Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
djdaniel
senior tag
-
emiki6
veterán
válasz Anfänger #44096 üzenetére
Le vagy maradva látom. Mondjárt látni fogod vagy már láttad a képeket.
Szerk: 5 órát töltöttem átrakással.
[ Szerkesztve ]
"De hát ez a demokrácia, ugye, hogy sok különböző érdekcsoport, hosszas egyeztetés után megállapodik abban, hogy érdemi változás azért mégsem lesz."
-
-
Gh00st
tag
válasz Anfänger #46922 üzenetére
Köszönöm az elismerő szavakat
(eloszlatom a kék fény okozta tévhitet: csak a fényképezés idejére voltak ezidáig bekapcsolva, én sem használom csak az asztalba épített és a +2 már adott volt az előzőből, gondoltam akkor már maradjon)
<<< Richard B. Riddick >>> ...és Johns, Neked megvan a gerinced!!!
-
kisza25
félisten
-
Bjørgersson
félisten
válasz Anfänger #54436 üzenetére
Vegulis.
BlackSoft gondoltam ra, de azert csak kellene a tobbieknek is eselyt adni.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Samsung Galaxy S9, Fractal Design Define C, Kefine Delci HiFi IEM, Donner Dobuds ANC TWS eladóak: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
CAB85
tag
válasz Anfänger #56287 üzenetére
Pü. ment remélem segít.
@eventus (#56289) előző H80i -hez képest nagyobb lett a CPU blokk is, közelről hallani ahogy dolgozik, de távolabbról már semmit. Miután feldobtam a ház oldalát... mér semmi, csak a ventik keltette alapzaj
ASUS ROG STRIX Z370-H Intel I9-9900k Corsair H110i GTX 2x8 GB Patriot RGB DDR4 2666MHz ASUS STRIX GTX 1080 Ti NZXT H440 black/orange 250GB Samsung NVME M.2 SSD 1TB WD Blue Akracing Nitro
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest