Hirdetés
- LordAthis: Mission: Imposible? - Együtt 1333 és 1600 MHz, ECC/Non-ECC
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
fogtunder
nagyúr
válasz
SchumiBácsi
üzenetére
a H440-ben nincs 5,25 hely.
-
imibogyo
veterán
válasz
SchumiBácsi
üzenetére
Már kaptál helyes választ... De azért válaszolok... Dual-mono felépítésű lesz majd az új rendszer, ha egyszer végre elkészülök az új műhellyel (és persze a műhelyre gyűjtéssel, mert még hiányzik az építkezés kezdéséhez egy kisebb vagyon, ugyanis csak akkor kezdem majd el, ha 100%-ra be is tudom fejezni).

-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
SchumiBácsi
üzenetére
Mert azok MONO végfokok.
-
SoulReaver
veterán
válasz
SchumiBácsi
üzenetére
Haverom ezzel a ringel csinált anno 40cm méllyel egy kis duci hangfalat, az is sal terv alapján. Tényleg hangos volt amúgy

Ha haza érek belinkelem a monacor pontos típusát, az nagyon szépen szól, kifejezetten házimozihot való.
-
SoulReaver
veterán
válasz
SchumiBácsi
üzenetére
Furcsa így kárpit nélkül és magas sugárzó helyett piezzoval látni a hangfalakat..

Nem visít nagyon?
Nekem a terv szerinti dtf helyett ez a monacor sokkal jobban bejött, viszont drága.
Egyébként nagyon jó kis kuckó
Félúton van egy gyerek szoba és egy felnőtt játszótér között ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
core i7
addikt
válasz
SchumiBácsi
üzenetére
Nekem azok a magasfeszültségű tornyok tetszenek a szobában

-
Petyyyyy
addikt
válasz
SchumiBácsi
üzenetére
-
shteer
titán
válasz
SchumiBácsi
üzenetére
Jó régi kép
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Kókuszdió
nagyúr
válasz
SchumiBácsi
üzenetére
Nagyon barátságos ,főleg a prüss kutyuli ,na meg a naptár ,király!

-
válasz
SchumiBácsi
üzenetére
Fleshlight
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
tick
aktív tag
válasz
SchumiBácsi
üzenetére
Méretes hangfalak, nem szeretnék a szomszédod lenni

-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
SchumiBácsi
üzenetére
Mik azok a villanyoszlopok?
-
SoulReaver
veterán
válasz
SchumiBácsi
üzenetére
XDD most el is képzeltem

(#60257) thomeef
Most olcsóbb lett, vagy csak Merlinnél? Szerintem megéri!
-
törölt tag
válasz
SchumiBácsi
üzenetére
Unatkoztam.

-
Laraxior
titán
válasz
SchumiBácsi
üzenetére
Meg a villanyoraban is a duplacsapagyas a forgó rész

-
Alpi.
addikt
válasz
SchumiBácsi
üzenetére
Igen, gyakorlatilag 2 db. Gtx 275 egy kozos hutore raforditva.
-
SoulReaver
veterán
válasz
SchumiBácsi
üzenetére
Igen abból van.
A mélyek meg a mély-közép még az eredeti sal-os, de a magasakat már kicseréltem monacor DT-107 -re.
A centert és a mélyet haverom építette. Még bírják.
13 évesek..

Sokáig nekem is csak ez a kettő volt, de bővültek.
Felújítottam hátsó hangfalaknak egy pár orion hs 280-at.
Köszi

-
spanglee001
addikt
válasz
SchumiBácsi
üzenetére
én úgy tudom nem lehet hallani a mélyhangfrekvenciának az irányait, lehet csak beképzeltem hogy ez így van, de fél évig elől volt a mély, most a hátam mögött van és nincs különbség

