag
Sziasztok!
Meg tudnátok adni Integra2951 elérhetőségét?Előre is köszi!
Üdv,
Gábor -
xigris
őstag
Köszönöm a gyors választ mindenkinek,egy 1.2 8v punto 2 utódja lenne így nem zavar ha nem mozdul annyira(már megszoktam)Fontos a megbízhatóság s a kis fogyasztás.
napi szintem lenne használva munkába járáshoz olyan 15km oda s vissza.ritkán egy kis kirándulás.
Városban olyan 5km lenne Debrecenben.
Plusz a gyerekek is elférjenek hátul kényelmesen.
Esetleg valami hiba amit érdemes lesz keresni vagy nézni? -
BlacKSouL
addikt
válasz
xigris
üzenetére
Mik a felhasználási körülmények? Sok város, rövid táv, kevés pálya, vagy sok pálya, hosszú távok, kevés város, vagy egyéb?
Alapvetően egyébként jobb választás az 1.4
Az 1.2-t kizárólag hosszabb, városi üzemben tudom előnyösebbnek ítélni, ha mondjuk 80-90 km/h-nél nem megy többet sokáig, de egyébként 30-40 km-t legalább egyhuzamban.
Az 1.2 fogyasztási szempontból szinte egyáltalán nem jobb, bár bizonyára vannak helyzetek amikor ki lehetne hozni, de egyébként az 1.4 is annyira jól tud fogyasztani, ha úgy van használva ahogy ő szereti, hogy fölösleges 1.2-ben gondolkodni. Egyébként ki lehet hozni 4,5-5 közé a fogyasztást, feltéve hogy nem csak 4-5 km-eken van használva, és nincs tőle irreális elvárás, azaz 83 lóerőtől nem várunk 9 másodperces gyorsulást, és nem üveghangon tapossuk indítástól leállásig. A bemelegedésig viszont méretét meghazudtolóan iszákos, ezért lehet jó értéket kapni, a hosszabb távú üzemmel. -
xigris
őstag
Sziasztok!
Honda jazz vásárlás előtt álok melyiket érdemes venni 1.2-1.4?
Van amire érdemes odafigyelni a vásárlásnál,tényleg olyan jók a fogyasztási adatok mint írják?
Esetleg valami típushiba vagy valami kis bosszantó apróság amiről érdemes tudni?
-
JoolsNOS
veterán
válasz
demars
üzenetére
Kb amióta megjelent azóta ott tankolok, (min 6-7 éve) eddig nem volt velük gondom, de ez azért túlzás. Nem csak az ár miatt szoktam oda, hanem pont amiatt, hogy kártya be, tankolsz aztán annyit von le amennyit tankoltál. Illetve nem ugrál ott senki, hogy segíthet-e.
(#48044) Winner_hun: otpnél előbb látni a jóváírt összeget, mint a levonást

(#48040) hülyegyerek: eddig mindig akörül tankoltam amikor kigyulladt a jelzés. Elvileg 42es a tank és a jelzés 7.9nél gyullad ki. 33.5-34.5öt szoktam mindig tankolni. Tehát minimálisat csalt eddig.
-
demars
addikt
válasz
Winner_hun
üzenetére
Megbízható a rendszer?
-
JoolsNOS
veterán
Asszem leszokok a győri plázás önkiszolgálós kútról. Az oké, hogy ott a legolcsóbb és egy minimális csalás belefér. Pl multkor 5.08at tankoltam kannába és kb 4.9et mutatott a kanna. De ma mikor tankmutató szerint (általam kitapasztalt) 38at se kellett volna megennie majdnem 41.5öt tankoltam.
Lehet, hogy bezavart, hogy épp töltötte a tartálykocsi a kutat
Na mindegy. Ki mit ajánl Győrben? -
BlacKSouL
addikt
Szerviz megvolt. Egyuttal levettek a bordasszijat, es mivel ugy is ugynugy megvan a nyiszogas a motorban, egyertelmuen nem vizpumpa vagy generator vagy klima...
Vagyis motoron belulrol jon. Eddig 7 szerelő tárta szét a karját ötlettelenül. Szerintem megyek bejelentkezek Novothtibihez. -
zolynet
veterán
válasz
>>>W!nman*
üzenetére
Nekem úgy volt hogy amikor kiderült hogy kellene volna szilentezni a hástó lengőkarokat akkor vettem skunk2 copy-t és az a 6gen kutyacsonttal nem ment össze a 6gen stabrúddal, így adtak kölcsön egy 5gen stabrudat amivel már összement. Remélem ki tudod venni a lényeget.
Reális ára egy 5gen stabrúdnak, csak rúd kb 5-10k közé tenném.
Kérdezd meg a kabai/csepeli bontót, szerintem gombokért kapsz. -
>>>W!nman*
tag
válasz
zolynet
üzenetére
De jó! Köszi a választ! Már nem bíztam benne pedig...

