- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Dany007: Kiakasztó frissítések
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Fűtés és hűtés klímával, napelem segítségével
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tirexi
addikt
válasz
m0h0senator #49701 üzenetére
Az igen nekem kell egy ilyen ház.
-
Tirexi
addikt
válasz
daveoff #49230 üzenetére
Na így már mindjárt jobban állnak, köszi a tippet.
Igen még a 34 fokos melegben is simán ment mind2 VGA anélkül, hogy deboost-ot volna.
A felső elérte azért a 80 fokot de tartotta is Crysis 3 alatt.
Viszont ha Vsync van kapcsolva vagy FPS limit 60-ra akkor megállnak 70 fok körül.Bocs telefonnal nem tudok jobb képeket csinálni.
-
Tirexi
addikt
Megérkeztek az új ventik végre:
Minőség romlás nélküli kép: [link]
Még mielőtt valaki kérdezné: A legközelebbi gép fejlesztés X99-nél lesz és a GTX 880-nál.
-
Tirexi
addikt
válasz
spanglee001 #48541 üzenetére
Olyan egerem van nekem is.
Jó lett grat.
-
Tirexi
addikt
válasz
hszilard666 #45789 üzenetére
Akkor azért volt olyan ismerős.
(#45792) afrojack1:
Nakos-t mindenki ismeri. -
Tirexi
addikt
válasz
hszilard666 #45787 üzenetére
Grat szép kis ház.
-
Tirexi
addikt
válasz
viperabácsi #44669 üzenetére
Az de szép.
Lesz mire gyűjtenem jövőre. -
Tirexi
addikt
Olyan halk a gép mintha nem is menne.
Imádom ezt a kis mini mobil klíma házat. -
Tirexi
addikt
válasz
LLKobe #44596 üzenetére
Kifelé fújatva is a cső ugyan úgy közel lett volna a VGA-hoz szal nincsen miről beszélni. Az egy elrontott konstrukció akár honnan is nézem. Egy igazi "khmm" gépházban 800D, 900D van hely a radiátornak a gépház tetejében. Itt nincsen.
Más is szív vele nem csak én. Alig találni olyan képet ahol normálisan lenne megoldva a kifelé fújatás a H100i-vel... (amint látod más is a gépház belsejébe rakta radit nem kívül)
Valamelyik alaplap engedi valamelyik nem. A linkelt képen a VGA egyel lejjebbi slot-ba van. Nekem egyel feljebb volt majdnem elérte a csövet.20 fokot nyertem az új gépházzal. Szerinted meg lett volna a Cosmos 2-ben is a 20 fok csak azért mert átfújatom kifelé a radin a levegőt? Segítek, soha. (a 80 fokos VGA hő még szépen tett is volna rá nem hogy kevesebb lenne)
A csatornámra feltöltött videókban elhangzó kommentár szigorúan magánvélemény. Ez annó ki volt írva a weboldalamra. Ha számomra kaki akkor az.
-
Tirexi
addikt
-
Tirexi
addikt
-
-
Tirexi
addikt
válasz
daveoff #44552 üzenetére
CPU hőfok nem változott semmit konvertálás alatt, ugye itt ugyan úgy friss levegő megy rá mint a Cosmos 2-ben szal az maradt annyi.
Játék közben leszek majd kíváncsi a dolgokra.
Egyelőre még videót konvertálok.(#44553) Ramses07:
Köszi.
Nem volt egyszerű mindent belerakni. -
Tirexi
addikt
Elkészült a gépház emberek. XD
Videó csak később lesz mert jelenleg áramszünet van. -
Tirexi
addikt
válasz
bombibmw #44531 üzenetére
A Cosmos 2 az elvileg inkább vízre van kitalálva. Csak egy a baja. Méghozzá az hogyha nagy vastag radit szerelsz a tetejébe akkor a radi aljára nem tudsz ventilátort szerelni. (nincs hely) Tehát nem tudod kifelé fujatni a levegőt. A vastag radi a tetejébe tehát a burkolaton kívül szintén nem fér el így nem jó szintén az alsó venti elrendezés. Azt meg lehet csinálni hogy a venti kerül a burkolaton kívülre a radi pedig alulra és szívásra állítod , de sztem az nem lesz valami effektív.
Így marad az én megoldásom hogy befelé tolja a friss levegőt a radira.
Na már most ha ez így van akkor bent non ref kártyákkal igen hamar egy kazán alakul ki mivel a meleg nem tud hol távozni.
Bonyolult az egész de majd a videóban elmutagatok részletesen mindent úgy könnyebb lesz megérteni miről beszélek. -
Tirexi
addikt
válasz
zolee5016 #44527 üzenetére
Eladó lesz majd persze.
Nos a házzal magával nincsen igazából gond csak mert nagy batár és tényleg jól is néz ki.
A baj ott kezdődött, hogy az én beszerelésemnek és hűtési technikámnak nem felel meg.
Ref VGA-kal tökéletes volt de a custom hűtésesek befűtötték az egészet na meg a H100i csöve is elég közel volt a VGA-hoz.A videóban mindent részletesen elmondok majd.
-
Tirexi
addikt
válasz
LLKobe #44499 üzenetére
Azért cserélem le mert az igényeimet nem elégíti ki. Ez a gépház nem erre a fajta léghűtésre van kitalálva. Ez egy vizes ház. Szép meg nagy az oké.
Vettem két 780 DC2-t és azok ugyebár bent keringetik a levegőt a gépházban. Na már most Crysis 3 alatt 82 fok volt a CPU-m úgy hogy kb 54%-on ment. Ez nem állapot.
Ez a ref 780-akkal kb 45 fok volt. (mivel azok kifelé fújták a levegőt)
Megjegyzem halkan videó konvertálás közben amikor 100%-on megy a CPU akkor éppen hogy átlépi a 70 fokot tehát logikus, hogy a VGA okozta hőtől melegedett be a gépház. (konvertálás közben ugye a VGA-k nem mennek)
Ebbe a házba egyszerűen nem lehet normálisan építkezni egy befelé fújó H100i-vel meg két egyedi hűtésű VGA-val.Olyan házat veszek ami ennek a negyedébe kerül, de még is sokkal hatékonyabb lesz a hűtése.
Holnap minden kiderül mi lesz. Unboxing videó is jön majd.
-
Tirexi
addikt
válasz
Motion_Blur #44415 üzenetére
Szép letisztult formavilág.
Grat! -
Tirexi
addikt
válasz
Tothgera30 #44380 üzenetére
Csinálhatnál róla egy közelibb képet.
Akár csinálhatnál neki külön profilt ja.
-
Tirexi
addikt
válasz
Tothgera30 #44373 üzenetére
A legjobb az a birka vagy kutya plüss ott jobb oldalon.
-
Tirexi
addikt
válasz
kristof123 #43960 üzenetére
1db 780 csak bizonyos játékoknál nem elég. Mondjuk úgy a játékok 10%-nál nem elég. Persze gondolok itt a maximális beállítások melletti élsimítás meglétére, nem meg a Vsync.
És hát a jövőre is kell gondolni. -
Tirexi
addikt
-
Tirexi
addikt
-
Tirexi
addikt
válasz
BlackSoft #43619 üzenetére
Csak annyi van benne amit látsz, de amúgy hamarosan ki lesznek cserélve piros kapcsolható ventikre.
(#43621) bombibmw:
Egyelőre.(#43623) xtevo:
Jók a Noctua ventik csak valóban a színük undorító. De hamarosan mind ki lesz cserélve.(#43624) bombibmw:
Na igen ki is kapcsolnál azt a zöldet ha lehetne.
Új hozzászólás Aktív témák
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
- Battlefield 6
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple MacBook
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Milyen TV-t vegyek?
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Autós topik
- alza vélemények - tapasztalatok
- Szétveri a kritikus gondolkodás képességét a ChatGPT
- Óvodások homokozója
- További aktív témák...
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- ASUS 18W USB ADAPTER
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max