-
SoulReaver
veterán
válasz
SchumiBácsi
üzenetére
Szóval szerinted az 5.1 meg a több hangszórós rendszerek nem érnek semmit. Ok.
-
jones965
Modder
válasz
SchumiBácsi
üzenetére
Amennyiben vga-kon kívül mást is akarsz a pci-e slotokba tenni, akkor neked a hagyományos módon kell beépíteni.
-
CAB85
tag
válasz
SchumiBácsi
üzenetére
Van még hely kártyáknak
-
jones965
Modder
válasz
SchumiBácsi
üzenetére
570*570*270mm, felszerelt plexilappal együtt.
-
Joshi
titán
válasz
SchumiBácsi
üzenetére
A Delock egy kommersz márka, de legalább abból a jobb fajta. Nyugodtan vedd meg nem lesz vele semmi gond, az meg hogy 1m helyett 2m csak előny lehet, ki tudja hogy hol kell majd használni.
Még annyit a meghosszabbításokról általánosan, hogy egy kötésnek stabilnak kell lennie. Ha nem érintkezik megfelelően, akkor jön a kontakthiba, amiből komoly problémák is lehetnek. USB-nél a csatlakozóknál célszerű benyomni a perforált lemezeket hogy jobban érintkezzenek. De pl érdemes néhány havonta ki és bedugni a csatlakozókat az esetleges korrózió miatt. Nagyjából ennyi.
-
Joshi
titán
válasz
SchumiBácsi
üzenetére
Nem mondod hogy neked egy ~2000 Ft-os 2m-es kábel drága.
Egyértelműen USB3.0 legyen ez nem is kérdés ha egyszer tudja a géped, a zárt csatlakozó kérdést pedig nem kell túlgondolni.
Évek óta a képen látható usb hosszabbítókat használom, de még soha nem volt vele gondom. Egy Logitech G25 kormányt csatlakoztatok a PC-hez vele, plusz egy váltót és pedált külön-külön. De ha parázól a nyitott kapcsolóktól, akkor húzz rá zsugorcsövet és melegítsd rá, ráadásul ennek meg van az az előnye is, hogy nem tud szétcsúszni. -
válasz
SchumiBácsi
üzenetére
-
SchumiBácsi
őstag
válasz
SchumiBácsi
üzenetére
Na időközben előkerült az i5ös rendszer belseje.
A kép közvetlen az üzembeállítás előtti rekonstrukciót mutatja, miután magamhoz tértem a szemrevételezés utáni sokkból. A boltban készre szerelték a rendszert és letesztelték minden szempontból, ez eddig jó. A gond ott kezdődött hogy a ház nem igazán tudta elrejteni azt a kábeltömeget ami ebből a tápból kijött, így a hátsó oldallap a beszámoló szerint 3ember kétkezi munkájával került fel. Valószínűleg ezzel ki is tört a VGA-t rögzítő pecek (ez az az alaplapi feature ami megakadályozza hogy a vga a foglalatban kifele mozduljon). Ezért meg kellett oldani a vga alátámasztása mellett a kiesés megakadályozását ami végül is sikerült
GTX770-hez át lett dolgozva a rendszer, de az elv ott is ugyanaz: ne essen ki ne hajoljon el 
A hűtő itt még nem, de később egy speckó cérna általi felfüggesztést is kapott hogy ne terhelje a foglalatot és az alaplapot. A cérna olyan erős hogy simán csontig vág, tehát ez nem para és az oldallap is könnyedén fel jön tőle, ha nem csináltak volna a boltban bele vetemedést. Igazából más lehetőség nem is volt, az is herkulesi munka volt mert a hűtő 5mm-el alapból kilóg, de sztem amikor fent volt a hátlap és a kábeltömeg nyomása a belógása 10mm is lehetett. Most úgy van fent hogy a CPU hűtő felett ki van vágva, szerencsére rácsszerkezet volt felette így sikerült szépen megoldani a vágást. Hátlap nincs és nem is lesz fent mert 2kézzel lehetetlen, meg egyébként így extra levegőt kap az íly módon a HDD Boxnál keletkezett "résen"
#57398 Laraxior: Jaja imádtam azokat a házakat. Az AeroEngine 2 most is megvan a teljes régi rendszerrel. Ha pont nem lesz az ízlésemnek megfelelő ház, a következő gép abba épülhet ki. A HDD box elforgatásával jelentős hely nyerhető ki és úgy beférhet sztem bármilyen vga 30cm-ig de ez még a jövő.
#57399 blu79: Köszi!
#57401 Tibiajax: Miért volt ratyi az X800XL? PH!-n jókat írtak róla, GameStar-ban is hasonlóan remekelt. Szérián belül javított GPU volt benne, 16 pipa, 256 DDR3 Samsung chipekkel, nem kellett extra táp neki és pipec volt a hűtése is.
-
Tibiajax
nagyúr
válasz
SchumiBácsi
üzenetére
pedig az az X800XL mekkora egy ratyi, herélt kártya volt..
-
blu79
addikt
válasz
SchumiBácsi
üzenetére
- szép ez az időutazás

-
Laraxior
titán
válasz
SchumiBácsi
üzenetére
Aerocool Aeroengine házikó
Nekem is volt ilyenem
Akkorban nagyon menő volt, és a szellőzése is jó volt. Ma már egy tisztességes VGA sem férne bele 
Új hozzászólás Aktív témák
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3942, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 13 Pro 128 GB Graphite 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Ventilátorok 120/140mm és tápkábel modding kitűnő árakon!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Egyértelműen USB3.0 legyen ez nem is kérdés ha egyszer tudja a géped, a zárt csatlakozó kérdést pedig nem kell túlgondolni.
Évek óta a képen látható usb hosszabbítókat használom, de még soha nem volt vele gondom. Egy Logitech G25 kormányt csatlakoztatok a PC-hez vele, plusz egy váltót és pedált külön-külön. De ha parázól a nyitott kapcsolóktól, akkor húzz rá zsugorcsövet és melegítsd rá, ráadásul ennek meg van az az előnye is, hogy nem tud szétcsúszni.