Az 5G és 6G hátsó stabrúd ugyanolyan alakú? Plug&play a másik generációban? (5-ösé 6-osban legfőképpen)
Reális árra mit mondtok egy stabrúdra? (+bilincs+gyári csavarok) (szilent és kutyacsont meg mind1, h adják-e v sem, mert úgyis cserés valszeg...)
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
demars
üzenetére
Utánam meg utánam jött az elfogó autó múltkor, így rögtön kézbe is kaptam a csekket.

mod:
Rolvik: Dodi72-t keresd meg az autóápolós topikból, ő profi.

-
zolynet
veterán
válasz
>>>W!nman*
üzenetére
5gen hátsó stabrúd 15mm
6gen vti hátsó stabrúd 12mm
ITR hátsó stabrúd 22mm (jdm-é 23mm) -> fehér holló gategóriaSzerintem nem lehet drága egy gyári 5 vagy 6gen civic hátsó stabrúd, tele vannak velük a bontók.
Kutyacsont meg szintén nem nagy tétel, a 2 hátsó megvan 10k alatt. (ugy)Első stabrúd vastagságot nem tudom, csak azt hogy a vti-é ugyanakkora mint az ek9. De ezzel nem vagy beljebb.
-
Rolvik
csendes tag
válasz
Gabesz84
üzenetére
Hat nem tudom, hogy ez normalis mert nekem a berezonalasnal egy kicsit hangosabb "repett fazek hang" penteken megy ugy is a szervizbe es megnezetem. Van valakinek tapasztalata polirozassal? Akit nekem ajanlottak o nem nagyon akar Hondat elvallalni mert nagyon bonxolult csinalni foleg hogy fekete.
-
Winner_hun
félisten
Itt melyik területet válasszam?
-
gaga1
tag
válasz
BigBlackDog
üzenetére
Amikor vittem és amikor mentem érte,ugyanazzal a barátommal vitettem magam. És ö is ott állt amikor az autopálya matricárol beszéltünk. Sajnos az autopálya kezelö továbbadta egy ügyvédi irodának,akiktöl kaptam a büntetést. Itt nem lehet arra hivatkozni,hogy nem én vezettem az autot,itt a tulajdonos felel. A további keresetet biroságra lehet beadni polgári peres ügy inditásával. A rendörségen van lehetöségem feljelentést tenni,ezt már lebeszéltem egy ott dolgozo barátommal. Megvárom a végkifejletet. Remélem belátja a tévedését.
-
BigBlackDog
veterán
Egyébként a szervizről megvannak a "papírok"? Pl. mikor lett leadva javításra, mikor hoztad el, mikor lett fizetve. Ha kölcsönadási még nem is volt, akkor is futnék egy kört az Állami Autópálya-kezelőnél/rendőrségen, hogy ilyenkor mi a teendő, mivel nem Te vezetted a gépjárművet és nem is engedélyezted, hogy autópályán közlekedjen vele matrica vásárlása nélkül.
-
gaga1
tag
válasz
>>>W!nman*
üzenetére
Tavaly julius eleje. Mult hét pénteken kaptam meg.
-
honda23
aktív tag
Melyik szerviz, ha megkérdezhetem?
Nekem a kopogásérzékelőmet törte el itt Fehérváron egy nagyon neves szerviz 4 éve, csak a felét volt hajlandó kifizetni, most egy hete az olajbetöltő sapkámat. Mindenhol csak a kárt okozzák, ebből lett elegem, inkább szervizelem egy ismimmel tovább az autót....
-
tboy93
nagyúr
válasz
>>>W!nman*
üzenetére
Egyáltalán érvényes még? Nem évül el?
-
gaga1
tag
Köszi mindenkinek a véleményt. A megvárom munka után már nem játszik,régebben szakszerüen elintéztem volna.
A jogtalan autopályahasználat tavaly történt és akkor nem kevés pénzt hagytam a mühelyben. A csekket pénteken kaptam meg. Amugy hondás körökben igen ismert szervizröl van szo. Sajnálom,hogy nem tudtam vele megegyezni. Megteszem a szükséges lépéseket. -
bbubby00
őstag
-
gaga1
tag
Sziasztok. Véleményekre lennék kiváncsi. Elvittem a szerelöhöz az autot. Megbeszéltük,hogy ö vesz rá autopálya matricát,mivel pályán fogják tesztelni. Elfelejtette megvenni a matricát. Ezért kaptam egy kövér csekket. Felhivtam de maximum a felét hajlando kifizetni. Szerintetek ez normális? Köszi
