- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: AdMOS AdWave 32
- eBay-es kütyük kis pénzért
- user2: Kia Ceed Gold 160 1.5 T-GDI MY2024
- Kempingezés és sátrazás
- gerner1
Új hozzászólás Aktív témák
-
TESCO-Zsömle
titán
Először is gratulálok, nagyon jó kis ház!
Másodszor, ha ez tényleg annyi, amennyiért az oldalon hirdetik, akkor nem kicsit van túlárazva. Remek a felépítése, de ennyi pénzért acélház, még ha 2mm-es lemezből is van... De ha már acél, legalább adhatnának a plexi helyett edzett üveget oldallapnak.
2mm acél... Gondolom nem véletlen, hogy a súlyát sehol se találtam meg.
-
hszilard666
veterán
Bárcsak megtehetném hogy olyat veszek!
Sajnos az összes hobbim égeti a zsetont, szóval azt álmodtam meg hogy veszek még egy kompaktot és abba belekötöm a VGA blokkot. Aztán 2 kör, belül is marad, olcsó is de legalább randa.
(#57812) Delta-Laca:
Modecom Alfa M1. Nekem is ma jött egy ilyen ház az otthonomba, csütörtökön jövök képekkel! -
hszilard666
veterán
-
hszilard666
veterán
Titiziher hogy nem fog beférni a házba a víz. Modecom Alfa m1 es lesz a kuckó és a prociblokk és pumpa egy h80i ről lesz leoperálva, a radit meg a tartályt valahogy majd felfogatom az oldalára, vagy majd meglátom. De ez csak akkor fog megvalósulni a rámrohad a 780TI blokkom.
-
Tomdriver
őstag
Rendes darab!
Illetve nagynak tűnik de valahogy mégsem az. Mindenesetre szép munka, grat hozzá!
Én ha egyszer házépítésre szánom el magam (és helyem is lesz hozzá), az kb. akkora lesz mint egy szerverszekrény és persze klímával.
Jelenlegi konfigom kereken 4 m2-t foglal el a szoba sarkában, de a PC-háznak ebben csak kevéske hely jut, annyira össze van építve az egész 5db monitorral, cockpittel, hangrendszerrel stb., asszony így is balhézik érte. -
spanglee001
addikt
hogynézkiagépem
yay
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
jövőhéten jön a blokk a vgara, valahogy beletaposom a kábeleket és ármegy a géphát burkolata is
akkor hasonlítanifog valami ilyesmirekínlódtam ám, boothiba nesze, fél óra után inkább adtam áramot is a vinyónak és ssd-nek is
-
duc
aktív tag
Köszi. Már azt hittem feltaláltam a spanyolviaszt ezzel a fajta hajlított alu kerettel, de most sem sikerült. Hasonlót tervezek de elforgatott alaplappal.
Most néztem a honlapján, gyakorlatilag megcsinálták a design-t amit kitaláltam, csak hagyományos alaplap elrendezéssel. Fakk. -
hszilard666
veterán
Pokolian hangzik!
Caselabs nagyon profi, csak aranyáron mérik, + szállítás pokolian drágán, meg vám meg minden és akkor ott tartunk hogy a gép árának a 3/4-ed e a ház
Meglestem az ITX es házaikat, de akkorák mint egy kisebb MATX ház. Mondjuk elég bitang vizet lehet bennük rittyenteni!
-
imibogyo
veterán
Ehhez pont passzolna a régebben szab.tam által "leszólt" kis "gáztűzhelyem" és lassan meg is van a teljes konyhafelszerelés.
-
DR|FTK|NG
veterán
Azta
...!
Hardvert bele, de gyorsan!
Egy ASRock X99E-ITX/ac lesz a szerencsés lap, ugye?
-
imibogyo
veterán
Szerintem aki kicsit is követte a progress-t (ide is be volt linkelve), az tudja, aki meg nem tudta és nem is tűnt fel neki, az meg úgy ahogy írod inkább pozitívum, mint sem.
-
Erdei88
veterán
Ebayen találtam, és az ára is elfogadható
-
Atke
senior tag
Szerintem elég egyszerű elkészíteni:
3 mm-es furatokat kell csak csinálni, az meg elfér kb egy 10*50mm-es anyagon. Amikor meg van a furat a kör húrjába le kell fűrészelni vagy reszelni a darabot, és már is meg van. Épül egy gépem, kipróbálom hogy olyan egyszerű-e a gyakorlat is mint az elmélet. Majd jelentkezem vele. -
Atke
senior tag
Ha ugyan azt építenéd meg kicsiben szerintem az sem lenne baj, elég sok ember moddingol világszerte,így ha kitalálsz valamit az sem biztos hogy még nincs olyan. PS-ben szerkesztettem egy képet fatal1ty1984 kollégának ,erre jones965 belinkeli majdnem ugyan azt ami kipattan a fejemből, életemben nem láttam, különben nem szórakoztam volna a Photoshoppal
Olvastam a logodat...és fáj
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Seasonic 520W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Samsung Galaxy A5 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest