- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geller72: Az MS Seed szervert üzemeltet a gépeden és lehet hogy nem is tudsz róla?
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Meggyi001: Szekszárdi pumpa pálya
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
-
72100 - 72001
75511 - 74001 74000 - 73901 73900 - 73801 73800 - 73701 73700 - 73601 73600 - 73501 73500 - 73401 73400 - 73301 73300 - 73201 73200 - 73101 73100 - 73001 73000 - 72901 72900 - 72801 72800 - 72701 72700 - 72601 72600 - 72501 72500 - 72401 72400 - 72301 72300 - 72201 72200 - 72101 72100 - 72001 72000 - 71901 71900 - 71801 71800 - 71701 71700 - 71601 71600 - 71501 71500 - 71401 71400 - 71301 71300 - 71201 71200 - 71101 71100 - 71001 71000 - 70901 70900 - 70801 70800 - 70701 70700 - 70601 70600 - 70501 70500 - 70401 70400 - 70301 70300 - 70201 70200 - 70101 70100 - 70001 70000 - 68001 68000 - 66001 66000 - 64001 64000 - 62001 62000 - 60001 60000 - 58001 58000 - 56001 56000 - 54001 54000 - 52001 52000 - 50001 50000 - 48001 48000 - 46001 46000 - 44001 44000 - 42001 42000 - 40001 40000 - 38001 38000 - 36001 36000 - 34001 34000 - 32001 32000 - 30001 30000 - 28001 28000 - 26001 26000 - 24001 24000 - 22001 22000 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2023-12-13 04:27 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
D55
senior tag
Hm... Lehet benéztem valamit, de 7gen Civicről van szó ugye? Mert nekem úgy rémlik az enyémben egy körkeresztmetszetű, tartósan nem deformálódó gumitömítéssel ellátva találkozott a fojtószelepház oldalán lévő kivágásokkal, plusz ott fordul egy fűtő vízkör is amit szintén az a gumitömítés határol körbe. Maga a komplett fojtószelepház meg nálam megint csak a szívótorokra is egy gumitömítéssel csatlakozik...
(Az EGR-nél meg a gyári megoldás egy érdekes, fémes-hálós valami és eléggé foszlik szétszedésnél, előszőr RTV szilikon tömítőpasztával raktam vissza, majd beszereztem hozzá biztos-ami-biztos egy eredeti gyári új tömítést)
-
Micsurin
nagyúr
Alapjárati motort vagy leánykori nevére fordítva az alapjárati levegő szabályozó szelepet vissza szabad rakni vágott klinkerittel?
Gyári tömítés ehhez égen földön nem lesz egy kis kokszosodás miatt meg nem fogok 104k-ért venni motort amihez van tömítés. Mikor ennek is annyi gyíkja volt, hogy lekokszosodott a tengelye és még soha senki nem pucolta el láthatóan...

Lesz türelmem szerintem hétvégén leugrik az EGR is...
-
[w]
őstag
-
theballa32
tag
Tesztelgetés helyett szerintem menj el egy festőhöz, ott leszedik neked. Az én x.gen Hondámra pillanatragasztó csöppent, senki nem mert hozzányúlni. Szegeden találtam egy fényezőt, aki 10 perc alatt leszedte róla, és még pénzt sem akart elfogadni. Azért én adtam egy picit, mert megmentette a motorháztetőmet .
-
ilyen_85
senior tag
Köszi inkább vettem (remélhetőleg) normálisabb cuccot, egy autó ápolási boltban. Remélem lehozza a ragasztó maradványt és a még meglévő küszöbvédő-t is.
#72095 tboldi
Én is inkább eredetit vennék, de 92 eFt azért húzós, ehhez én túl olcsójános vagyok...
Egyenlőre megrendeltem a 20 eFt-os változatot, meglátom milyen, ha nagyon vacak max visszaküldöm és akkor gyűjtök a gyárira.
Mióta megvan az autó igy is elköltöttem már rá 300 eFt-ot (kötelező, casco, pár apróság) és kb csak a garázsban áll mióta megvan.
A 4 gyári elegance szőnyeg 33 eFt-ért viszont nem rossz.
-
tboldi
nagyúr
-
Biqci
aktív tag
Hát, sokmindenre jó valóban, de szerintem vegyél direkt fényezésre való kátrány eltávolítót. Igaz ebben is petróleum a fő hatóanyag, de van még benne egy-két hasznos cucc ami segít és védi a lakkozást. Tudom, mert végigjártam ezt az utat, igaz az inkább régi matrica volt a kocsin ami kapott az időjárástól eleget.
A nagyobb márkák cuccaival nem nyúlsz mellé... -
ilyen_85
senior tag
-
ilyen_85
senior tag
-
Qru
MODERÁTOR
-
ilyen_85
senior tag
A Civichez 92 eFt a küszöbvédő...
https://zsemito.hu/webshop/kuszob-diszites-civic-9gen-2012-2016-gyari-masolat
Ez azért kicsit húzós...
Vett esetleg valaki ilyen stílusú küszöbvédőt?
https://carcarpit.com/hu/honda-civic-2012-2017-ajto-kuszobvedo-p-1001471.html
Több típushoz is láttam, hogy van, vajon mennyire lehet ez pontos? Árban azért sokkal jobb.
Van most egy küszöbvédő a jobb első ajtónál, de a bal oldalon sajnos lejött, jó lenne venni valami normálisat.
-
Avicularia
veterán
-
[w]
őstag
-
Qru
MODERÁTOR
Mi a gyári előírás? Mit ír a manual?
-
tboldi
nagyúr
Ha van hozzá affinitásod, otthon is nekiállhatsz, de olyan 2-3 órát rá kell szánni. Ja, és kellenek új tömítések is mind a szívócső, mind a hengerfej felőli oldalra.
Ez éppenséggel saját kép 2018-ból, szelephézagot csekkoltam, és ha már így is, úgy is le kellett bontani, kitakarítottam ezt is, bár ahogy látszik, nem kellett olyan sok mindent. Szélsőséges esetben annyira tömve van a járat, hogy egy csavarhúzó is megállna a kokszban. [lopott kép]Támpont gyanánt Varga Miklós Balázs videóit keresd a YT-on.

-
[w]
őstag
-
Avicularia
veterán
Szerintetek ez az olaj jó lenne a hybridbe? [link] magyar link, nyilván nem onnan venném.
Viszont csak németből tudok eredeti Honda olajat rendelni, és ha lenne helyben valami ami szintén jó bele akkor inkább azt venném.
Autóalkatrész lánc szerint ez jó bele, de megkérdezem tőletek mi a vélemény. -
tboldi
nagyúr
-
[w]
őstag
pár hónapja kitisztítottam, egy ideig jó is volt

lehet nem annyira mechanikai, mint inkább elektronikai hibája van (tekercs megszakadt vagy mittudomén) és a teljes cserével jobban járnék?
50-60 ezrem mondjuk akkor sincs rá, csak legalább tudnám pontosan mi a bajaszerk.: szóval az eredeti kérdésben is az a lényeg, hogy van-e az EGR-en kívül valami, amire még rá tudnék nézni vagy csak és kizárólag ő maga tropa?
-
Qru
MODERÁTOR
-
sherlock82
senior tag
-
[w]
őstag
ezt pontosan mi okozza, merre induljak el?
-
Qru
MODERÁTOR
Igen. Szomszédnak volt 1,4i, abban nem volt pl.
-
sherlock82
senior tag
Sziasztok, szerintetek létezik olyan ufo civic amiben tolató radar nincsen gyárilag bele építve ?
-
Micsurin
nagyúr
Melegen picit ingadozunk (~1-2-at dobál, érezni is mert megremeg olyankor) majd helyreállunk alapjáraton. Ha a lámpát leveszem vagy a zenét lekapcsolom mintha megszűnne.
Rálépsz azonnal megszűnik.Generátor?
-
ilyen_85
senior tag
Tudom nem nekem irtad, de ránéztem azért én is. Sajnos csak kb 2010-ig találtam benne Civic-eket, de megtaláltam ezt az oldalt:
https://www.parts-honda.uk/honda-cars/search_vehicle
Ez volt az egyetlen ami az autóm alvázszáma alapján minden fontosabb paramétert eltalált (felszereltségen kivül, az enyém Sport mig a találat ES).
Nem gondoltam volna, hogy az utolsó filc darabról is lesz robbantott ábra és termék kód...

Köszi, hogy ajánlottad az oldalt, enélkül soha nem találtam volna rá

-
ilyen_85
senior tag
-
Qru
MODERÁTOR
-
ilyen_85
senior tag
Köszönöm a válaszokat, a láncos vezérlésnek örülök. Amit tudok azt meg fogok neki adni, nem szeretnék sűrűn autót venni

Olajat én is úgy gondoltam, hogy viszonylag sűrűn fogok benne cserélni, mert vegyesen fogom használni hosszabb és rövidebb távokra is.
Olajból milyet javasolsz? (A könyv 0w30-at ir, de a szervizkönyv szerint 5w30-at használtak eddig hozzá)
Igy másfél nap után eléggé tetszik. Amit én elvárok egy autótól arra tökéletesen jó.
-
D55
senior tag
Nekem amúgy ES5, ami az EP és EU sorozat sedan tesója Japánból, de a padlólemez és a futómű a többi belsőséggel együtt kb. szinte tök ugyanaz, designban van lényegi eltérés csak ugye. De épp ezért nem vagyok egészen nyugodt, ha a probléma általános jellegű és nem csak _bizonyos úgy sikerült_ rohasztógyűrűk amik tényleg funkcionálisan is ellátják a kedves szerepüket, hanem az összes

-
Neoteric
addikt
-
Micsurin
nagyúr
-
D55
senior tag
Esetleg https://www.epc-data.com/ vagy más hasonló oldalon alvázszám alapján érdemes nézelődni a rajzokon, engem a sajátommal még sosem vitt félre, ellenben olyan már nem egyszer volt, hogy így lettek meg olyan dolgok amikre a webshopok keresője önmagában ugyanígy teljesen használhatatlannak bizonyult. Ellenben ha már meg van így az alkatrész OEM száma, utána arra sok webshop már egyből helyesen hoz mindenféle utángyártottat is!
-
ilyen_85
senior tag
-
Qru
MODERÁTOR
-
ilyen_85
senior tag
-
[w]
őstag
-
ilyen_85
senior tag
Igen rajtam is kifogott a dolog, felmentem a bardi honlapjára, megadtam az adatokat, kikerestem a vezérlés szettet és listáz láncos és szijjas szetteket is. Bár akármit is választottam mindig kaptam egy üzenetet, hogy ez a szett nem kompatibilis az én autómmal... Gondoltam inkább irok itt nektek, biztos van másnak is hasonló évjárat.
Elnézést amig vidékre nem költöztem meg sem fordult a fejemben az autó vásárlás, igy nem vagyok túlzottan hozzáértő... Jó lenne úgy szervizbe vinni, hogy ez ne orditson rólam, mert akkor én fogom szponzorálni az idei karácsonyukat xD
-
tboy93
nagyúr
-
ilyen_85
senior tag
Sziasztok!
Végre hosszas keresgélés után megvettem életem első saját autóját (igy 30+ évesen...)
Egy 2014-es Honda Civic 1.6d 120LE csapott hátú (szerintem ez már 9. generáció, ha nem légyszi javitsatok ki).
A problémám az lenne, hogy az autó eredetileg holland volt, ezért a hozzá adott kézikönyv is az.
Tudnátok segiteni abban, hogy honnan lehet letölteni a magyar változatot? A honda honlapján a kézikönyvek oldalt néztem, de amit ott találtam 2012-2014 az a 2.2 dizelhez van.
Amiben 1.6 dizel változatról szól, az viszont már 2015-2016-os. Ez vajon jó lehet az enyémhez?
Még 1 dolog amiben szeretnék segitséget kérni. Kb mekkora futásteljesitmény után kell ezeknél cserélni a vezérlést? Jelenleg 70.600 km van benne. Szó szerint tegnap vettem, még az átiratást intézem, de valamikor elvinném szervizbe, hogy amit szokás cseréljenek rajta. Ehhez szeretnék amennyire lehet felkészült lenni

Köszi előre is a segitséget!

-
D55
senior tag
-
Micsurin
nagyúr
-
D55
senior tag
A hátsó lökhárító oldalsó felfogatásánál nézd meg a csücskénél, valamiért a korabeli Hondák (Jazz, Civic, Stream, szinte mindnél kiszúrtam eddig amit kíváncsiságból megnéztem) legtöbbjénél ott szokott előjönni probléma. Van egy olyan tippem amúgy, hogy kapnak hátulról egy koccot, a lökhárítón nem is látszik vagy eltüntetik szépen, de a felfogatásnál meg festék esetleg lepattan és onnantól már megnyílt a támadási felület...
A sajátomról konkrétan tudom, hogy ez lehetett, de ha megnyugtat, az ráadásul Japánban készült (papírforma szerint szarabb acél alapanyag, mint az európai gyártásban használtak). Mégis simán meg lehetett fogni amikor már elkezdett látszani kívül egy pár cm-es részen, pedig állítólag még új korában volt megkoccolva, hozzám meg már majd 20 évesen került.
Amit én hallottam, hogy pont ennél a generációnál kezdtek el már valami jobb féle korrózióvédő kezelést - valami cinkfürdő asszem - alkalmazni a gyártás során, ezért közel sem tud annyira váratlanul tragikus helyzet előállni, mint az egyébként sok más téren rettenetesen irigylésreméltóan utólérhetetlen 5. és 6. generációs elődök esetén. Nem tudom, hogy ez akkor már járhatott -e a Jazz-eknek is, vagy esetleg ott azért ijesztőbb a kép, mert az alsóbb kategóriát képviselve kimaradt ebből, de szerintem sokan vannak itt akiknek van a korabeli GD-s modellekből, majd esetleg mondanak valamit ők is.
Hozzáteszem pár éve amikor nagyon felhype-olták azokat a köztudatban, mint a valaha volt legproblémamentesebb használtautókat, én még nem hallottam ott sem ilyen problémákról.
Szerk: Meg még az ajtók alját kell nézni, nálam ott is megindult kicsit a kifolyók vonalában, de bevallom férfiasan mivel a belső oldalon van, ezért azt lusta voltam annak idején rendesen alapozva meg színre megcsinálni, csak egy kis Korantot taknyoltam rá a rozsdaréteg durva lecsiszolgatása után, de már az elég volt, hogy ne szaladjon sehová sem tovább (több, mint 3 éve, azóta sem kellett még újra hozzányúlni).
-
Micsurin
nagyúr
Akad a fűtésbowden.

De jó azt hittem ha lemegy ténylegesen az utolsó ZH-m az egész retek egyetemből akkor lesz egy nyugis hétvégém jövő héten. Hát mit ad isten nem... most tudatosítottam apumban ha van kedve vegyen nekem egy rekesz sört magának meg cukormentes bambit mert igen erős anyázások lesznek ádvent második hétvégéje alkalmából.
Ha minden igaz még menthető a dolog mert eltörni nem tört el csak erősen szorul. Szétszedem aztán meglátjuk... FB csoport alapján olyan van akinek már eltört és akinek fog ha nem szedik szét mikor szorul. Bowdent már nem kapni, fincsi lesz... szerintem gyártatok.

-
Micsurin
nagyúr
Hát nem tudom... az meg gyakorlatilag csillagászár ha kézzel akarnak valamit megformálni.
Most megnyugodtam haver akinek gen8 TypeR van felvilágosított 3 ajtós EP1-hez keressek TypeR javító elemeket hátra és előre. Meg is nyugodtam mert abból van dögivel. Szóval fizunál elrakok két oldalfalat meg 4 ívet + küszöböt a polcra...

---Gustavssonra rákerestem a Jazz miatt amúgy, közel se dicsérik az utóbbi időben annyian az értékelésekben.

-
tboy93
nagyúr
-
Micsurin
nagyúr
-
Micsurin
nagyúr
Jól látom, hogy EP1 3ajtóshoz konkrétan nem létezik sem hátsóív, sem oldalfal?

Igen tudom előre parázok de látva a Jazzt 4 év alatt, hogy lezabálta a rozsda inkább szereznék ezt azt előre és eltenném...
Ha van valami ezeket mégis, hogy lakatolják? Facebook csoport konkrétan üres az egész semmi infó semmiről. -
dgyuri0123
nagyúr
Ismerem az érzést... nagyon tré tud lenni, mikor egy "kihalás szélén álló" vas generál egy többszázezres hibát, aztán lehet fejet vakarni.

Még csak 2 éves a Jazz ehevem, de már most (néha) azon agyalok, mennyi lesz az annyi, he beüt egy akkuhiba és mikor. Magyarán, mikor szabaduljak tőle...
-
Kobe
veterán
Lehet rohogsz, de igen, inkabb eladnam ahogy van, bontasra vagy arkedvezmennyel minthogy szivjak vele. A lampat is max biztonsagtechnikai szempontok miatt cserelem, nem esztetikai.
Az auto nalam kb vegnapjait eli, szeptemberben mar leszerzodes elott voltam az ujra, csak elmentem egy hosszabb nyaralasra es menet kozben lezarult az adott konstrukcio a kereskedesnel.
Ha jon egy hasonlo ev vegi / ev eleji setup, akkor berendelesre kerul az uj -
dgyuri0123
nagyúr
-
Biqci
aktív tag
-
Kobe
veterán
-
Biqci
aktív tag
-
Micsurin
nagyúr
-
Kobe
veterán
-
Pfiucska
senior tag
-
Kobe
veterán
utángyártott lámpabúrákkal kapcsoaltban van valakinek tapasztalata ?
Accord 7gen, faceliftes
valahogy nem akaródzik a gyárit megvenni minimum 120-150K/db áronTYC, Johns márkákat találtam 50-80K körül, kérdés jó alternatíva e
-
tboy93
nagyúr
-
tboy93
nagyúr
-
Qru
MODERÁTOR
-
Biqci
aktív tag
-
csuzda
aktív tag
Sziasztok! Vettem egy ilyen OBD eszközt. Szerintetek mennyire normális, hogy reggelente a vízhőfok 63-69ig megy fel 15km alatt? Az autó egy ufó Civic 8gen, 2.2 dízel. Tavaly raktam bele zsu-ról gyári termosztátot.
Mennyire lenne bölcs döntés kartonlapot berakni a hűtőborda felső felére?
-
Micsurin
nagyúr
-
tboy93
nagyúr
-
Piftuka
veterán
-
Micsurin
nagyúr
-
tboy93
nagyúr
-
Micsurin
nagyúr
-
Qru
MODERÁTOR
-
xenom0rph
őstag
Sziasztok!
Elkezdtem nézegetni az Accordokat, van egy kiszemelt példány '07 Tourer. Bp-en és környékén hova lenne érdemes elvinni átnézetni? (Csepelen van az autó.)
Valamint ha van infótok arról, hogy milyen áron javítanak a karosszériások sárvédőívet (festéssel) arra is kíváncsi lennék.
-
Micsurin
nagyúr
Műszerfal elbírja ha led-et kap?
Hazafele elsötétült egy zötyi után a kilométeróra.
Jazz anno nem hisztizett de visszakeresve neduddki mintha pont tboyt intette volna tőle. -
Piftuka
veterán
Katalizátor, lambda szonda, valamint kipufogó rendszer (dob, cső, tömítések, stb.) kapcsán tudtok mondani, kérlek, megbízható gyártókat, akiknek a kínálatából érdemes választani?
(Ha nem gyári Honda/Denso alkatrészt szeretnék méregdrágán...)
-
Piftuka
veterán
-
Micsurin
nagyúr
Köszi