-
Fkris
őstag
Most a Jazzel kapcsolatban mondod,nem?
Nekem is, a 60 az 4es, kényelmes 1900-2000 között, ha felgangolok 5be akkor 1500 körül szenved, szóval városon belül nincs 5, max ha éjjel jövök, mondjuk Árpád híd felől, és Népligetnél veszem ki sebességből.
50el elvből nem megyek, szóval nem is tudom hogy forog ott, de valszeg nekem is 3as lenne. -
Qru
MODERÁTOR
válasz
BlacKSouL
üzenetére
Nem egyedi, a Mitsubishi ugyan ezt csinálja. Kár értük nekem a 10-es Lancer pl k. bejön. Majdnem azt vettem aztán kiesett a Cvicel egyetemben.
A Hondának USA-ban megy a szekér még, a múlt évben is 6,4%-al növelték az amúgy sem sz@r eladásokat. De itt európában szépen kihalnak lassan.
-
BlacKSouL
addikt
Amúgy hosszú ideje nem néztem az újautó modellkínálatot, de jelenleg ez a magyarországon kapható Honda kínálat: HRV, CRV, Civic ? Lassan leépítik a piacot? Nem gondolnám, hogy a 10-es most aztán letarolja a vetélytársakat, márpedig ha nem lesz többszörös eladás belőle mint a 9-ből volt, akkor talán feltűnik nekik is, hogy kompletten veszteséges ez a piac számukra. Legalábbis számomra úgy tűnik, hogy az egyre szűkülő kínálat általában kivonulást, vagy minimális értékesítési tervet jelent. Az, hogy az F1-ben már nézni is rossz ami történik velük, az egy dolog, de hogy se ott, se a szériaautós piacon nem hajlandók lecserélni, ami már sokadik éve rossz. Legyen az koncepció, vezető, stratéga, bármi. Nem tudom korrábbi évekhez képest az USa piacon vagy akár a belpiacon hogy szerepel a Honda, de kár érte, ha lassan egyre kevesebb vonzó dolgot lehet vele kapcsolatban megemlíteni.
Az más kérdés pl., hogy a márkaképviseletek renoméját sikerült a béka segge alá levinni a legtöbb vállalkozásnak, de ez lehet hogy helyi probléma.
Ha valaki megkérdezi tőlem, hogy miben jó, vagy a legjobb a Honda, vagy miért ajánlom inkább, mint valamelyik másik márka modelljeit, jelenleg újautós vonalon nem igazán van mit mondanom. Eddig legalább azt lehetett mondani, hogy a motorjai tartósak, és kimennek a világból, de ahogy észrevettem a piacon ez csak névleg mérvadó szempont, valójában a legtöbb átlagos autóhasználó leszarja.
Szóval nem tudom hova tart a márka, de töretlen elfogultságomon lassan repedések jelentkeznek. Még akkor is, ha a jelenlegi autókat szerintem szétesésig megtartom. -
JoolsNOS
veterán
Én azt bírom mikor két lámpa közt lenyom a q7 80al városban aztán mikor a következőhöz ér és meg kell állnia én meg szépen elgurulok mellette mert pont zöldre érek oda. És ezt eljátsza 3*. Pedig általában 55-58al megyek, hogy ne legyek idegesítő. Mert a 45el menőket én se szeretem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A nem szakmai témák megvitatására: Honda OFF topik
- Lenovo X13 i5-10310 16Gb ram 512Gb Nvme, érintőkijelző, számla, gar
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol Starfield extrákkal garanciával
- Eladó Sony Xperia L1 2/16GB fekete / 12 hó jótállás
- Xiaomi Watch 2 2027.04.09-ig Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B650E R9 7900X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 5080 16GB NZXT H9 Flow White Corsair 850W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

).
Lehet, hogy bezavart, hogy épp töltötte a tartálykocsi a kutat
Na mindegy. Ki mit ajánl Győrben?