Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
LLKobe
veterán
válasz eventus #45845 üzenetére
Üdv!
Ezek Pure Wings 2 tipusok. Én az 1000rpm-et és a ~19dba zajszintet nem mondanám hangosnak. Ráadásul nálam idle-be 5v-on mennek, uh a vinyók zúgása hangosabb mint a ventik. Én teljesen elégedett vagyok velük, simán megérték a darabonkénti 2500ft-os árat.
Through the darkness of future past, the magician longs to see one chance out between two worlds... Fire walk with me!
-
MrPetya19
addikt
-
-
Grózi
veterán
válasz eventus #50036 üzenetére
Jól néz ki,de addig nem várok míg értelmes árban lesz itthon.Proci 4790K lesz,memória adott Kingston Beast Series 16gb 2400mhz-most ehhez nézegetek fekete lapokat...
Szakmai kérdéseket fórumon tedd fel légyszíves,ne privátban!!!!Így másnak is hasznos lehet. 475+3 pozitív 0 negatív
-
RazoR
veterán
-
imibogyo
veterán
válasz eventus #50122 üzenetére
Mik az igényeid, hogy nem találtál jót? Vagy nem akartál rá sokat költeni?
Azért mondjuk egy DELL U3014-el el lehet vegetálni.
Egy 7 éves LG-nél pedig szerintem nehéz nem jobbat találni. -
Zsohi
őstag
válasz eventus #50537 üzenetére
Az szép... Nálam a Bitfenix Spectre még szélzajt se produkál 1000-es fordulaton, pedig szinte már-már filléres venti a Corsair-hez képest.
https://ca.pcpartpicker.com/user/Zsohi/builds/
-
Grózi
veterán
válasz eventus #51088 üzenetére
Ja,azt nem is néztem-tényleg durva.Én csak valami pocokfélét találtam télen egy műhelyben lévő gépben-hát nem tudom melyikünk lepődött meg jobban...csórikám a táp és ide kábeleket szétrágta és abból csinált magának fészket.Valahol még talán megvan a kép is,ha megtalálom feltöltöm.
Szakmai kérdéseket fórumon tedd fel légyszíves,ne privátban!!!!Így másnak is hasznos lehet. 475+3 pozitív 0 negatív
-
Grózi
veterán
válasz eventus #51102 üzenetére
Elsőre nem túl humánus gondolataim támadtak,de végül nem bántottam-elengedtem az udvaron.
zolee5016
Várjuk a folytatásról a képeket!!!
laacika
Keresd Atke-t harisnya ügyben!Szakmai kérdéseket fórumon tedd fel légyszíves,ne privátban!!!!Így másnak is hasznos lehet. 475+3 pozitív 0 negatív
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest