- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Okos Otthon kezdőknek
- sziku69: Szólánc.
- old rocker: Mindennapi reklámjainkat ne add meg nekünk ma...se holnap.
- moonlight115: Privát, oh!
- bambano: Bambanő háza tája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Dany007: Kiakasztó frissítések
Új hozzászólás Aktív témák
-
BL@CK
tag
Sziasztok!
Vissza került hozzám az Ncase M1 modom, gyorsan be is költöztem, íme néhány kép róla! Aki kíváncsi a Budapesti PlayIt-en személyesen is megtekintheti majd!
-
BL@CK
tag
Sziasztok!
Beraktam a 1080-at a gépembe és megcsináltam ehhez is az egyedi kábelt. -
BL@CK
tag
Szia. Leméred az egyes tápkábeleid hosszát és beszorzod annyival ahány szál van benne, pl egy atx csatinál 24-el. 2m-ert vegyél pluszban hozzá és az tuti elég lesz, ha elrontanád a méretet vágásnál. A maradékból pedig a bekapcs gombot és ventiket be tudod húzni. MDPC-X harisnyát vegyél ez a legjobb, én kb 10 fajtát próbáltam, messze jobb mindentől. Ezt a gyártótól is meg tudod rendelni németországból, egy tápra valónak a szállítási díja 9 euro körül mozog (én 2 hete rendeltem).
-
BL@CK
tag
Sziasztok!
Elkészültem itx gépemmel, íme néhány fotó, egy vga csere jön hamarosan. Cikk utána várható róla. -
BL@CK
tag
Sziasztok!
Hamarosan én is elkészülök végre a saját kis gépemmel, minimális átalakítások vannak a Compact Splash-en és egyedi porfestést kapot, ugyan olyan szürkét, mint az mdpc-x harisnya. A billentyűzet cnc mart háza is hasonló színt kapott. Jövő héten talán össze tudom szerelni, akkor lesz majd egy cikk is. Íme néhány kép: -
BL@CK
tag
válasz
TESCO-Zsömle #58672 üzenetére
Igen csináltam már én is és jópárat meg alakítottam át értem a témát. Most ezt a házat itthon ugyailyen porfestéssel lézerrel vágva kb 50ből lehet megcsinálni, ha tényleg komoly minőségű festést akarsz rá stb, ez mind szép is jó, de ettől még nem ez a compact splash ház lesz, csak egy ház ami ugyan így néz ki és itt van a kutya elásva én azért hajtottam hogy ilyen házam legyen, hivatalos dokumentált, mint egy gyűjtő úgymond.
-
BL@CK
tag
válasz
hszilard666 #58670 üzenetére
Igen, de víz nem lesz benne, mert nem merem 1-1 hétre itthon hagyni bekapcsolva felügyelet nélkül azért, hogy távoli asztallal tudjam használni.
-
BL@CK
tag
válasz
TESCO-Zsömle #58666 üzenetére
Kb 5kg a ház súlya. 2013-ban csinálták ezeket, nagyon nehéz ilyet találni, én annó pont lemaradtam a vásárlásról és azóta vadászok. Az ára annyi amennyi, itt a limitáltságot is meg kell fizetni. Ezzel a darabbal már teljes a készletem a limitált házak köréből, amit szerettem volna. Van itt Thermaltake Level 10 Limited Edition, In Win D-Frame, Zalman Z-machine Fatal1ty, Ncase M1 és mostmár ez a Compact Splash is. Nálam a gyűjtés miatt van nagy jelentősége. Az üveglap nekem is tervben van rá amikor megtalálom hol tudnak egy ilyen oldallapot csinálni edzett üvegből. Be lesz hegesztve a tetején a fillprot a hátán a tag lesz megcsinálva és le lesz festve az egész ház, meg persze a szokásos mdpc harisnya mindenen és méretre vágott kábelek. Ezután a ház után következik az egyedi építésű házam kivitelezése ami olyan anyagból lesz ami még sehol nem volt. Elég bonyolult és különleges forma lesz a rajzolás és a matek már jó pár hete megy non-stop szabadidőmben.
-
BL@CK
tag
Sziasztok!
A mai nap tulajdonosa lettem egy nagyon ritka háznak egy Compact Splash-nek. Mindössze 105db készült belőle. Íme néhány fotó, hamarosan lesz cikk és egy kis átalakítás is lesz, ami ezúttal is szolid lesz, hiszen a CaseLabs S3 házamat fogom erre cserélni. -
BL@CK
tag
Sziasztok. Én is befejeztem az utolsó simításokat a gépen, PalyIt-en meg lehet majd tekinteni akit érdekel. Cikk is hamarosan megjelenik róla Logouton.
-
BL@CK
tag
válasz
hszilard666 #57810 üzenetére
Több blokkhoz egy Swiftech apoggee drive-t vegyél és akkor lesz normális pumpa a rendszerben, ami kis helyen is elfér.
-
BL@CK
tag
válasz
hszilard666 #57807 üzenetére
Ja értem, ebbe egy single radi menne be max, de az komoly hűtésre nemjó, max a kinézet miatt
A házadnak amúgy az alaplap mögött lévő oldalára szerintem felrére egy 4x120-as radi a négyzet alapú pont lefedné. Ha üveglapos a másik oldala is akkor ahelyett lehetne aluból csinálni egy tartót csinálni neki, vagy adok még egy ötletet az a tetejére van ilyen szép a stílushoz illő alu radikeret, azt is nézd meg!
Grózi: Köszi!
-
BL@CK
tag
válasz
hszilard666 #57805 üzenetére
Majd akkor lesz a tuti, ha le lesz festve, akkor egybe fog esni a gyárival, de erre csak nyáron kerül majd sor! A vizet a házon belülre rakd, úgy sokkal szebben néz ki
-
BL@CK
tag
-
BL@CK
tag
Sziasztok!
Majdnem teljesen elkészültem a CaseLabas S3 ház matx-re való átalakításával, íme néhány kép róla, bővebb cikk erről is érkezik majd hamarosan.
[ Módosította: radi8tor ]
-
BL@CK
tag
válasz
hszilard666 #57763 üzenetére
Köszi neked és mindenki másnak is! A caselabs házhoz is most lett kész a vadi új hátlap, még meg kell hajlítani az oldalait és az is készen lesz, de az addig várat magára amíg nem találok valakit, akinek van hajlító gépe, hogy szépen behajlítsa, mert az itthoni satuba fogós módszerrel nem fog gyárinak hatni.
-
BL@CK
tag
-
BL@CK
tag
válasz
hszilard666 #55684 üzenetére
Igen, az eatx átalakítás lesz a lényeg, nem láttam még ilyet aki caselabs s3-ba csinált volna, voltak bitfenix prodigy-k, azon is gondolkoztam, de az gagyi nekem(van egy a családban),ez kb ugyanakkora kuckó. Hűtése még jobb is lesz, direktebben fognak a ventik az alkatrészekre fúni. Ahoz képest, hogy mekkora változás lesz, nem kell sokat alakítani a házon!
-
BL@CK
tag
válasz
hszilard666 #55676 üzenetére
Sötét szürke lesz az alapja és azon egy ilyen nonfiguratív motívum lesz más színnel vagy valami airbrush lesz rajta, ezt még nem döntöttem el, de még van időm, ez a saját gépem lesz, nem kell sietni vele. Asrock gép a fontosabb most, arra koncentrálok főként, sajátomat csak ha van időm akkor csinálgatom!
-
BL@CK
tag
válasz
hszilard666 #55667 üzenetére
A színük változni fog majd természetesen! Autófestékkel lesznek ezek is festve és visszapolírozva fényes felületűre mint a fehér ncase-nél!
-
BL@CK
tag
-
BL@CK
tag
Sziasztok!
Megérkezett 2 házikó is a kövi 2 projekthez, egyik az Asrcok-nak lesz, a kis házikóba pedig egy saját gép fog kerülni. Mindkettőben komolyabb átalakítások lesznek, build logokat csinálok majd róluk, magyarul és angolul is!
Ez lesz az Asrock gép:
Ez pedig a saját gépem lesz:
-
BL@CK
tag
válasz
MiklosSaS #55652 üzenetére
Igen, működik is. A hőfokok korrektek a 4790k alapon van de deliddelt, terhelten 55-60 fok körül változnak a magok, vga egy giga gtx970 itx ez pedig 70 körül mozog.
Erdei88:
Saját képem sajnos nincs, nagyon gyorsan kellett összeraknom, egy délután alatt konkrétan ( ilyen gépeket elég körülményes összeszerelni), de másik képet tudok mutatni, ahol a fedlap nincs a házon, de a radi elrendezés látszik. Igaz ez egy full gyári állapotában hagyott ház gyári oldallapokkal belsővel, nem úgy mint az enyém, de a lényeg látszik hogyan helyezkedik el a radi és sfx tápegység. Egyébként enyémben a táp a másik oldalról szívja a levegőt és felfelé nyomja ki, nem úgy mint itt. -
BL@CK
tag
-
BL@CK
tag
válasz
hszilard666 #55637 üzenetére
Megpróbálom a tőlem telhető legtöbbet beleadni. Teljes egésszében át lesz alakíva, mert ugye alapból itx ház és eatx lap lesz benne
Festve lesz azis ugyan így, airbrush is lesz rajta
-
BL@CK
tag
válasz
hszilard666 #55635 üzenetére
Sajnos az itx x99 megbukott, az alaplap 4x elromlott 2 napon belül egyszer füstölt is szó szerint, így letettem róla. Most a Gigy x99 SOC Force van helyette, ez fog bekerülni egy kicsit nagyobb átalakított itx házikóba, ami már nálam van. A modról lesz log, hogyan alakítom majd át. Erről egyenlőre csak annyit árulok el, hogy az itx ház gyártója a CASELABS.
-
BL@CK
tag
válasz
Ed3r_X_ #55631 üzenetére
Köszi mindenkinek!
A levegőt befelé tolja, hogy az alaplap vrm-je körül is legyen légmozgás. 5V-on mennek csak, hangtalan. Nem reked meg benn a levegő, mert nyitott az egész ház mindenhol, lényegébe akármerre fújhatnak a ventik, jól szellőzik. Egy hátránya ennek hogy porosodni fog, de itt sűrűn van takarítva mindig a gép, úgyhogy ez nem probléma.
-
BL@CK
tag
Sziasztok.
Beépítettem a gépet az Ncase M1 modba. Íme néhány kép róla, a többi a logoutos cikkben találjátok.
-
BL@CK
tag
válasz
KAMELOT #55580 üzenetére
Jelentkezem majd, mihelyst kész vagyok! Sajnos meg kell válnom ettől a kis háztól és egy barátomé lesz, az ő cuccai kerülnek majd bele, van most pár project készülőben a háttérben, arról is lesznek majd logok, annyit előre elárulhatok, hogy 2 géphez a ház IN Win-től érkezik a sajátom pedig a CaseLabs-tól
-
BL@CK
tag
válasz
KAMELOT #55578 üzenetére
Ebbe minden tökéletesen belefér. Belemegy itx lap dualradis víz, ha akarom akkor 2 dualradi is befér. Vga beleférnek vígan a legnagyobbak is. Egyedül táppal kell kompromisszumot kötni, ami azt jelenti, hogy sfx méretűt kell amiből a silverstone-nak vannak nagyon jó tápjai. Aki nemakar sfx tápot az rakhat bele hagyományosat is, de akkor az oldalsó 2 ventihelyből egyet elfoglal és a hosszát is pontosan meg kell választani, ha teljes méretű nagy vga kerül a gépbe. Úgy néz ki, hogy jövőhéten rakok bele hardvert, majd jelentkezem a képekkel.
-
BL@CK
tag
válasz
Bjørgersson #55572 üzenetére
Akkor még a fotózás helye (konyha) is pont jó
-
BL@CK
tag
Sziasztok!
Elkészültem az Ncase M1 házikóval teljesen, gép is hamarosan kerül bele. További képeket a logoutos cikkemben találtok.
-
BL@CK
tag
Az alapját, hosszú időre tervezem, azért vettem meg a legjobbat, később ha lejjebb megy a 16gb-os modulok ára veszek abból 2-t bele. Kis méretben ez a lehető legjobb most, alaplapot nagyon nehéz volt beszerezni, sokat vártam rá, a többi cucc már majd 2 hónapja megvan. Jövőhéten a házba is beköltözök, ha úgy lesz időm, aztán a hűtést kell még összerakni rá, addig marad a gyári amit az alaplaphoz adnak. Hangos nagyon, de ideiglenesen megteszi.
-
BL@CK
tag
Sziasztok.
Kezd nekem is végre összeállni a rendszer, megjött az x99 itx lap, beraktam az 5960x-et és a 2x8gb ddr4-et, A ház is lassan elkészül. Íme pár fotó: -
BL@CK
tag
válasz
radi8tor #54226 üzenetére
Overkill, nem kicsit, tudom énis
de szeretem a proci, lap, ram kombóból a legjobbat használni. Nem kicsi lemondásokkal jár, hogy ezeket megtudjam venni, de végre elkészül álmaim gépe és ebbe egyszerűen muszáj jó hardvert tennem, még ha ezáltal megvonok magamtól minden pluszt is egy darabig.(a plusz alatt értem akár egy üveg normális kólát, vagy egy csokit)
-
BL@CK
tag
válasz
DR|FTK|NG #54222 üzenetére
Igen, az a lap lesz, mihelyst kapható
radi8tor1:
Igen a fehér lapp sokkal jobb lenne, de a legjobb hardvert akarom bele, ami csak lehetséges, régóta erre gyűjtök, maga a gép már 1 éve épül, így szeretném az aktuális legjobbat bele, ami az x99 itx lap lesz 5960x 32gb ddr4 társaságában és vizezve. Vga jelenleg csak egy Gtx 750 lesz, amire nekem kell, hogy képet adjon meg a filmet meglehessen nézni tökéletes.
-
BL@CK
tag
Sziasztok!
Haladtam énis a géppel, festés majdnem kész, új lábak nameplate is elkészült. Ha lehetőségem lesz rá a Veletech-re is kiviszem a gépet! -
BL@CK
tag
Megérkeztek az oldallapok a kis házamhoz és elkészültek a kábelek. Íme:
-
BL@CK
tag
válasz
m0h0senator #53116 üzenetére
Igen, szét kell szedni hozzá, de tényleg ez a legjobb. Szétszedéshez ugyanúgy a Lutro szétszedőjét ajánlom, vagy MDPC-set a többivel csak bohóckodni lehet, nem normálisan dolgozni.
Erdei88: Igen, az annyi sajnos, valamit valamiért, ha a legjobb kell ez az.
-
BL@CK
tag
Úgy nemjó, ha nem elég vastag a harisnya a kábelen, mert nem szorul meg benne, van nekem e22 meg lutro-nak a sima kör alakú és a revolveresből is nekem, ezek közül, a fémes meg a lutro sima kör alakú a legjobb. E22-es változatból amilyen a merlinnek is van olyat kb 2 éve használok, az az én vélemyényem szerint túl szét tartja a kábeleket. Úgy próbáljátok meg magatoknak csinálni, hogy a furatok közötti rész minél kebesebb legyen, mert egy 24pines idétlenül mutat úgy szerintem, de lehet van akinek úgy tettszik.
-
BL@CK
tag
Elfelejtettem írni, hogy ez a méret 16 AWG kábelhez való és azon paracord harisnya, ezzel a mérettel nagyon erősen beleszorul, igaz nekem van leszorító is a tetejére. Nylon harisnyákhoz picit kisebb kell, de a kábel méretére is figyeljetek oda.
-
BL@CK
tag
Holnap megmérem majd, az ívet is és az egyenes részt is, én amúgy kör alakút javasolnék mindenkinek, nem ilyen bepattintósat, mert az szebben tartja. Tapasztalatból mondom van mindenféle nekem itthon, amit fotóztam nektek, az a mostani gépembe fog bekerülni, de ezis csak azért, mert ilyen érdekes megoldás.