Lekapom őket szerintem tavasszal, esetleg mennyiért tudom elpasszolni a szett 1,5 éves keveset futott Fortuna szettet?
Jobban utána keresve amúgy is inkább ledobnám ezeket a kínai csodákat...
Goodridge Z401-ről hallott már valaki? Gumis most első hívásra azt akarta a képembe nyomni.
-
tboy93
nagyúr
-
Pfiucska
senior tag
-
Qru
MODERÁTOR
-
Micsurin
nagyúr
köszi meg is van. --
Ha jön egy 35/35 alá akkor a gumi megy. Egyébként is aggasztóan vékony amire minden úthiba emlékeztet. (Valamint májusban műszaki.
)Kinergy 4S2 mehet vagy van valakinek akár árban hasonló akár árban jobb ötlete? Jazzen Nexxen N'Blue 4S van az nagyon bejött de kb egy árban lenne 16-osban a Hankook-al.
-
tboy93
nagyúr
195/45-el szerintem felejtsd el az ultetest. Valtomeretnel 16.5mm-el alacsonyabb az autó ezzel a merettel, erre jönne még rá az ültetés...
Japancars.ru oldalon van robbantott abra gyári cikkszamokkal.
-
Micsurin
nagyúr
-
tboy93
nagyúr
-
Micsurin
nagyúr
Köszi

Rozsdát szerencsére tényleg megúsztuk, aláfeküdtünk tükrökkel fejlámpákkal. Csak kicsit néztünk ki faterral full debilül.
(Egyedül a bal ajtón van az élén egy kb 20Ft-os méretű felületi folt de az látszik, hogy mintha valaminek neki lett volna csapva -> lakk le -> megkezdte. Azt még most tavasszal az oszloppal együtt viszem lakatos fényezős ismihez.)Olajra nem tudok mit mondani de nincsenek illúzióim szinte biztosan fogja csipegetni, de hangra karakterisztikára úgy érzésre nem ette meg még szerencsére a kenyere javát.
Néztünk eddig 4db 1.4-est 2db 1.6-ost, 2db 147-est és 3db 206CC-t. Végül ez a még meg sem hirdetett darab lett a befutó.
Láttam apum arcán ha nem én hozom el akkor Ő fogja a Jazzt cserélni.

--FL tükrük plug n play? Kábelt honnan érdemes az indexeknek elhúzni?
Preferált vezérlés van?tboy A 35/35 akkor pont jó lesz.
Kérdés a peres gumikkal együtt bemerjem-e vállalni. Reggel nézek méretet de igen csak virsli vastagok ellenben nincsenek két évesek se.Már gyűlik a lista... először motortérben vezérlés + szivárgás aztán az oszlopon a lakkot majd felniket gyöngyfeketére színtereztetni, következő jó 4-6 évben szeretném ha kiszolgálni.

Legzavaróbb 50Ft-os hiba az az, hogy eltört a pálca bepattintós tartója mikor visszanyomtam a telepen és hazafele hallottam minden huplin ahogy mozog.
-
Pfiucska
senior tag
-
Qru
MODERÁTOR
-
lazac_
aktív tag
-
tboy93
nagyúr
-
tboy93
nagyúr
-
Micsurin
nagyúr
vagy volt már akkor tippre a kuplunggal együtt vagy majd lesz. De kussol. Januárban jön a szervó és a váltóolaj csere.Nem verseny gép de messze élhetőbb mint a jazz.

Majd hívom a héten Imit szerintem, hogy vezérlés + gyertyák kuka + kéne egy (Victor Reinz?) szelepfedél tömítés mert picit szórja alóla.
Szelepfedél, gyertyák, vezérléssel kb mire számoljak tippre? ~150?
Pedál nyikorgott de itthon kis zsírra rögtön elkussolt.Állítólag 259 van az órában de az az érdekes messze feszesebb az alja, a kormány, harapósabban reagált mint sok fele ennyinek hazudott darab. Ülés ki sincs ülve, nincs szakadva stb stb. Küszöbök pötty mentesek amennyire alá láttunk a hasa a nyúlványok és a futómű is szép tiszta.
Majd lövünk apummal képet a Jazz + Cickányról és mehetnek az összefoglalóba párban.
16-os szett mellett gondolom a 40/40-et felejtsem el mi? Mondjuk a peres gumikkal necces lenne együtt...

Megnéztünk két 147-est de egyiken átláttam a küszönön másikon szószó de rohadt a küszöb ellenben mindkét oldalt kuka volt a komplett kettős keresztlengőkaros csoda... ellenben utóbbin telepen ott volt még meghirdetés előtt a cickány. Mikor meglátta a csávó a tükör pokroc kombót a kezemben faternál a noteszt a diaggal már mondta inkább van egy Honda.

-
tboy93
nagyúr
-
Micsurin
nagyúr
EP2-es lámpákkal nem tudom mit kezdjek amik a csomiban vannak. Jazzbe nem megy bele aprón értéktelen.

-
Micsurin
nagyúr
2002 végi, 259k az órában viszont ténylegesen vezetett szervizkönyv.

1.4-es csak sajnos de az állapota tetszetős, alja gyönyörű a küszöbök pötty mentesek. 16-os Aez alufelnik peres vadiúj 4évszakos szettel, 2din-es carplayes és tolatókamerás fej. Egyedül a balos tükör és az A oszlopon van egy lakkhiba. Majd kap max FL tükröt.

-
sanyi0627
senior tag
Sziasztok
Honda jazz 2005 ge3 (digitklímás) autóba szeretnék másik fejegységet szerelni.
Sony dsx-b700 a típus. Viszont sehol nem találok használható beépítő keretet. Alis mind 9” van tervezve a Sony mérete pedig 7” . Esetleg valahol be lehet szerezni nem horror áron vagy akár összelegózni?
Köszi
Üdv -
Qru
MODERÁTOR
-
Dan-szan
senior tag
-
Biqci
aktív tag
-
saen
veterán
-
Qru
MODERÁTOR
Új hozzászólás Aktív témák
-
72100 - 72001
75511 - 74001 74000 - 73901 73900 - 73801 73800 - 73701 73700 - 73601 73600 - 73501 73500 - 73401 73400 - 73301 73300 - 73201 73200 - 73101 73100 - 73001 73000 - 72901 72900 - 72801 72800 - 72701 72700 - 72601 72600 - 72501 72500 - 72401 72400 - 72301 72300 - 72201 72200 - 72101 72100 - 72001 72000 - 71901 71900 - 71801 71800 - 71701 71700 - 71601 71600 - 71501 71500 - 71401 71400 - 71301 71300 - 71201 71200 - 71101 71100 - 71001 71000 - 70901 70900 - 70801 70800 - 70701 70700 - 70601 70600 - 70501 70500 - 70401 70400 - 70301 70300 - 70201 70200 - 70101 70100 - 70001 70000 - 68001 68000 - 66001 66000 - 64001 64000 - 62001 62000 - 60001 60000 - 58001 58000 - 56001 56000 - 54001 54000 - 52001 52000 - 50001 50000 - 48001 48000 - 46001 46000 - 44001 44000 - 42001 42000 - 40001 40000 - 38001 38000 - 36001 36000 - 34001 34000 - 32001 32000 - 30001 30000 - 28001 28000 - 26001 26000 - 24001 24000 - 22001 22000 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
A nem szakmai témák megvitatására: Honda OFF topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Samsung Galaxy A37 – régi ismerős új formában
- Nyolcmagos CPU-val és 32 GB RAM-mal is munkára fogható az MSI egykártyás gépe
- Battlefield 6
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Video digitalizálás
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- További aktív témák...
- 27% - iiyama G-MASTER G2470HSU-B6 IPS Monitor! 1920x1080 / 180Hz / 1ms / FreeSync
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic8 Lite / Honor Magic8 Pro
- Több db 512GB M.2 NVMe PCIe Gen3 x4 SSD
- Eladó Realme 11 5G 8/256GB / 12 hónap jótállás
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 9 i7-1185G7 32 GB RAM Iris Xe 4k kijelző garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

50-60 ezrem mondjuk akkor sincs rá, csak legalább tudnám pontosan mi a baja

1.6 passz.