-
BL@CK
tag
A kábel helyénél a furatot, jelen esetben lézerrel van vágva, 2,5-3-as lehet a lyuk rajta, de a tetejénél egy kis egyenes rész rá van hagyva, hogy jobban tartson, nem csak egy félkör ív, ha otthon leszek, majd meg tudom mérni nektek tolómérővel pontosan a furatot, de arra figyeljetek oda, hogy a kábelen milyen harisnya van, ha nylon akkor picit kisebb, ha pedig paracord, akkor pedig nagyobb legyen a lyuk, mert ez vastagabb.
-
BL@CK
tag
Értelek. Ezt mindenki maga dönti el kinek mi jön be, nekem ez tettszik, ezért csinálom ilyenre, a logot csak szórakozásból csinálom, de körülményes, mert nemlehet elég képet belerakni, csak linkelgetve.
-
BL@CK
tag
Sziasztok.
Ncase M1 modommal haladtam a hétvégén a következőképpen.
Elkészültem az új oldallapoknak a tervével, a következőképpen fognak kinézni. -
BL@CK
tag
válasz
hszilard666 #51296 üzenetére
Fentre sajnos nem fért be a radi, az alaplapon lévő"kiálló" rész miatt, oda lett volna tervezve, de 2mm hiányában nem fért oda. Tuning nincs, a proci nem melegszik játék alatt, a 970-ek meg hűvös kártyák, nem lesz ilyen probléma az tuti, volt már normális vizes rendszerem is, hasonló felépítéssel és ott se volt ilyen gond, ezzel se honném, hogy lenne, ez annál sokkal szolídabb konfig. Amúgy nem az enyém lesz a gép, hanem egy barátomé, azis lehet a végén 980 lesz a vga-ból, még gondolkozik, hogy 970 és 4k monitor vagy 980 és hagyományos fullhd
-
BL@CK
tag
válasz
viperabácsi #51253 üzenetére
Előrendelésben kickstarteren.
-
BL@CK
tag
válasz
ittakary #51248 üzenetére
Majd, csak lesz jó, ha végre a festést megcsináltatom a házon autófényezővel és bekerülnek az egyedileg tervezett oldallapom, magamnak gyártott kábelek, víz, ezek mind készen vannak, csak a festés után rakom már csak be, a front panel usb3 és hang is ezért nincs benne, mert az már fehér, és csúnyán mutatna, ráadásul nem használom azokat a portokat úgyse.
-
BL@CK
tag
Sziasztok.
Összedobtam a kis gépement, igaz a festés idő hiányában még elmaradt, a víz kész, másik kábelszettet csináltam a táphoz már, de a fehér témára, majd csak tavasszal kerül majd sor.
Konfig:I7 4790k (Noctua C14, Noctua Industrial 3000 PWM ventivel ami 700 rpm-re van fixálva)
16GB 2400mhz Silicon Power
Asus Z97i Plus
Asus Gtx 760 Mini
Silverstone SX600-G
Ncase M1Íme:
-
BL@CK
tag
Annyit elárulok, hogy fehér lesz és full víz, a méretbe berakható top hardver lesz benne, egyedül a tápra várok még, az még nincs forgalmazva(sivlerstone sfx 600w) csak japánban és ausztráliában, ottis csak előrendelésre, úgyhogy arra még várnom kell picit.
-
BL@CK
tag
válasz
hszilard666 #50143 üzenetére
Jaja, nekem is nagyon bejön azért lett, ez olyan átalakítások lesznek rajta,amit még nemláttam senkinél, majd írok egy ciket róla, tele képekkel, csak kérnem kell majd egy rendes fényképezőt, mert telefonnal nem a leg tökéletesebb.
-
BL@CK
tag
válasz
hszilard666 #50141 üzenetére
Sehol se lehet kapni, előrendelni lehetett még májusban 1 héten keresztül csak, aki akkor megrendelte, az kapott. A Lian Li gyártotta a házat onnan postázták is nekem taiwanból.
Új hozzászólás Aktív témák
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- iPhone topik
- Nubia Red Magic Astra - táblajáték
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- OLED TV topic
- EA Sports WRC '23
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Bomba ár! Dell Latitude E6400 - Intel P8400 I 3GB I 160GB I 14,1" I Intel VGA I Garancia!
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia